Keyboards: Medeli A1000 - Keyboardcentrum

Medeli A1000

Medeli A1000 keyboard. de meest verbazingwekkende realistische stemmen en begeleidingen

Aangedreven door de nieuwste geluidstechnologie en de verbeterde stijlmotor, brengt A1000 u de meest verbazingwekkende realistische stemmen en begeleidingen. 16-track sequencer, style maker, 4-part arpeggiator, audiospeler en recorder, toewijbare controllers, massief gebruikersgeheugen en andere krachtige functies zijn allemaal gemakkelijk toegankelijk via het geoptimaliseerde high definition touchscreen met grafische gebruikersinterface.
€ 569,00

Artikelbeschrijving

 

Meer Polyfonie, Meer Mogelijkheid

Aangedreven door MIST synth (Multiple IC Synchronized Technology), beschikt de A1000 over 128 polyfonie. A1000 kan de begeleidingen en backing tracks, evenals de toetsenbord stemmen, met rijk en geweldig geluid presenteren. Je virtuele band wordt nu echt.

Next Generation Synth Technology

Dankzij Medeli's MARS-technologie (Massive-Vector Advanced Realistic Synthesize-technologie) worden nieuwe gegenereerde geluiden niet langer beperkt tot de basis van de traditionele snelheids-, lengte- en envelopparameters. Elke notitie van A1000 is naadloos geïntegreerd met onbeperkte lagen monsters en verschillende veranderingen, waardoor u meer details en authenticiteit geeft.

Advanced Style Engine

A1000 biedt 240 fijne afgestemde voorgeprogrammeerde stijlen van verschillende muzikale genres. Met deze geavanceerde stijlmotor kan elke stijl u helpen met het produceren van prokwaliteitsliedjes. Elke stijl bevat 2 intro's, 2 eindjes en 4 vullingen. De 4 varianten bieden elk een ander niveau van instrumentatie of activiteit, waardoor het lied kan worden opgebouwd en afgewisseld tussen secties. Speel gewoon een paar akkoorden op het toetsenbord, A1000 geeft u direct een volledige bandervaring.

4x Versterkte Arpeggiators

Met A1000 kunt u 4x toetsenbord onderdelen, 4x arpeggiators, 4x harmonie, 4x choppers, enz. Hebben. Samen met de 6 prestatie-geheugen schakelaars hebben u duizenden combinaties en bijna onbeperkt muzikale mogelijkheden, die 4x versterken.

Inspirerende Composerende Assistent

Nu hoeft u niet veel expertise, apparatuur en tijd te hebben om uw idee in een compleet lied op te zetten op dezelfde manier als een professionele muzikant of arranger. A1000 beschikt over een 16-track sequencer, en u kunt één track tegelijk opnemen, of u kunt alle 4 keyboard onderdelen, arpeggiators en stijl tegelijk opnemen. U kunt de opgenomen notities kwantificeren of het volume en de pan van elke track afstemmen. U kunt uw werk opslaan als een standaard MIDI-bestand op het toetsenbord of op een SD-kaart om te delen of verder te bewerken.

Style Creator

Met de style creator kunt u de voorgeprogrammeerde stijlen bewerken of uw eigen stijlen op A1000 maken. U kunt elke track van een stijl opnemen, de akkoordreactieparameters instellen, de stemkeuze wijzigen en het volume en de pan van de tracks afstellen. U kunt zelfs de gedetailleerde snelheid en lengte van elke noot bewerken. Probeer uw A1000 voor meer plezier te personaliseren.

Toewijsbare Controllers

A1000 is een krachtige controller, compleet met 2 toegewezen knoppen, 6 toewijzbare knoppen, 1 toegewezen pedaal. U kunt hun functies eenvoudig instellen door middel van tientallen selecties, waaronder envelopparameters, reverb- en koorverzendwaarden, arpeggiatorpoort en resolutie. U kunt ook de getroffen toetsenbordonderdelen aanwijzen en MIDI-berichten versturen via de MIDI out of een USB MIDI.

Audio Klaar

Traditioneel spelen en opnemen van geluidsdata op een toetsenbord nooit gemakkelijk, maar het is niet het geval bij A1000, aangezien de audio-motor diep in zijn kern is geïntegreerd. Gewoon een standaard USB-dashboard aansluiten, u kunt ervoor kiezen om een ​​MP3- of WAV-bestand op het touchscreen te spelen. Als u uw optredens of inspiratiemomenten wilt vastleggen, druk gewoon op de audio-opname-knop, een cd-kwaliteit wordt het WAV-bestand opgenomen.

Massief gebruikersgeheugen

A1000 heeft een massief intern flashgeheugen voor gebruikersinhoud. U kunt maximaal 500 gebruikerslijsten, 500 gebruikersstijlen, 500 gebruikersstemmen, 500 arpeggiatorpatronen, 500 prestatiegeheugenbanken in het toetsenbord opslaan. Dit zal je creativiteit echt loslaten. U kunt nu uw eigen muziek maken of opslaan of muziekinhoud opslaan die door andere apparaten gemaakt worden, zonder dat u zich bezighoudt met de geheugencapaciteit.

High Definition Touch Screen

Uitgerust met een 7-inch high definition full-color touchscreen, geeft A1000 alle informatie en parameters helder en grafisch weer, waardoor elke operatie eenvoudig en gemakkelijk wordt uitgevoerd.

USB thumb drive

Het is gemakkelijk om bestanden te bezoeken in een standaard USB-dashboard op A1000. Kies gewoon een bestand, voer het uit en A1000 herkent automatisch het bestandstype en laad de juiste motor om een ​​stijl te starten, een stem kiezen of een nummer afspelen. U kunt ook de USB-duim drive bezoeken van de stijl-, lied- of voice-selectieinterface, en gemakkelijk tussen interne en USB-inhoud schakelen.

Krachtig luidsprekersysteem

A1000 heeft een nieuw ontworpen high power stereo luidsprekersysteem, en biedt een volledig gebalanceerd geluid met rijke woof en clear treble.

Evolvable Besturingssysteem

Het besturingssysteem, DSP motor en geluidsbank van A1000 zijn volledig te upgraden. Het is mogelijk om in de toekomst nieuwe functies of vooraf ingestelde muziekinhoud toe te voegen aan A1000.

Spec

A1000
61-key (touch response)
Display: 7 inches touch screen
Polyphony: 128 (max)

Voices: 672 panel voices; 256 GM; 500 user
Styles: 240 preset; 500 user
Style Creator: YES
O.T.S. : YES
Sequencer: 500 user songs (16 tracks)
Demo Song: 2

Music Library:
90 preset songs; Score display

Audio Playback: WAV / MP3 / WMA
Audio Recorder: 44.1K / 16 bit
Score Display: SMF MIDI

External Drive: USB (32G max)

Dimensions LWH (mm): 970 x 398 x 185
Weight (kgs): 10.6

Toetsenspeciaalzaak met groot assortiment

Speelklaar opgesteld in de winkel.
Bekijk, bespeel en vergelijk.

Eigen technische dienst

Onze eigen TD berekent geen onderzoekskosten.

Lees meer  

Inruil mogelijk

Je huidige instrument kan worden ingeruild.

Demodagen & workshops

We organiseren regelmatig demo’s, workshops en uitlegmiddagen.

Waarom Keyboardcentrum?

  1. 25 Jaar specialist in digitale piano's, keyboards & synthesizers
  2. Marktconforme prijzen met de service van de speciaalzaak
  3. Uitmuntende service & bekroond met Dealer Awards
  4. Gratis hulp bij gebruikersvragen
  5. Snelle levering
  6. Gratis bezorging, montage en installatie
  7. Persoonlijk, vakbekwaam en klantgericht

Waarom Keyboardcentrum  

0
Shares