fbpx
No image set

Crumar Mojo 61

Crumar Mojo 61
€ 1399,00

Artikelbeschrijving

Crumar Mojo 61

Toen Crumar de dubbelklaviers Mojo lanceerde verspreidden de geruchten over de authentieke en karakteristieke klank van deze clonewheel zich als een olievlek over de wereld. De term clonewheel is afgeleid van het woord tonewheel, wat we kennen van het wereldwijd befaamde Hammond™ orgel.

Na het succes van de Mojo beantwoordde Crumar aan de wens van hun gebruikers en nu is er de Mojo 61: Een 61 toetsen tellend, enkelklaviers clonewheel, met de klank van zijn grote broer: een prachtig klinkende Rhodes emulatie, een gesampelde vleugel, 2 transistor orgels, een wurlitzer, een pijporgel en last but not least, een waanzinnig klinkende Clavinet.

Organ Minded 

De Mojo 61 is compact en draagbaar en heeft een heerlijk waterfalltoetsenbord wat het gevoel van het legendarische toonwielorgel benadert. De bediening is overzichtelijk en alle belangrijke functies zijn binnen handbereik . Er is voorzien in 1 set van 9 drawbars. Alle bediendingselementen die je op een authentiek toonwiel orgel kunt vinden, vind je ook terug op de Mojo 61: Percussion ON/OFF, Percussion SOFT, Percussion FAST, Percussion Third & Second Harmonic, Vibrato (met alle benodigde standen).
Verder beschikt de Mojo 61 over 2 presets, er kan een Split worden ingesteld en er zijn knoppen aanwezig voor EQ (Bass, Mid, Trebele), Volume, Drive, Reverb en knoppen om de lesliesimulatie te bedienen.
De split functie is ook in te stellen op extern, waarmee je desgewenst via MIDI een tweede keyboard aan kan sluiten om het ondermanuaal en/of de bas op de spelen.

De Mojo 61 beschikt over Wi-Fi en desgewenst kan men met een tablet, smartphone of desktop computer ingelogd worden en de klanken nog gefinetuned worden naar eigen smaak en voorkeur. In het geval van de toonwielsimulatie betekent dit dat je kunt kiezen uit meerdere toonwielpresets, instellingen van de lesliesimulatie en meer.

Shift

Met de shift knop heeft u toegang tot functies als Transpose en het in- of uitschakelen van een amp/leslie simulatie.

Toonwiel Simulatie

Het geluid van een vintage toonwiel orgel ademt, gorgelt, smeert, scheurt, kreunt en steunt en is een onmisbare klank geworden in veel stijlen moderne muziek: pop, rock, jazz, blues, gospel, soul, funk, country en alles daar tussenin. Eén van de kenmerken van een vintage tonewheel is toch wel dat deze uitblinkt in 'imperfectie' en dat er geen één hetzelfde klinkt. Met de Mojo heb je dit vintage gevoel direct onder je vingertoppen. Of je nu houdt van de klanken van Jimmy Smith, Jimmy McGriff, Procol Harum, Brian Auger, Keith Emerson of John Lord of graag je eigen unieke sound creëert: De Mojo kan het aan en meer dan dat!
Er zijn, sinds de introductie van digitale technieken zoals bv. sampling, al behoorlijk wat clonewheels verschenen, maar Crumar legde met de toonwiel simulatie in de Mojo de lat een stuk hoger en zorgt daarmee voor een zeer complete toonwielorgel ervaring voor een zeer betaalbare prijs.

Specificaties

AANSLUITINGEN

- Output L & Output R
- 2 x MIDI IN
- MIDI OUT
- USB
- Volume Pedaal (Swell)
- Sustain
- Half Moon switch / Footswitch
- Hoofdtelefoonuitgang
- System USB

Toetsenspeciaalzaak met groot assortiment

Speelklaar opgesteld in de winkel.
Bekijk, bespeel en vergelijk.

Eigen technische dienst

Onze eigen TD berekent geen onderzoekskosten.

Lees meer  

Inruil mogelijk

Je huidige instrument kan worden ingeruild.

Demodagen & workshops

We organiseren regelmatig demo’s, workshops en uitlegmiddagen.

Waarom Keyboardcentrum?

  1. 25 Jaar specialist in digitale piano's, keyboards & synthesizers
  2. Marktconforme prijzen met de service van de speciaalzaak
  3. Uitmuntende service & bekroond met Dealer Awards
  4. Gratis hulp bij gebruikersvragen
  5. Snelle levering
  6. Gratis bezorging, montage en installatie
  7. Persoonlijk, vakbekwaam en klantgericht

Waarom Keyboardcentrum  

0
Shares