fbpx

Ga je op muziekles en wil je niet meteen een muziekinstrument aanschaffen? Dan kan een instrument huren een goede oplossing zijn. Mocht je binnen het termijn van de schriftelijke huurovereenkomst de gehuurde gitaar willen aanschaffen, wordt de huurprijs van 3 maanden in mindering gebracht op de aankoopsom.

Gitaar huren

Huurprijs €20,00 per maand met een huurtermijn van 3 maanden.

Bij de huur geven we je een nieuwe akoestische gitaar mee, 3/4 kindermaat of 4/4 volwassen maat, inclusief een tas en een tuner.

Contact opnemen

Keyboard huren

De huurprijs is €25,00 per maand met een huurtermijn van 3 maanden.

Bij de huur geven we je een nieuw keyboard mee, met de allernieuwste klanken en styles, welke voldoet aan de eisen van de muziekschool, namelijk 5 octaven, 61 aanslaggevoelige toetsen.

Contact opnemen

Digitale piano huren

Huurprijs €40,00 per maand met een huurtermijn van 3 maanden.

Bij de huur geven we je een nieuwe digitale piano mee, welke voldoet aan de eisen van de muziekschool, 88 aanslaggevoelige toetsen met een gewogen klavier.

Contact opnemen

Drumpad huren

Wil je niet meteen een drumstel aanschaffen? Dan hebben de mogelijkheden om een drumpad aan te schaffen voor €30,00 welke meteen in eigendom is van de klant. Als je binnen 3 maanden een digitale drumstel aanschaft, kun je de drumpad retour brengen en wordt er €30,00 in mindering gebracht op de aankoop van het digitale drumstel.

Contact opnemen

Drumpad

We hebben nieuwe digitale drumstellen in de verkoop vanaf €399,00.

Bekijk digitale drumstellen

Instrument verhuur voorwaarden

  • De huurder is verplicht zich te legitimeren.
  • De totale huursom dient vooraf te worden betaald.
  • Je dient voor het einde van de looptijd van de huurovereenkomst te melden of je het gehuurde instrument wilt retourneren of wilt aanschaffen.
  • Het instrument wordt compleet in originele verpakking en met alle toebehoren teruggebracht bij het Keyboardcentrum, uiterlijk op de retourdatum aangegeven in het huurcontract. Voor elke dag (of deel van een maand) dat het instrument te laat wordt ingeleverd wordt een volledige maandhuur in rekening gebracht.
  • Het huurinstrument is en blijft eigendom van Keyboardcentrum.
  • De huurperiode betreft 3 maanden. Bij het eerder retour brengen van het instrument is er geen teruggave van het huurbedrag mogelijk.
  • De huurder is aansprakelijk voor beschadiging, diefstal of verlies van het instrument.
  • Bij beschadiging, diefstal of verlies van het instrument dient de huurder dit onmiddellijk schriftelijk te melden bij Keyboardcentrum.

Reviews van onze klanten

0
Shares