Keyboards: Medeli A800 - Keyboardcentrum

Medeli A800

Medeli A800 Keyboard
Tijd voor een nieuwe standaard...
€ 299,00

Artikelbeschrijving

 

Een compleet nieuwe speelervaring.

Medeli introduceert met trots de A800, een nieuwe middenklasse keyboard met een functionaliteit en mogelijkheden onvergelijkbaar met instrumenten van andere merken. Medeli is er wederom in geslaagd om een totaalpakket te bieden aan vernieuwende klanken en styles. Een volledig nieuw ontwikkelde klankchip in de A800, samen met een extra krachtig luidsprekersysteem, zorgen voor een compleet nieuwe speelervaring.

USB, sluit maar aan!

De Medeli A800 heeft naast de traditionele MIDI aansluiting een USB/MIDI interface. Door de A800 rechtstreeks met een standaard kabel met een computer te verbinden wordt een extra MIDI interface overbodig en kan hij communiceren met MIDI sequencer programma’s.

Een extra functie van de USB poort is de USB/Device functie. Een extern opslagapparaat (FAT16/32) met een maximale opslagcapaciteit van 32GB kan worden gebruikt om bijvoorbeeld song-, style- of registratiedata op te slaan.

Sounds & Styles

Het hart van deze nieuwe Medeli A800 bestaat uit een nieuwe ontwikkelde klankchip met nog grotere dynamische capaciteit. Dit heeft tot resultaat dat de geluiden nog realistischer klinken. Er is keuze uit 583 klanken die, ook, in combinatie kunnen worden gespeeld. Bewerk de geluiden met de pitchbender en het modulatiewiel. Even geen in een ritmebegeleiding? Druk op de knop ‘Piano’ en je tovert de A800 om tot een portable stagepiano. Vergeet zeker niet om eens met de Free solo functie te experimenteren.

Begeleidingen met extra lagen

Door het toevoegen van extra lagen in de begeleidingen van de A800 klinkt ieder liedje dynamischer dan ooit! Er zijn maar liefst 4 fill-in’s die een begeleidingsstijl steeds voller laten klinken. De intro’s en endings zijn nog completer en samen met de ‘fade’ knop klinkt iedere performance als op de cd! Uiteraard is er bij iedere stijl in het O.T.S geheugen de beste combinatie van klanken opgeslagen.

Met de linkerhand zijn per akkoord 26 verschillende toevoegingen te spelen. Dit maakt een totaal van 312 verschillende harmonievariaties met de linkerhand.

Harmony/IFX

Meerstemmig spelen met de rechterhand is niet altijd even gemakkelijk. Vandaar dat er een aantal ‘harmonieën’ is in te stellen waarbij een gespeelde melodielijn, i.c.m. de automatische begeleiding, twee- of driestemmig gaat klinken.

De DSP heeft 45 effecten die naar keuze kunnen worden toegepast. Van standaard chorus en reverb tot fuzz of radiogeluid, de meest verrassende variaties zijn mogelijk!

Performance Assistent

Met de Performance Assistent wordt keyboard spelen nog leuker! Ben je niet echt een keyboardspeler maar vindt je het wel erg leuk om te spelen dan moet je deze functie proberen. In de gitaarmode wordt het klavier in verschillende zones verdeeld. De linker zone bepaald de akkoordharmonie, verschillende rechterhandzones laten je als een echte gitarist spelen, compleet met intro en ending.

Synth, zelf geluiden maken

Je kunt met de synthesizer verschillende parameters van het geluid veranderen. Een geluid korter of langer maken of er effect aan toevoegen, het kan allemaal. Elk geluid uit het keyboard kan worden bewerkt. Eenmaal aangepast kan een geluid in een van de 9 geheugenplaatsen worden opgeslagen.

Een veelvoud aan ingangen

Het achterpaneel van de Medeli A800 zit vol met aansluitmogelijkheden. De ‘Aux In’ kan worden gebruikt om een extern audioapparaat, zoals een iPod of MP3 speler, op het speakersysteem van de A800 aan te sluiten. Als extra speelhulpen zijn er ingangen voor het aansluiten van een volume- en sustainpedaal.

 

Klavier:

61 Aanslaggevoelige toetsen

Klanken:

583 Klanken, 10 User voices

Polyfonie:

64-Stemmig

Ritmes:

230 Begeleidingen (4 variaties per ritme), 5 Externe styles

Ritmebediening:

Start/Stop, Sync start, Sync Stop, Intro/Ending 1&2/Repeat A-B, Fill A, Fill B, Fill C, Fill D, A.B.C., Fade

Songs:

125 Songs; 5 user songs

Sequencer:

Opnemen/Afspelen, Start/Stop, Pause, Rew/FF, Accomp, Melody 1, Melody 2, Melody 3, Melody 4, Melody 5

Algemene Regelaars:

Volumeknop, Performance, IFX, Tempo +/-, Mixer, Function Lesson, Left, Right/Chord Dictionary, Bank Store, M1-M6, Store, Freeze, O.T.S., Enter, Yes/No, Style, Enter, Back, Dual, Split, Touch, Sustain, DSP, Harmony, Lower, Metronoom, Demo, Piano, Transpose +/-, Octaaf +/-, Pitch Bend, Modulatie, USB Device

Speakers:

2x 15 Watt, 2x 25 watt

Registraties:

Geheugen voor opslaan van 48 registraties

Leersysteem:

Akkoord dictee, Lesfunctie L&R

Aansluitingen:

Adapteringang 12 Volt, Hoofdtelefoon, Aux In, Sustainpedaal, Aux Out, Volumepedaal, USB, MIDI In/Out/Thru, USB Host

Afmetingen:

970mm (b) x 390mm (d) x 160mm (h)

Gewicht:

9Kg (zonder batterijen)

Stroomvoorziening:

12 Volt adapter type 4

Accessoires:

Lessenaar, Handleiding

 

Toetsenspeciaalzaak met groot assortiment

Speelklaar opgesteld in de winkel.
Bekijk, bespeel en vergelijk.

Eigen technische dienst

Onze eigen TD berekent geen onderzoekskosten.

Lees meer  

Inruil mogelijk

Je huidige instrument kan worden ingeruild.

Demodagen & workshops

We organiseren regelmatig demo’s, workshops en uitlegmiddagen.

Waarom Keyboardcentrum?

  1. 25 Jaar specialist in digitale piano's, keyboards & synthesizers
  2. Marktconforme prijzen met de service van de speciaalzaak
  3. Uitmuntende service & bekroond met Dealer Awards
  4. Gratis hulp bij gebruikersvragen
  5. Snelle levering
  6. Gratis bezorging, montage en installatie
  7. Persoonlijk, vakbekwaam en klantgericht

Waarom Keyboardcentrum  

0
Shares