Drums: Roland TD1-DMK
Roland TD-1DMK Drums: Roland TD1-DMK

Roland TD1-DMK

nieuw
Roland TD1-DMK - Ideaal digitaal drumstel om mee te starten.
€ 679,00

Artikelbeschrijving

Roland TD1-DMK

Als je nog nooit gedrumd hebt, denk je misschien dat dit te moeilijk is. Of dat leren spelen op een elektronische kit ingewikkeld is. De TD-1DMK is een zorgeloze drumkit, die eenvoudig in te stellen en intuïtief te gebruiken is. Steek de stekker in het stopcontact, schakel het toestel aan en plug je hoofdtelefoon of monitor speakers in. Je bent nu klaar om een authentiek klinkende drumset te bespelen, met een keuze uit 15 voorgeprogrammeerde kits, voor een realistische en boeiende drumbeleving. En als het tijd is om aan je drumvaardigheden te werken, kun je dankzij de ingebouwde coach-functies en de Melodics voor V-Drums-software alle essentiële zaken leren, en zo snel vooruitgang boeken. Met een gewicht van slechts 7 kg is hij ook thuis makkelijk verplaatsbaar. Of je nu alleen speelt of voor vrienden en familie wilt optreden: de TD-1DMK gaat overal naartoe waar je speelt.

Voor ouders: help het ritmegevoel van je kind te ontwikkelen

Wanneer je kind een muziekinstrument leert, leert het ook over het leven. En samen met discipline en vastberadenheid, is het pure plezier dat je krijgt van het bespelen van drums van onschatbare waarde. Melodie, harmonie en ritme zijn de grondbeginselen van muziek. Door het ontwikkelen van een scherp gevoel voor ritme, leert je kind ook andere muziekinstrumenten te waarderen, naast de drums. De metronoom- en 10 ingebouwde coach-functies van de TD-1-module tonen je kind hoe het zijn timing-vaardigheden kan verbeteren. Daarmee wordt de basis gelegd voor een leven vol muzikale creativiteit. De game-achtige ervaring van de coaching-functies zorgt ervoor dat, hoewel de kinderen aan het leren zijn, elke sessie ook leuk en boeiend is. Melodics voor V-Drums, een gratis applicatie voor Windows- of Mac-computers, biedt een reeks gratis drumlessen. Die helpen bij het ontwikkelen van een gevoel voor ritme, zonder dat het lijkt alsof je hard moet werken.

De pads van de TD-1DMK zijn stiller dan andere elektronische drums, zodat je kind grenzeloos kan oefenen. Van double-mesh heads naar een kick drumpad die de impact van de klopper absorbeert: alle V-Drums zijn gebouwd om merkbaar stiller te zijn wanneer ze worden bespeeld*. De TD-1DMK ondersteunt je kind continu bij het ontwikkelen van concentratie, geduld en de fysieke kracht die ontstaat door regelmatig te spelen.

Voor studenten: word een betere drummer

Of je nu een drumheld in een band wilt zijn, of gewoon solide drumvaardigheden wilt ontwikkelen; de TD-1DMK helpt je om dat doel te bereiken, door de technieken te ondersteunen die je gaandeweg aanleert. De TD-1DMK reageert nauwkeurig op de subtiele nuances van je drumspel. Elke stickslag en de bijhorende dynamiek worden gedetecteerd en nauwkeurig doorgegeven, dankzij de snelle verwerking en authentieke akoestische klanken van de TD-1 module. En naarmate je verbetert, beent de TD-1 module jou bij, waardoor jouw superieure techniek en expressie weerspiegeld worden. De spanning van de double-mesh drumvellen voor de snare en toms kan aangepast worden. De vellen bieden een sterkere ‘rebound’ in vergelijking met drums die over een single-mesh vel beschikken. Hierdoor krijg je een natuurlijk speelgevoel, dat zo authentiek mogelijk aanleunt bij de feel van akoestische drumvellen. De feel en terugslag van het basdrumpedaal is eveneens belangrijk voor je drumspel. Daarom is de TD-1DMK compatibel met het kick pedaal van jouw keuze, inclusief double-kick pedalen. De zachte rubberen pad absorbeert ook de energie van de klopper, voor een natuurlijke, trouwe rebound en stillere werking.

Als je vroeger drums speelde, is het tijd voor een comeback

Als je vroeger drums speelde, zul je je herinneren hoe goed dat voelde. Ongeacht of het nu ging over de pure lichamelijkheid en expressie van het in je eentje spelen, of het plezier van samen te drummen met andere muzikanten, en zo een nummer onder de knie te krijgen. De TD-1DMK introduceert drums opnieuw in je leven. En het is daarbij onbelangrijk of je nu je vaardigheden aan het opfrissen bent, of opnieuw inpikt vanaf het punt waar je gebleven bent. Van ingebouwde songs in verschillende genres, tot het aansluiten van je smartphone op de module en het meespelen met je favoriete nummers: met de TD-1DMK kun je meespelen met muziek terwijl je de ruwe kantjes van je techniek eraf vijlt. En als die kantjes iets té ruw zijn, kun je dankzij de stille werking van de TD-1DMK - en de mogelijkheid om een hoofdtelefoon te gebruiken - je in stilte onderdompelen in de muziek, zonder daarbij je huisgenoten of buren te storen. De duurzame TD-1DMK is ook voorzien van de legendarische V-Drums-betrouwbaarheid, zodat je de komende jaren met het volste vertrouwen kunt (blijven) spelen. En naarmate je vaardigheden en ambities groeien, kun je de TD-1DMK uitbreiden door een extra crash-cimbaal toe te voegen, of zelfs door de klankmodule te upgraden. Gun het jezelf: en begin (opnieuw) te drummen met de TD-1DMK.

Kit configuration (*1)
Kick, Snare, Hi-hat, Hi-hat control pedal, Tom x 3, Crash, Ride, Drum stand

Kick: Compatible for using a double kick pedal
Snare (PDX-8): 8 inches, double mesh head (2-ply), dual trigger (head, rim)
Hi-hat (CY-5): 10 inches (fixed-type)
Hi-hat control pedal: Detectable for half-open stroke
Tom (PDX-6A) x 3: 6 inches, double mesh head (2-ply), single trigger (Head) *2
Crash (CY-5): 10 inches, dual trigger (bow, edge)
Ride (CY-5): 10 inches, dual trigger (bow, edge)
Drum stand: Four-post type rack stand
Drum kits
15
Coach functions (10 modes)
Time check (easy)
Time check (hard)
Change-up
Auto up/down
Quiet count
Tempo check (easy)
Tempo check (hard)
Stroke balance
Timer
Recording
Songs
15
Metronome
Tempo (40–260)
Rhythm type (5 types)
Sounds (8 types)
Volume (10 levels)
Display
7 segments, 3 characters (LED)
Connectors
OUTPUT/PHONES jack: Stereo miniature phone type
MIX IN jack: Stereo miniature phone type
USB COMPUTER port: USB B type
TRIGGER INPUT connector: DB-25 type (Kick, Snare, Tom 1, Tom 2, Tom 3, Hi-hat, Crash 1, Crash 2, Ride, Hi-hat control)
Interface
USB MIDI (transmitting only)
Power supply
AC adaptor
Current draw
150 mA
Accessories
Setup Guide
Owner's Manual
Leaflet "USING THE UNIT SAFELY"
AC adaptor
Special connection cable
Options (sold separately)
Additional crash cymbal (Crash2): CY-5, MDY-12 *3
Kick: KD-9, KD-10, KT-9, KT-10
Personal drum monitor: PM series
V-Drums mat: TDM series
SIZE (INCLUDING SOUND MODULE, KICK PAD, KICK PEDAL AND DRUM THRONE)
Width
1,200 mm
47-1/4 inches
Depth
1,100 mm
43-5/16 inches
Height
1,200 mm
47-1/4 inches
SIZE AND WEIGHT
Weight
17.8 kg
39 lbs. 4 oz.
*1 Kick pedal and drum throne are not included.
*2 Specially designed for the TD-1 Double Mesh Kit, unsupported for using a rim-shot.
*3 MDY-12 is additionally required for mounting a CY-5 on the stand.

Toetsenspeciaalzaak met groot assortiment

Speelklaar opgesteld in de winkel.
Bekijk, bespeel en vergelijk.

Eigen technische dienst

Onze eigen TD berekent geen onderzoekskosten.

Lees meer  

Inruil mogelijk

Je huidige instrument kan worden ingeruild.

Demodagen & workshops

We organiseren regelmatig demo’s, workshops en uitlegmiddagen.

Waarom Keyboardcentrum?

  1. 25 Jaar specialist in digitale piano's, keyboards & synthesizers
  2. Marktconforme prijzen met de service van de speciaalzaak
  3. Uitmuntende service & bekroond met Dealer Awards
  4. Gratis hulp bij gebruikersvragen
  5. Snelle levering
  6. Gratis bezorging, montage en installatie
  7. Persoonlijk, vakbekwaam en klantgericht

Waarom Keyboardcentrum  

0
Shares