Synthesizers: Yamaha MONTAGE 6 - Keyboardcentrum

Yamaha MONTAGE 6

Yamaha Montage 6 Music Synthesizer met 61toetsen FSX Keyboard, Motion Control Synthesis Engine, AWM2 + FM-X 8
Operator Tone Generation, 2x 128 Voice Polyphony
€ 2939,00

Artikelbeschrijving

Motion Control Synthesis Engine

Motion Control Synthesis Engine verenigt en regelt twee iconische Sound Engines: AWM2 (hoge kwaliteit golfvorm en subtractieve synthese) en FM-X Deze twee engines kunnen vrij worden gezoneerd of gelaagd over acht onderdelen in één (modern, pure FM-synthese) MONTAGE Prestaties.
Interactie met MONTAGE Performances met Motion Control: een zeer programmeerbare besturing matrix voor het maken van diepe, dynamische en zeer expressief geluid. Met Motion Control, kunt u nieuwe geluiden creëren, die niet mogelijk waren op vorige hardware synthesizers.

1. Geavanceerde Dynamic Control

Muziek is expressie. MONTAGE voegt een nieuw niveau van expressie met de Motion Control Synthesis Engine. Deze motor maakt een verscheidenheid van methoden om mee te communiceren en uw creativiteit te kanaliseren in het vinden van je eigen unieke sound.

Maak dynamisch geluidsveranderingen van radicaal tot subliem met de Super Knop. De Super Knop kan meerdere parameters tegelijkertijd bedienen, resulterend in alles wat je maar kunt bedenken.
Bijvoorbeeld: verander uw luisterpositie van voor het instrument tot de achterbank van een concertzaal. Of radicaal veranderen het karakter van een optreden van de atmosferische en zachte ritmische en edgy.
De Super Knop kan zelfs worden toegewezen aan een tweede FC7 voetpedaal waardoor het gemakkelijk is om het geluid te manipuleren bij het spelen met beide handen.

Motie Sequences zijn-tempo gesynchroniseerd, volledig aanpasbare controle sequenties die kunnen worden toegewezen aan vrijwel elke synthesizer parameters en bieden een ongelooflijke creatieve nieuwe manieren van programmeren geluid.
Motie Sequences hebben ook speciale toetsen op het frontpaneel waardoor het gemakkelijk te manipuleren en te veranderen in real-time, waardoor ongelooflijke interactiviteit en expressie.

Envelope Follower

De Envelope Follower zet audio in een controle bron voor de controle van vrijwel elke synthesizer parameter. Zo zou een drum loop effecten parameters te rijden voor een koele ritmes of een vocale opname kan meerdere parameters besturen voor een "praten" synthesizer. De audio kan zelfs een "live" lichtbronnen A / D input.

2. Geweldige geluidscreatie

MONTAGE beschikt over twee Sound Engines modernized for amazing sound playback and complex sound design.

AWM2
Aangedreven door gpatenteerde Yamaha-technologie voor datacompressie en geluid afspelen, AWM2 laat enorme datacompressie zonder geluid kwaliteitsverlies voor ongeëvenaarde, realistische geluidsweergave. 

128-Note, Stereo polyfonie
Ervaar rijke stereo geluid zonder het beschikbare aantal noten te halveren.
Waveform Capaciteit
MONTAGE beschikt bijna 10 keer de golfvorm capaciteit van de MOTIF XF, waardoor meer samples per instrument voor ongelooflijk realistisch en genuanceerd geluid.
Geïntegreerd flashgeheugen
MONTAGE omvat 1,75 GB gebruiker flash-geheugen met hoge snelheid lezen / schrijven voor uw eigen monsters of synth bibliotheken van yamaha synth.com.

FM-X

Een ongelooflijk geavanceerde pure synthesizer engine dat klassieke jaren '80 of cutting-edge kan produceren, EDM geluid met een ongelooflijke dynamiek, kracht en trouw. MONTAGE beschikt over een 8-operator FM architectuur en de 128-stemmige polyfonie, waardoor een enorm scala aan sound design opties.

Inhoud

Elk instrument moet grote inhoud bezitten om uw creativiteit te inspireren. MONTAGE beschikt over een enorm scala aan ongelooflijk klinkt als een gloednieuwe Yamaha CFX Premium Grand Piano, gedetailleerde nieuwe strijkers en houtblazers en selecteer de inhoud van de DX en TX familie, gemoderniseerd om te profiteren van de Motion Control Synthesis Engine te nemen.

Verenigbaarheid
MONTAGE is direct compatibel met Motif XF Voices. Yamaha is het ontwikkelen van een FM-converter is compatibel met de DX7 serie Voices ook te maken.

Bösendorfer Piano
Als onderdeel van de MONTAGE introductie, Yamaha is verheugd om een ongelooflijke Bösendorfer Imperial Premium Grand Piano bieden.

Effecten

Van high definition reverbs om ongelooflijk gedetailleerde Virtual Circuit Modeling (VCM) effecten, MONTAGE is geladen met DSP-innovatie, energie en, belangrijker nog, de geluidskwaliteit. Gebruik effecten zoals Beat Repeat, vinyl Break of Bit Crusher om een moderne EDM-geluid te krijgen. U kunt zelfs een compressor toe te voegen met sidechain voor een moderne "ducking" -effect. Of ga retro met vintage effecten zoals Analog Delay, VCM Phaser of een verscheidenheid van Amp Simulators. Pianisten zullen-piano gerichte effecten zoals Damper Resonance voor een super-realistische piano ervaring en de HD reverbs waarmee je jezelf in enige prestatie ruimte waarderen.

Pure Analog Circuit

MONTAGE beschikt over professionele gebalanceerde uitgangen met "Pure Analog Circuit" (PAC). PAC verbetert de kwaliteit van het signaal na geconverteerd te zijn van digitaal naar analoog voor duidelijke harmonische voortplanting en zelfs frequentierespons. Het resultaat is een uitgang geschikt voor het weergeven van de interne MONTAGE content, expressief met kracht en helderheid.

Gestroomlijnde workflow

Hoe wilt u uw instrument te integreren met uw systeem? Hoe wilt u de onboard inhoud organiseren? Hoe wilt u om te interageren met het instrument tijdens het spelen? MONTAGE geeft antwoord op deze vragen en meer met een flexibele, gestroomlijnde workflow.

USB Audio / MIDI-aansluiting

Sluit MONTAGE aan op uw computer met een USB-kabel en leg elke nuance van uw creativiteit vast in uw DAW. MONTAGE krachtige USB-driver kan 16 kanalen verzenden en 3 kanalen ontvangen van de STEREO 24 bit / 44,1 kHz digitale audio naar / van uw computer of iOS-apparaat (MONTAGE is class-compatibel, geen stuurprogramma nodig!), Geen andere hardware nodig!
De USB-aansluiting beschikt ook over volledige MIDI ondersteuning van 16 kanalen.

* MONTAGE ondersteunt de sample rate tot 192 kHz.

SSS (Seamless Sound Switching)

Naadloze Sound Switching (SSS) kunt u de prestaties naadloos veranderen zonder cut-off in de envelop of effecten. Dit is perfect voor live-optredens waar je terecht een lied en start een ander zonder te stoppen.

* Deze functie is alleen beschikbaar voor voorstellingen die maximaal 8 onderdelen hebben. 

A / D Input

De A / D-ingang verwerkt externe audiobronnen met DSP van uw instrument. Gebruik microfoons, gitaren of lijn bron als input en proces met de interne effecten.
U kunt ook gebruik maken van deze bronnen met de Envelope Follower of Sidechain voor een echt uniek geluid.

Fysieke Controle

MONTAGE beschikt over een uitgebreide set van fysieke controles voor een intuïtieve muziek maken en geluid creatie.

·Aanraakscherm
Selecteren en te veranderen parameters rechtstreeks met de nieuwe kleuren touch screen.

· Acht roterende encoders en faders met Trapladder LED
Trapladder LED's naast de faders geven positie waardoor het gemakkelijk om te zien waar uw huidige mix positie.

Toetsenborden

MONTAGE is verkrijgbaar in drie verschillende configuraties:

- MONTAGE6 en 7 functie de premie FSX semi-gewogen synthesizer actie met aftertouch in resp. 61 en 76 toetsen.

- MONTAGE8 beschikt over 88 toetsen, volledig gewogen Balanced Hammer actie met aftertouch. Dit biedt gelijke weerstand voor elke toets over het toetsenbord en is perfect voor het spelen van een verscheidenheid aan instrumenten van akoestische piano elektrische piano, synthesizer geluiden, orgel en nog veel meer!

Live Set

Live Set kunt u het organiseren van uw Performances zoals u dat wilt, zonder te kopiëren, wijzigen volgorde of hernoemen. Wanneer een prestaties is geselecteerd, kunt u deze eenvoudig registreren om een Live Set. Dit is perfect voor het spelen van optredens of zelfs het creëren van je eigen organisatie regeling voor optredens.

Direct Control Assignment

Direct Control Opdracht wijst controles aan de druk op een knop. Selecteer gewoon een parameter, druk op de Direct Control Opdracht knop en de controller te verplaatsen naar die parameter te controleren. Het is makkelijk!

Cubase AI bundel

MONTAGE is gebundeld met Cubase AI, professionele muziekproductie applicatie Steinberg dat geïntegreerde opnemen en bewerken biedt.

 
 
 
 
MONTAGE6
Size/Weight
Dimensions Width 1,037 mm (40-13/16")
Height 131 mm (5-3/16")
Depth 396 mm (15-9/16")
Weight Weight 15 kg (33 lbs., 1 oz.)
Control Interface
Keyboard Number of Keys 61
Type FSX Keyboard
Initial Touch Yes
Aftertouch Yes
Tone generator
Tone Generator Motion Control Synthesis Engine AMW2: 8 Elements FM-X: 8 Operators, 88 Algorithms
Maximum Polyphony AWM2: 128 (max.; stereo/mono waveforms) FM-X: 128 (max.)
Multi Timbral Capacity 16 Parts (internal), Audio Input Parts (A/D*, USB*) *stereo Part
Wave Preset: 5.67 GB (when converted to 16 bit linear format), User: 1.75 GB
Performance Approx. 1,900
Filter 18 types
Effects Reverb x 12 types, Variation x 76 types, Insertion (A, B) x 76 types*, Master Effect x 15 types *A/D part insertion x 71 types (Preset settings for parameters of each effect type are provided as templates) Master EQ (5 bands), 1st part EQ (3 bands), 2nd part EQ (2 bands)
Other
Controllers Master Volume, AD Input Gain knob, Pitch Bend wheel, Modulation wheel, Ribbon Controller, Control Sliders x 8, Knobs x 8, Super Knob, Data dial
Display 7" TFT Color Wide VGA LCD touch screen
Connectors [USB TO DEVICE], [USB TO HOST], MIDI [IN]/[OUT]/[THRU], FOOT CONTROLLER [1]/[2], FOOT SWITCH [ASSIGNABLE]/[SUSTAIN], OUTPUT (BALANCED) [L/MONO]/[R] (6.3 mm, Balanced TRS jacks), ASSIGNABLE OUTPUT (BALANCED) [L]/[R] (6.3 mm, Balanced TRS jacks), [PHONES] (6.3 mm, standard stereo phone jack), A/D INPUT [L/MONO]/[R] (6.3 mm, standard phone jacks)
Power Consumption 27 W
Accessories AC Power cord, Owner’s Manual, Cubase AI Download Information
Live Sets Preset: 128 and more, User: 2,048
Performance Recorder
Tracks 16 Sequence tracks, Tempo track, Scene track
Recording type Real time replace, Real time overdub, Real time punch in/out
Note Capacity Approx. 130,000 notes
Note Resolution 480 ppq (parts per quarter note)
Tempo (BPM) 5 – 300
Songs 64 songs
Arpeggio Parts: 8 Parts simultaneous (max.), Preset: Approx. 10,000 types User: 256 types
Sequence formats MONTAGE original format, SMF formats 0, 1

Toetsenspeciaalzaak met groot assortiment

Speelklaar opgesteld in de winkel.
Bekijk, bespeel en vergelijk.

Eigen technische dienst

Onze eigen TD berekent geen onderzoekskosten.

Lees meer  

Inruil mogelijk

Je huidige instrument kan worden ingeruild.

Demodagen & workshops

We organiseren regelmatig demo’s, workshops en uitlegmiddagen.

Waarom Keyboardcentrum?

  1. 25 Jaar specialist in digitale piano's, keyboards & synthesizers
  2. Marktconforme prijzen met de service van de speciaalzaak
  3. Uitmuntende service & bekroond met Dealer Awards
  4. Gratis hulp bij gebruikersvragen
  5. Snelle levering
  6. Gratis bezorging, montage en installatie
  7. Persoonlijk, vakbekwaam en klantgericht

Waarom Keyboardcentrum  

0
Shares