Stage & portable piano's: Yamaha CP-40 - Keyboardcentrum

Yamaha CP-40

De CP40 STAGE, opvolger van de CP50, beschikt over verbazingwekkend realistische pianoklanken en aanslag in een ongelooflijk compact pakket. Staat nu speelklaar opgesteld bij keyboardcentrum.

Artikelbeschrijving

Het nieuwe vlaggenschip van de CF-serie De Yamaha CP-40

De CP40 STAGE beschikt over een selectie van klanken uit de CFIIIS van Yamaha's Premium hand vervaardigde vleugel, vintage EP's met VCM effecten, en een verscheidenheid aan geluiden op basis van ons vlaggenschip MOTIF synth die zijn gekoppeld aan een 88-noot Graded Hammer action toetsenbord om te voorzien in de verbazingwekkend realistische piano aanslag en response.

Premium GP

Als de grootste akoestische piano fabrikant in de wereld konden we handmatig kiezen uit onze uitgebreide collectie handgemaakte vleugels om de klanken te creëren,die te horen zijn in de CP40 STAGE.

kenmerkt het authentieke geluid van Yamaha Premium Vleugels . Als de grootste akoestische piano fabrikant in de wereld waren we in staat om de hand kiezen uit onze uitgebreide collectie de hand vervaardigde vleugels aan de geluiden gehoord in het CP40 STAGE creëren .

The Evolution of Excellence

De CFIIIS is een prachtig grote concertvleugel met de hand gemaakt door Yamaha, met een volle, heldere klank en resonantie, een bas die het perfect geschikt voor ensemble prestaties.

Vintage EP

De CP STAGE -serie beschikt over een indrukwekkende selectie van vintage elektrische piano's uit verschillende tijdperken, versterkt door Yamaha's vermaarde Virtual Circuitry Modeling -technologie, dat de reproductie van de klassieke stompbox effecten, die zo'n integraal onderdeel van hun sound waren, mogelijk maakt .

De Elektrische Grand Piano

Door zijn snaren aan te slaan met een authentiek vleugelpiano actie en het gebruik pickups om hun vibratie te zetten in een elektrisch signaal, is de CP80 een elektrische piano in de ware zin. Op het moment dat dit instrument verscheen op de scène won het onmiddellijke bijval voor zijn uitgesproken attack en unieke harmonische boventonen .

De Historische DX Electric Piano

Gebaseerd op het principe van de FM toongenerator, debuteerde de Yamaha DX -serie in het begin van de jaren tachtig als eerste digitale synthesizers van de wereld. De indrukwekkende verscheidenheid van geluiden die de DX beschikbaar stelde, lieten muzikanten over de hele wereld in ontzag, met name de elektrische piano's , die al snel een thuis gevonden in veel verschillende muzikale scènes .

Synoniem met het Electric Piano

Yamaha 's Rd I en II Rd bieden het tijdloze elektrische piano geluid dat hielp de muziek van zoveel kunstenaars in de jaren zeventig. De Rd I reproduceert de toon bereikt met behulp van tanden en hamers, terwijl de Rd II de opmerkelijke vooruitgang in muziekinstrument technologie weerspiegelt,dat zich in de tweede helft van het decennium . Vanuit de mellow modulatie van een rustige ballad of een jazz standard aan de percussieve aanvallende geluid horen in talloze rockklassiekers , zal de warme resonantie van de Rd I en de helderheid en kracht van de Rd II u het moment terug naar deze inspirerende muzikale tijdperk u beginnen te spelen .

Een Baanbrekende Electric Piano

Perfect emuleren de kenmerkende hamer - en - resonator geluid van een andere ster van de jaren zestig en zeventig , ieden de Wr klanken in de CP STAGE alles van de dikke, krachtige toon van eerdere modellen van deze vermaarde elektrische piano's aan de helderdere helderheid die later inspanningen bereikt . Deze stemmen nauwkeurig reproduceren de speeleigenschappen van de originele instrumenten, zodat een lichte aanraking een delicate toon zal geven, terwijl het spelen met meer kracht zal resulteren in een dikkere , uniek vervormd geluid .

Gebruiksgemak

Een eenvoudige en intuïtieve interface geeft u direct toegang tot alle controles die u nodig heeft .

Veranderen van klanken

Voice Categorie knoppen roept u de geluiden die je nodig hebt snel en gemakkelijk - je kunt zelfs opslaan van uw favoriete geluiden voor elke categorie . Naast alle grote piano voices, een verscheidenheid aan bas, clavinet, orgel, strijkers, en pad geluiden op basis van de geluiden in ons vlaggenschip Motif synthesizer vormen de klank bibliotheek, dus je bent klaar voor elke situatie .

Layer & Split

Een aanraking is alles wat nodig is om lagen en splitsen geluiden .

De grote verlichte knoppen maken het gemakkelijk te splitsen en layeren klinkt zelfs op de donkerste podia, zodat u om te schakelen van een volledige piano, een piano voice gelaagd met strijkers of piano met een split basgeluid . Met de belangrijkste Solo functie kunt u teruggaan naar het spelen van piano over het gehele toetsenbord met de aanraking van een knop .

Draagbaar

CP STAGE combineert draagbaarheid met een elegante stijl in een professioneel pakket .

Gemakkelijk mee te nemen

CP STAGE heeft een slank ontwerp dat maakt het ongelooflijk licht en makkelijk mee te nemen ( CP4 STAGE : 17,5 kg (38,5 lbs) , CP40 STAGE : 16.3kg ( 36 lbs) )

Control Interface
Keyboard Number of Keys 88
Type GH keyboard
Initial Touch Yes
Voices
Tone Generation Tone Generating Technology SCM (Spectral Component Modeling) + AWM2
Polyphony Number of Polyphony (Max.) 128
Preset Number of Voices 297(CF:15, Rd:3, Wr:6, CP80:8, DX:18, Clav, Organ:49, Strings, Choir, PAD:67, Others:117, Others(Drum):14)
Effects
Types Reverb 11 types
Chorus 9 types (46 presets)
Master Compressor 1 type (7 presets)
Master EQ 3 bands
Insertion Effect 62 types (226 presets) × 2 Parts
Performances
Performances User 128 * Performances 65 to 128 are identical copies of Performances 1 to 64.
External -
Parts 2
Connectivity
Connectors Line Out UNBALANCED [L/MONO] and [R] OUTPUT jacks (standard mono-phone)
Headphones [PHONES] jack (stereo-phone)
Foot Switch [SUSTAIN] and [ASSIGNABLE] FOOT SWITCH jacks
Foot Controller 1 jack
MIDI [IN] and [OUT] MIDI terminals
USB [TO HOST] and [TO DEVICE] USB terminals
AUX [IN] (stereo-phone mini jack)
Size/Weight
Dimensions Width 1,332 mm
Height 163 mm
Depth 352 mm
Weight Weight 16.3 kg
Other
Controllers Pitch bend wheel, Modulation wheel, Part slider × 2, [MASTER VOLUME] dial, Data Dial, MASTER EQUALIZER slider × 3
Display 40 characters × 2 lines, Character LCD with back-light
Power Consumption 8W
Additional package contents AC adaptor (PA-150 or an equivalent recommended by Yamaha), FC3 foot pedal, Owner’s Manual, Online Manual CD-ROM (containing Reference Manual, Synthesizer Parameter Manual, and Data List)
Songs
Recording Recording Function -

Toetsenspeciaalzaak met groot assortiment

Speelklaar opgesteld in de winkel.
Bekijk, bespeel en vergelijk.

Eigen technische dienst

Onze eigen TD berekent geen onderzoekskosten.

Lees meer  

Inruil mogelijk

Je huidige instrument kan worden ingeruild.

Demodagen & workshops

We organiseren regelmatig demo’s, workshops en uitlegmiddagen.

Waarom Keyboardcentrum?

  1. 25 Jaar specialist in digitale piano's, keyboards & synthesizers
  2. Marktconforme prijzen met de service van de speciaalzaak
  3. Uitmuntende service & bekroond met Dealer Awards
  4. Gratis hulp bij gebruikersvragen
  5. Snelle levering
  6. Gratis bezorging, montage en installatie
  7. Persoonlijk, vakbekwaam en klantgericht

Waarom Keyboardcentrum  

0
Shares