fbpx

Roland BK-7M

nieuw
Roland BK7m, een module nokvol interactieve begeleidingsfuncties, beschikt u over een begeleidingsband van wereldformaat.

Artikelbeschrijving

Hoewel de BK-7m nauwelijks groter is dan een boek, bevat hij alles wat solisten en entertainers zich maar kunnen wensen. Met ontelbare hoogwaardige klanken en begeleidingen (Music Styles), die in een mum van tijd kunnen worden opgeroepen, biedt de BK-7m alvast voldoende 'stof' voor avondvullende programma's. Naast de interne Music Styles kunt u trouwens ook audiobestanden op een USB-datadrager als begeleiding gebruiken. Alles wat u zingt en speelt kan zelfs als audiobestand op een USB-datadrager worden opgenomen.

De BK-7m bevat een hoogwaardige klankbron met meer dan 1000 klanken en drumkits (inclusief percussie). Deze 128-stemmig polyfone klankbron ondersteunt de formaten GM2, GS en XG Lite. Ook de automatische begeleidingen komen dankzij de hoogwaardige klanken van de BK-7m perfect tot hun recht. En misschien wilt u hem zelfs als 'geluidsmodule' voor uw digitale piano, V-Accordion, orgel of MIDI-gitaar gebruiken. Ook dat kan zonder meer

De BK-7m kan trouwens niet alleen Music Styles en Standard MIDI Files weergeven, maar ook audiobestanden. Sluit een USB-datadrager met MP3- of WAV-bestanden aan en start de weergave _ of wijzig misschien eerst nog de toonaard en/of het tempo ervan, want dit kan eveneens. De BK-7m biedt zelfs een 'Center Cancel'-functie voor het onderdrukken van de zangpartij in uw audiobestanden, zodat u de plaats van de originele artiest kunt innemen.

De BK-7m is voorzien van een USB-poort, die het aansluiten van een USB-geheugenstick of actieve harde schijf (d.w.z. met eigen voeding) toelaat. Die USB-poort kunt u tevens gebruiken voor het opnemen van uw spel als audiobestand (WAV, 44.1kHz/16 bit lineair). De BK-7m is voorzien van een video-uitgang, wat handig kan zijn om uw publiek of collega's-muzikanten de liedjesteksten en/of akkoordenschema's van de nummers te laten volgen.

  • Compacte begeleidingsmodule als uitbreiding voor een MIDI-compatibele piano, accordeon, orgel of een keyboard
  • Meer dan 1.000 klanken, 57 drumkits, 128-stemmig polyfoon
  • Meer dan 400 Music Styles met telkens 4 'One Touch'-geheugen
  • Meer dan 900 'Music Assistant'-registraties voor een ruim repertoire
  • Weergave van SMF- en audiobestanden via de USB-poort
  • Audio-opnames in het WAV-formaat op een aangesloten USB-datadrager
  • Cover-functie voor SMF-bestanden en Music Styles
  • Video-composietuitgang voor de weergave van de liedjesteksten en akkoordsymbolen op een extern scherm


Bij een instrument zijn allerlei accessoires denkbaar, afhankelijk van uw gebruik. Te denken valt aan koptelefoon, microfoon, kruk, standaard, koffer, etc.
Vraag gerust naar de mogelijkheden om uw hobby verder vorm te geven.

0
Shares