fbpx
Roland-TD-07DM Drums: Roland TD-07DMK

Roland TD-07DMK

nieuw
Roland TD-07DMK - Ideaal digitaal drumstel om mee te starten.
€ 679,00

Artikelbeschrijving

Roland TD-07DMK

De TD-07DMK is compact en scherp geprijsd, maar met de professionele sound, feel en functies om snel beter te kunnen drummen. Hij is het instapmodel in de V-Drums TD-07-serie. Hoewel de pads kleiner zijn dan de kits hoger in het gamma, zul je de bevredigende feel van de PDX-8 snare en drie PDX-6A toms (allemaal voorzien van Rolands ultrastille, dubbellaagse mesh heads) zeker waarderen. Met de compacte CY-5 crash- en ride-bekkens kun je expressief spelen op locaties waar de ruimte beperkt is. Een op een standaard gemonteerde kickpad maakt dit model samen met de kleinste kit-afmetingen binnen de TD-07-serie eveneens de perfecte thuiskit.

Ondanks het compacte formaat kun je groots denken, dankzij creatieve functies die verder gaan dan welk akoestisch drumstel ook. Waaronder: authentieke drumkits voor uiteenlopende stijlen en genres, plus een diepgaande toonbewerking zodat je je perfecte kit kunt samenstellen, een ingebouwde Coach-modus om je te helpen leren, Bluetooth-connectiviteit zodat je kunt meespelen met muziek die vanaf je telefoon, tablet of computer wordt gestreamd, plus USB voor de koppeling met opnamesoftware op een computer.

Krachtige TD-07 sound module

Het geheim van een superieur elektronisch drumstel is een krachtige klankmodule. En de TD-07DMK is voorzien van hetzelfde TD-07-'brein' dat ook wordt gebruikt door kits hoger in de serie. Kies uit akoestische drums, elektronische drums en een reeks percussie-instrumenten: allemaal opgenomen in professionele studio's en tot leven gebracht door geavanceerde V-Drums technologie.

Digitale drums die niet storen

De TD-07DMK is het elektronische drumstel dat bij uitstek geschikt is voor thuisgebruik: zet het volume laag terwijl je opwarmt, of oefen in alle rust met een hoofdtelefoon. De drumstandaard en de mesh pads zijn ook veel stiller dan mindere digitale drumkits: erg belangrijk als je drumt in een ruimte waar je andere mensen kunt storen. Onze mesh heads minimaliseren het geluid van de pad zonder afbreuk te doen aan het speelgevoel, terwijl de speciaal ontworpen demping in de kickpad het lawaai en de trillingen vermindert. Zelfs de drumstandaard is ontworpen om geluidsoverdracht naar de ruimte eronder te beperken. Indien nodig kan dat verder aangevuld worden met optionele geluidsreductie-oplossingen uit het Roland-gamma.

Speel rechtstreeks uit de verpakking - of graaf dieper

Spring op de drumkruk en je vindt inspirerende presetkits die je verleiden om te spelen. En als je klaar bent voor meer, duik je in een enorme bibliotheek met drumgeluiden: je kunt snares switchen, toms mixen, verschillende kicks uitproberen, of zware crashes en rides omwisselen voor meer verfijnde varianten. Je kunt je drums tunen, demping toevoegen om de sound warmer te maken, het geluid van de 'kamer' waarin de drums worden bespeeld veranderen, of zelfs je eigen geluidstechnicus worden: door de 'toon' van je drums tot in de perfectie vorm te geven met de krachtige drumspecifieke EQ's van de TD-07-module.

Authentieke akoestische klank en response

V-Drums leveren een rijk scala aan sounds die je geïnspireerd houden. En ondanks hun kleinere formaat zijn de drum- en cimbaalpads van de TD-07DMK uitgerust met precisiesensoren, die nauwkeurig reageren op je slagen, roffels, flams, cymbal chokes en ghost notes, waarbij de TD-07-module je performance uiterst nauwkeurig én bliksemsnelheid weergeeft. Maar het beste van alles is dat deze technologie volledig onzichtbaar is. Je moet alleen maar gaan zitten en beginnen met drummen.

Echte Roland mesh-head pads

Roland ontwikkelde 's werelds eerste gaasdrumvel: en sindsdien zijn we toonaangevend gebleven. De twee op maat gemaakte mesh-lagen geven een natuurlijke stokweerstand en rebound die ongelooflijk dicht bij een akoestisch drumvel liggen, naast een instelbare spanning waarmee je de feel via een standaard drumsleutel kunt afstellen. Als je eenmaal de onovertroffen feel en de nauwkeurigheid van V-Drums mesh pads hebt ervaren, is er geen weg meer terug.

Robuuste en betrouwbare drumstandaard en hardware

Als je in vol ornaat aan het drummen bent, is er niets frustrerender dan een stand die onstabiel aanvoelt of een pad die zich tijdens het spelen begint te verplaatsen. Ondanks het compacte oppervlak biedt de robuuste constructie van de TD-07DMK de rotsvaste stabiliteit die drummers nodig hebben, met een aangepaste drumstandaard en precisieklemmen die alle componenten op hun plaats houden. De TD-07DMK, die de reputatie van V-Drums op het gebied van duurzaamheid hoog houdt, zal jarenlang veeleisende performances doorstaan.

Speel audio af en jam mee met Bluetooth

De TD-07DMK maakt het gemakkelijk om mee te drummen met je favoriete bands. Selecteer gewoon de muziek op je smartphone, tablet of computer en stream vervolgens draadloos de audio naar de TD-07-module terwijl je meedoet. Ook videogeluid wordt verzonden, zodat je kunt meespelen met online songs en videolessen. Eveneens wordt MIDI-overdracht via Bluetooth ondersteund, voor het draadloos opnemen van MIDI-gegevens in muziekapps. En als je geen Bluetooth-apparaat hebt, kun je ook via een kabel stereogeluid binnenhalen.

Maak drumoefensessies leuk met 40 gratis lessen van Melodics

Verbind je V-Drums kit met Melodics™, een desktop app die je laat meespelen met stap-voor-stap lessen en tracks. Je leert nieuwe beats, scherpt je timing aan, en neemt jezelf al drummend op om je verbeterpunten te accentueren. Je kunt de 40 gratis lessen onbeperkt (her)spelen. En als je klaar bent voor meer, kun je je inschrijven voor een ongelimiteerd aantal lessen. Zeg vaarwel tegen doelloze oefensessies - met de TD-07DMK en Melodics telt elke minuut die je aan de kit besteedt.

Ga van kracht naar kracht, en volg je vooruitgang

Stel je voor dat je een coach aan je zijde hebt wanneer je de stokken oppakt: om je te begeleiden, je uit te dagen, je te tonen wat je goed doet en waar je kunt verbeteren. De ingebouwde coachmodus in de TD-07 module doet exàct dat: met timing- en nauwkeurigheidsoefeningen gaande van gemakkelijk tot moeilijk, samen met scores die het leren leuk maken. En vergeet ook de metronoom niet: een rotsvaste timingpartner die je innerlijke ritmeklok helpt te ontwikkelen.

Verbind en neem op via USB

De TD-07DMK is meer dan alleen een geweldig drumstel: de TD-07-module is ook een hoogwaardige audio/MIDI-interface voor opnamen. Met slechts één USB-kabel kun je stereo-audio en MIDI-gegevens rechtstreeks naar je Mac of Windows muziekproductiesoftware sturen. Of gebruik de kit om softwaregebaseerde druminstrumenten te triggeren voor studio- of live-optredens. En als je al een ander instrument bespeelt en drumpartijen aan je muziek wilt toevoegen, dan is de TD-07DMK een geweldige, eenvoudige aanvulling op je thuisstudio: gewoon opstellen, aansluiten en je kunt realistisch klinkende drums aan je producties toevoegen.

Specificaties

Kit configuration (*1)Kick: KD-2
Snare: PDX-8
Hi-hat: CY-5
Hi-hat control pedal: Half-open stroke detectable
Tom: PDX-6A x 3 *2
Crash: CY-5
Ride: CY-5
Drum stand: Four-post type rack standDrum kits50 (Preset: over 20)Instruments143Effect TypesPad Equalizer: each pad
Overhead Mic Simulator
Room
Multi-Effects: 1 system, 30 typesCoach functions (5 modes)Time check (easy)
Time check (hard)
Quiet count
Auto up/down
Change-upMetronomeTempo (20--260)
Rhythm type (5 types)
Sounds (15 types)BluetoothSupported standards: Bluetooth Ver 4.2
Supported profile: A2DP (Audio), GATT (MIDI over Bluetooth Low Energy)
Codec: SBC (Support to the content protection of the SCMS-T method)Display16 characters x 2 lines LCD (with backlight)ConnectorsOUTPUT/PHONES jack: Stereo miniature phone type
MIX IN jack: Stereo miniature phone type
USB COMPUTER port: USB B type
TRIGGER INPUT connector: DB-25 type (Kick, Snare, Tom 1, Tom 2, Tom 3, Hi-hat, Crash 1, Crash 2, Ride, Hi-hat control)USB COMPUTERSpeed: Hi-speed USB
Driver mode: Generic, Vender
Protocol: USB MIDI, USB Audio *3USB AudioSampling Rate (original): 44.1 kHz
Sampling Rate (with sampling rate converter): 96 kHz, 48 kHz
Record: 2 channels
Playback: 2 channelsPower supplyAC adaptor (DC 12 V)Current draw250 mAAccessoriesSetup Guide
Owner's Manual
Leaflet "USING THE UNIT SAFELY"
AC adaptor
Special connection cableOptions (sold separately)Additional crash cymbal (Crash2): CY-5, MDY-Standard *4
Personal drum monitor: PM series
V-Drums accessory package: DAP-3X
V-Drums mat: TDM series
Noise eater: NE seriesSIZE & WEIGHTDimensions1,200 (W) x 1,100 (D) x 1,200 (H) mm
47-1/4 (W) x 43-5/16 (D) x 47-1/4 (H) inches

(including sound module, kick pad, kick pedal and drum throne)Weight18.0 kg / 39 lbs 11 oz*1 Kick pedal and drum throne are not included.*2 Rim-shot is not supported.*3 In order to use USB audio, switch to vendor mode and use the vendor driver.*4 MDY-Standard is additionally required for mounting a CY-5 on the stand.

Toetsenspeciaalzaak met groot assortiment

Speelklaar opgesteld in de winkel.
Bekijk, bespeel en vergelijk.

Eigen technische dienst

Onze eigen TD berekent geen onderzoekskosten.

Lees meer  

Inruil mogelijk

Je huidige instrument kan worden ingeruild.

Demodagen & workshops

We organiseren regelmatig demo’s, workshops en uitlegmiddagen.

Waarom Keyboardcentrum?

  1. 25 Jaar specialist in digitale piano's, keyboards & synthesizers
  2. Marktconforme prijzen met de service van de speciaalzaak
  3. Uitmuntende service & bekroond met Dealer Awards
  4. Gratis hulp bij gebruikersvragen
  5. Snelle levering
  6. Gratis bezorging, montage en installatie
  7. Persoonlijk, vakbekwaam en klantgericht

Waarom Keyboardcentrum  

0
Shares