fbpx
cube-lm-wh Keyboard versterkers: Roland CUBE-LM-WH - Keyboardcentrum

Roland CUBE-LM-WH

CUBE-LM-WH: Stereo line/mic input, 2.1 system,
reverb/delay effects, I-link iPad/iPhone
connector, white
€ 155,00

Artikelbeschrijving

CUBE-LM-WH

De CUBE Lite MONITOR is voorzien van microfoon- en instrumentingangen, een iOS-interface en een hoogwaardig 2.1-kanaals versterkingssysteem – en hij wacht alleen nog op je iPhone, iPad of iPod touch. Sluit je iOS-apparaat aan op de i-CUBE LINK-connector en start de gratis “CUBE JAM” app voor je huiskamerconcerten of opnamen – of maak gebruik van functies zoals de toonhoogte-/snelheidswijziging of de “Center Cancel”-functie voor het instuderen van nieuw repertoire. De stereoluidsprekers en de subwoofer zorgen voor een superieure audioweergave, terwijl je er met de ingebouwde effecten voor zorgt dat de zang- of instrumentale partij nog een tikkeltje meer sprankelt. De mooie en tegelijk veelzijdige CUBE Lite MONITOR is bovendien ideaal voor wie nieuw repertoire wil instuderen of gewoon muziek –al dan niet met karaoke– wil beluisteren.

 • Monitorversterker met een stijlvol uiterlijk – perfect voor de woonkamer
 • Overtuigend 2.1-versterkingssysteem met stereoluidsprekers en een subwoofer.
 • Stereo 1/4”-jacks voor het aansluiten van een microfoon of muziekinstrument; bevat een stereo reverb- en echo-effect.
 • i-CUBE LINK-connector voor het aansluiten van een iPhone, iPad of iPod touch van Apple.
 • Gratis “CUBE JAM” app voor de audioweergave van je iOS-player en handige functies voor wie aan zijn/haar technische vaardigheden wil sleutelen.
 • Geleverd met een tweewegkabel (opname en weergave) voor iOS-apparaten.
 • Ideaal voor thuis, op kantoor, in de klas, recreatiecentra enz.
 • Mooie witte afwerking.

Zing en speel met een superieure opnamekwaliteit
De CUBE Lite MONITOR is uitgerust met twee 1/4”-ingangen voor het aansluiten van een microfoon en een mono-instrument of één stereo-instrument. Met het reverb- of echo-effect zorg je voor de juiste sfeer van de zang- en/of instrumentale partij. Het krachtige 2.1-kanaals versterkingssysteem omvat stereoluidsprekers en een subwoofer, die voor een verrassend krachtige en mooie sound zorgen. Door een hoofdtelefoon aan te sluiten kun je de luidsprekers trouwens uitschakelen – dan stoor je niemand.

i-CUBE LINK voor de iOS-integratie
i-CUBE LINK is een speciale aansluiting voor de verbinding van je iPhone, iPad of iPod touch met de CUBE Lite MONITOR. Dan kun je bestaande muziek afspelen en nieuwe partijen opnemen. Via één kabelverbinding wordt de CUBE Lite MONITOR dus de audio-interface voor je iOS-apparaat en kun je hem gebruiken voor de weergave en opname met eender welke audio-app. Sluit de bijgeleverde kabel aan op je iOS-apparaat en de i-CUBE LINK-connector en stel op de CUBE Lite MONITOR de balans tussen de microfoon/het instrument en de iOS-audioweergave in. De i-CUBE LINK-connector kan bovendien dienst doen als stereo-ingang voor eender welke andere player of signaalbron.

‘CUBE JAM’ app
Met behulp van de gratis “CUBE JAM” app kun je je iOS-apparaat voor de opname en het instuderen van nieuw repertoire gebruiken. Dankzij de i-CUBE Link-verbinding kun je “CUBE JAM” voor de begeleidingspartijen van je zang- of instrumentale partijen gebruiken en het geheel via de CUBE Lite MONITOR uitversterken. Tegelijk kun je het geheel met de app opnemen. Na de opname kun je het volume van de partijen en de begeleiding apart regelen en de mix dan als WAV-bestand in het 16-bits/44.1kHz-formaat exporteren. Verder zijn er een aantal handige functies voor het studeren en werken aan nieuw repertoire, zo bv. tempowijzigingen, het aanpassen van de toonhoogte (en dus toonaard). Met “Center Cancel” onderdruk je de zang- of solopartij, die je dan zelf kunt zingen of spelen.

Direct-mode
Normaliter worden de door de CUBE Lite MONITOR naar “CUBE JAM” of een andere app uitgestuurde partijen mét reverb/echo-effect opgenomen. Als je dat niet wilt, kun je de Direct-mode van de CUBE Lite MONITOR activeren. Tijdens het spelen hoor je de effecten dan nog wel, maar de signalen worden helemaal “droog” opgenomen. Deze aanpak heeft het voordeel dat je de zang- of instrumentale partij na de opname nog met een andere audio-app kunt bewerken. Het met die app bewerkte signaal kun je eveneens via de CUBE Lite MONITOR uitversterken.

Stijlvol uiterlijk – past bij je interieur
Met zijn compacte afmetingen en de witte behuizing past de CUBE Lite MONITOR in nagenoeg elk interieur. Hij is trouwens niet alleen een overtuigende versterker voor microfoon- en instrumentsignalen, maar kan tevens als weergavesysteem voor je muziekbibliotheek worden dienen. Gebruik hem dus gerust in je woonkamer om lekker te relaxen, voor een gezellig avondje karaoke of als hoogwaardig audiosysteem voor je computer.

Toetsenspeciaalzaak met groot assortiment

Speelklaar opgesteld in de winkel.
Bekijk, bespeel en vergelijk.

Eigen technische dienst

Onze eigen TD berekent geen onderzoekskosten.

Lees meer  

Inruil mogelijk

Je huidige instrument kan worden ingeruild.

Demodagen & workshops

We organiseren regelmatig demo’s, workshops en uitlegmiddagen.

Waarom Keyboardcentrum?

 1. 25 Jaar specialist in digitale piano's, keyboards & synthesizers
 2. Marktconforme prijzen met de service van de speciaalzaak
 3. Uitmuntende service & bekroond met Dealer Awards
 4. Gratis hulp bij gebruikersvragen
 5. Snelle levering
 6. Gratis bezorging, montage en installatie
 7. Persoonlijk, vakbekwaam en klantgericht

Waarom Keyboardcentrum  

0
Shares