fbpx
LD Systems DAVE 8 Roadie Keyboard versterkers: LD Systems DAVE 8 Roadie - Keyboardcentrum

LD Systems DAVE 8 Roadie

LD Systems DAVE 8 Roadie
€ 549,00

Artikelbeschrijving

LD Systems DAVE 8 Roadie

Met de DAVE 8 Roadie implementeert LD Systems opnieuw met succes hun motto "pro audio in motion". Het PA-complete systeem met zijn krachtige 1400 watt (piek) eindversterker levert verbazingwekkende prestaties voor mobiele toepassingen. Het systeem is uitgerust met een krachtige 8 "bandpass-subwoofer en twee satellietluidsprekers (2 x 4" + 1 ") en is ontworpen als een flexibel en portable mini-PA-systeem speciaal voor muzikanten.

De DAVE 8 Roadie biedt 3 verschillende gelijktijdige aansluitmogelijkheden: één kanaal is uitgerust met een combo-aansluiting (XLR / jack) voor dynamische microfoons. Eén kanaal heeft twee RCA-aansluitingen voor het aansluiten van computers en één combo-aansluiting (XLR / jack) voor het mixen van consoles of keyboard. Het derde kanaal heeft eindelijk een 3,5 mm stereo en een 6,3 mm mono jack voor MP3-spelers of gitaren, waarbij de gewenste ingang kan worden geactiveerd via de keuzeschakelaar. De krachtige klasse A / B-versterker die in de subwoofer is geïntegreerd, voedt zowel de subwoofer als de satellieten.

Het systeem biedt alle gebruikelijke beveiligingscircuits. De geïntegreerde limiter beschermt het systeem tegen overbelasting en garandeert een lange levensduur van het systeem. Aan de zijkant van de subwoofer, naast een aan / uit-schakelaar en een 180 ° faseschakelaar, is er een speciale volumeregeling voor de subwoofer, zodat u altijd een perfecte mix van schitterende hoge tonen, heldere middentonen en krachtige bassen kunt instellen.

Robuuste roosters en ergonomische draaghandvatten op de subwoofer en satellieten onderstrepen de degelijkheid van de DAVE 8 Roadie en maken het systeem de perfecte uitkomst voor muzikanten.

Toetsenspeciaalzaak met groot assortiment

Speelklaar opgesteld in de winkel.
Bekijk, bespeel en vergelijk.

Eigen technische dienst

Onze eigen TD berekent geen onderzoekskosten.

Lees meer  

Inruil mogelijk

Je huidige instrument kan worden ingeruild.

Demodagen & workshops

We organiseren regelmatig demo’s, workshops en uitlegmiddagen.

Waarom Keyboardcentrum?

  1. 25 Jaar specialist in digitale piano's, keyboards & synthesizers
  2. Marktconforme prijzen met de service van de speciaalzaak
  3. Uitmuntende service & bekroond met Dealer Awards
  4. Gratis hulp bij gebruikersvragen
  5. Snelle levering
  6. Gratis bezorging, montage en installatie
  7. Persoonlijk, vakbekwaam en klantgericht

Waarom Keyboardcentrum  

0
Shares