fbpx
a-800pro-r Keyboards: Roland A-800PRO-R - Keyboardcentrum

Roland A-800PRO-R

61 TOETSEN AANSLAGGEVOELIG KLAVIER UIT DE A-PRO SERIE. De A-PRO-klavieren werken perfect samen met alle gebruikelijke muzieksoftware voor Mac en PC, zo bv. Ableton Live, Cubase, FL Studio, Garageband, Logic, Nuendo, Pro Tools en SONAR.
€ 349,00

Artikelbeschrijving

Roland A-800PRO: "Het gevoel van een instrument van Roland-kwaliteit"

Als je met de A-800PRO optreedt, profiteer je van de voordelen van meer dan 30 jaar klavierontwikkeling van Roland. Een buitengewoon toetsmechanisme zorgt voor aftertouch en verhoogde gevoeligheid voor een wijd bereik aan expressieve dynamiek in je optreden. Geronde toetsmontages bieden een responsieve reactie op je aanraking en een meer comfortabele glissando. Plus, we hebben verbeteringen gemaakt om verticale shake te elimineren en het al lage mechanische geluid bij toetsaanslagen te verminderen. En met selecteerbaare aanrakingscurves kan je de A-800PRO finetunen om te matchen met jouw speelstijl. Hoe goed je vaardigheden ook zijn, je zult de feel van een kwaliteitsinstrument appreciëren als je met de A-800PRO speelt.

Gemakkelijke verbindingen met poorten aan de zijkant van het paneel

De A-800PRO zorgt voor gemakkelijk toegankelijke verbindingen op de zijkant van het paneel zodat je een computermonitor of laptop op de ideale positie achter het keyboard kan zetten — een must voor gebruik in het onderwijs. Sluit USB, MIDI IN/OUT, Hold en Expressiepedalen aan zonder tot achter het keyboard te moeten reiken.

Alles binnen handbereik

De A-800PRO is ergonomisch ontworpen om alles binnen handbereik te plaatsen. Alle bedieningen zijn gemakkelijk toegankelijk en op een slimme manier ingedeeld om van optreden en muziek produceren een inspirerende zaak te maken. Of je nu je favoriete virtuele instrument bespeelt of in je digitale audioworkstation werkt, 9 regelaars, 9 sliders, 4 knoppen, en een gerichte Transport-sectie bieden een volledig toewijsbare bediening van al de features die je nodig hebt. En de Pitch Bend/Modulation Stick met zekere grip en rubberen laag biedt een expressieve bediening van beide functies tegelijkertijd. De A-800PRO Editor voor Mac en PC maakt er een koud kunstje van om de A-800PRO te customizen voor gebruik met je favoriete synth of DAW. Stimuleer gewoon de editor, pas je Control Map aan, en druk op transmit…zo gemakkelijk is het. En als je met een ACT (Active Controller Technology) geschikte DAW werkt, zullen de parameters automatisch in kaart gebracht worden, wat jou op gang en gefocust op je muziek houdt.

Dynamische Pads

De A-800PRO plaatst 8 aanraakgevoelige Dynamische Pads onmiddellijk binnen handbereik. Gebruik deze pads om grooves, samples, of gehaaste one shots te triggeren met je favoriete DAW, sampler, of virtuele instrument zoals het inbegrepen Cakewalk Sound Center of de Studio Instruments Drums. Gebruik de Hold-bediening om de pads te "sluiten". Of wijs aftertouch, aanraking, en controller-data toe aan pads voor meer expressie in je performance.

Klaar om te rocken, in de studio of op het podium

Of je nu live op het podium staat voor een publiek van schreeuwende fans, of de lichten in de studio dimt om een stemming vast te leggen, je kan altijd zien wat je aan het doen bent met de ultraheldere knoppen en het LED-display met achtergrondverlichting van de A-800PRO. En de A-PRO werkt met USB-busstroom, dus als je je laptop bijhebt kan je overal muziek maken.

FPT lage-latency MIDI Overdracht

Vertrouw je MIDI aan niets anders toe! De A-800PRO biedt overdracht van MIDI door FPT (Fast Processing Technology) te gebruiken, die eigendom is van Roland. Je kan op FPT vertrouwen voor stabiele MIDI-overdrachten aan een hoge snelheid, lage latency en lage jitter. Om het met de woorden van een leek te zeggen, dat betekent dat subtiliteiten van je performance vastgelegd zullen worden, welke muziekapplicatie je ook gebruikt. En als je met virtuele instrumenten werkt, voorziet FPT lagere latencies om jou het inspirerende gevoel te geven dat je een echt instrument bespeelt.

Klavier
61 toetsen (met aanraakgevoeligheid en kanaalaftertouch)
Bedieningen
Pads: [A1]–[A8]
Knoppen: [B1]–[B4], [L1]–[L9]
Regelaars: [R1]–[R9]
Sliders: [S1]–[S9]
Voetpedalen: HOLD (P1), EXPRESSION (P2)
Bender-hefboom: BENDER, MODULATION
Klavier: AFTERTOUCH [VALUE]-regelaar
Knoppen
[ACT]-knop
[ < ]-knop
[ > ]-knop
[DUAL]-knop
[SPLIT]-knop
[UPPER]-knop
[LOWER]-knop
[SHIFT]-knop
[TRANSPOSE]-knop
OCTAVE [–] [+]-knop
Display
16 karakters, 2 regels LCD (met achtergrondverlichting)
Zijkant paneel
[POWER]-schakelaar (USB/OFF/DC IN)
[MIDI MERGE]-schakelaar (ON/OFF)
Connectoren
HOLD (P1) Pedaal-jack: 1/4-inch-jack
EXPRESSION (P2) Pedaal-jack: 1/4-inch TRS-jack
MIDI-connectoren (IN, OUT), USB-connector
DC IN-jack
Voeding
DC 9 V (AC-adapter) of USB-busstroom
Stroomspanning
300 mA (AC-adapter of USB-busstroom)
Accessoires
A-PRO CD-ROM
USB-kabel
Gebruikershandleiding
Opties
Pedaalschakelaar: DP-2/DP-10
Expressiepedaal: EV-5/EV-7
AC-adapter (PSB-serie)
Afmetingen en gewicht
Breedte
1001,9 mm
Diepte
250,8 mm
Hoogte
91,4 mm
Gewicht
4,5 kg

Toetsenspeciaalzaak met groot assortiment

Speelklaar opgesteld in de winkel.
Bekijk, bespeel en vergelijk.

Eigen technische dienst

Onze eigen TD berekent geen onderzoekskosten.

Lees meer  

Inruil mogelijk

Je huidige instrument kan worden ingeruild.

Demodagen & workshops

We organiseren regelmatig demo’s, workshops en uitlegmiddagen.

Waarom Keyboardcentrum?

  1. 25 Jaar specialist in digitale piano's, keyboards & synthesizers
  2. Marktconforme prijzen met de service van de speciaalzaak
  3. Uitmuntende service & bekroond met Dealer Awards
  4. Gratis hulp bij gebruikersvragen
  5. Snelle levering
  6. Gratis bezorging, montage en installatie
  7. Persoonlijk, vakbekwaam en klantgericht

Waarom Keyboardcentrum  

0
Shares