fbpx

Bestel de nieuwe Yamaha Genos digitale workstations bij Keyboardcentrum Eindhoven

Of u nu in een opnamestudio of op het podium zit, de Genos inspireert en intensiveert uw muzikale creatie en spel. U hebt de controle over uw muziek. Vorm uw geluid, verbeteren uw spel en lever uw beste prestatie.

.Vanaf 28-6-2019 is er een gratis update voor Yamaha Genos verkrijgbaar. Alle bestelde Genos keyboards worden door ons voorzien van deze gratis 1.4 update. Voor klanten die al in bezit zijn van een Genos, je kunt deze update downloaden op de yamaha website of je komt naar onze winkel en wij voeren de update uit..

Yamaha genos

Bezoek onze winkel in Eindhoven voor demonstratie en aankoop

 

Je koopt bij een fysieke winkel

 

We hanteren online prijzen

 

Gratis hulp en ondersteuning

 

Oud instrument inruilen mogelijk

 

Gratis extra software

 

Gratis overzetten van registraties & software

 

Aankoop is goed voor gratis deelname aan workshops

 

Instrumenten zijn uit voorraad en/of snel leverbaar

 

Uitstekende service & technische dienst

Bezoek onze winkel  Bekijk je aankoop garanties  

In de studio met de Yamaha Genos

Zet het fantastische idee om in realiteit

Ga aan de slag met uw originele songidee door te kiezen voor een instrumentvoice en stijl om mee te spelen. Werk uw arrangement uit en leg alles vast als een MIDI-song. Vervolgens voegt u enkele geluiden toe met overdubben en creëert u uw demo of uw uiteindelijke mastertrack.

Neem de controle over uw muziek met het nieuwe Live Control-oppervlak

Aan de 6 knoppen en 9 schuifregelaars kunnen verschillende functies worden toegewezen om uw muziek via de Genos te regelen. De Live Control-weergave biedt onmiddellijke visuele bevestiging van uw aanpassingen van de knoppen en schuiven zonder de informatie in de hoofddisplay te onderbreken.

Krachtige DSP-effectverwerking voor verbetering van het geluid.

Van Reverb tot Distortion, Rotary Speaker tot Compressor, de Genos beschikt over ongekend DSP-vermogen. Door gebruik te maken van dezelfde VCM-technologie als Yamaha's professionele high-end mengtafels, beschikt de Genos over de tools om het perfecte geluid te creëren. De effecten klinken niet alleen geweldig, ze zien er ook fantastisch uit met een verbluffende grafische gebruikersinterface.

Kwalitatief hoogwaardig toetsmechaniek

Het FSX-toetsenbord is voorzien van een mechaniek van topklasse met aftertouch. De toetsen worden vervaardigd via een uiterst precies fabricageproces voor een ongelooflijk duurzaam ongelooflijk duurzaam toetsenbord, verbeterde toetsstabiliteit en een 'snel' mechaniek. Het toetsenbord beschikt over een verbeterde aanslaggevoeligheid en aanspreekbaarheid voor uiterst expressief en dynamisch spel.

Kwalitatief hoogwaardig toetsmechaniek

Hoge kwaliteitsoutput

Het audiocomponent van de Genos is volledig ge-redesigned om professionele kwaliteit af te leveren. Zo helpen de Analoge outputs het onderste uit je keyboard te halen. De nieuwe 32bit Digital Audio Converter (DAC) geeft hoogwaardig geluid over een breed spectrum en zorgt er voor dat de Genos altijd mooi en helder klinkt in de mix.

Breid uw muziek uit

Breid de content aan boord van uw Genos voortdurend uit door uw eigen aangepaste of gekochte pakketten te creëren en te installeren. De mogelijkheden voor nieuwe klanken en stijlen zijn vrijwel onbeperkt. De Genos bevat 1,8 GB gebruikersflashgeheugen met hoge lees-/schrijfsnelheid voor uw eigen voices.

Optreden met de Yamaha Genos

Het zicht vanuit het publiek

Het achterpaneel van de Genos biedt het publiek een elegante, gestroomlijnde curve die het podiumbeeld van de performer versterkt. De strakke lijnen van het keyboard en werkoppervlak richten de aandacht van de toetsenist op het maken van muziek.

Het zicht vanuit het publiek

Verbeter uw spel

Welk genre muziek u ook wilt spelen, de Genos staat klaar om u te begeleiden met arrangementen van wereldklasse, indrukwekkende drums en krachtige DSP. Er is nog nooit een meer perfecte persoonlijke begeleidingsband geweest.

Intuïtieve en snelle bediening

Tijdens het spelen moet u vaak snel handelen om toegang tot bepaalde functies te krijgen. Kies uit een reeks functies om onder de 6 toewijsbare paneelknoppen in te stellen en met slechts één druk op de knop roept u onmiddellijk de gewenste functie op. Bovendien kunnen aan de 6 knoppen en 9 schuifregelaars een grote verscheidenheid aan functies worden toegewezen.

De beste geluidskwaliteit ooit op een digitaal workstation

Alles wat u hoort, of het nu de prachtige CFX-concertvleugel, de weelderige Kino Strings of de indrukwekkende Revo!Drums zijn, u wordt er door weggeblazen! AEM-technologie (Articulation Element Modeling) simuleert de karakteristieke kenmerken van muziekinstrumenten. Tijdens een optreden laat de technologie de juiste samples klinken, in realtime, overeenkomstig met wat en hoe u speelt. De samples worden naadloos samengevoegd en weergegeven — zoals dat van nature gebeurt bij een echt akoestisch instrument.

Vloeiende uitvoering en nooit eindigende muziek

Playlist (afspeellijst) is een nieuwe functie die de Genos snel kan instellen, ongeacht hoe groot uw repertoire is. Organiseer uw registratiegeheugens in handige afspeellijsten voor directe toegang tijdens uw optreden. Tijdens het spelen kunt u een crossfade tussen twee audiobestanden maken met de nieuwe Dual Player. De Dual Player kan twee audiosongs (of één audiosong en één MIDI-song) gelijktijdig afspelen en er vloeiende overgangen tussen maken.

Voeg wat karakteristieks toe aan uw spel

De Multi Pads kunnen worden gebruikt om een aantal korte, vooraf opgenomen ritmische en melodische sequenties af te spelen waarmee u impact en variatie aan uw toetsenspel kunt toevoegen. Audio Link Multi Pad Multi Pads werken niet alleen met MIDI-data, ze stellen u ook in staat om unieke, nieuwe content voor de pad te creëren met uw eigen audiogegevens (WAV) om tijdens uw spel af te spelen.

Ontdek de Yamaha Genos bij Keyboardcentrum in Eindhoven

Ben je geïnteresseerd in de Yamaha Genos en wil je hem graag uitproberen? Kom hem dan ervaren in onze winkel aan de Heezerweg 93 in Eindhoven.

Bezoek onze winkel Bekijk je ankoop garanties  

Toetsenspeciaalzaak met groot assortiment

Speelklaar opgesteld in de winkel.
Bekijk, bespeel en vergelijk.

Eigen technische dienst

Onze eigen TD berekent geen onderzoekskosten.

Lees meer  

Inruil mogelijk

Je huidige instrument kan worden ingeruild.

Demodagen & workshops

We organiseren regelmatig demo’s, workshops en uitlegmiddagen.

Waarom Keyboardcentrum?

  1. 25 Jaar specialist in digitale piano's, keyboards & synthesizers
  2. Marktconforme prijzen met de service van de speciaalzaak
  3. Uitmuntende service & bekroond met Dealer Awards
  4. Gratis hulp bij gebruikersvragen
  5. Snelle levering
  6. Gratis bezorging, montage en installatie
  7. Persoonlijk, vakbekwaam en klantgericht

Waarom Keyboardcentrum  

Reviews van onze klanten

0
Shares