Stage & portable piano's: Kawai ES 8 W

Kawai ES 8 W

Kawai ES 8 W - Optimaal pianogeluid met een uitstekend klavier.
€ 1439,00

Artikelbeschrijving

Kawai ES 8

Een geweldige portable piano met een optimaal pianogeluid en een uitstekend klavier.

Dankzij het nieuwe RHIII klavier, wordt de speelbeleving naar een nieuw niveau getild. In de piano zijn drie sensoren geplaatst. Hierdoor wordt een erg nauwkeurig en realistisch speelgevoel gerealiseerd. Ook is het klavier onderverdeeld in zones waarbij zwaardere en lichtere gewichten worden gebruikt. De linkse toetsen, de lagere tonen, spelen wat zwaarder. De toetsen aan de rechterkant spelen wat lichter. Dankzij deze lineaire verdeling is een nog realistischer speelbeleving voelbaar. Bovendien zijn in alle toetsen gewichten aangebracht. De gewichten zorgen voor een nog betere balans bij het dynamisch pianospel tussen zachter en harder spelen.
Daarbij beschikt de digitale piano ES8 over Ivory Feel toetsen. Deze ondersteunen grip op je pianospel, doordat het de vochtigheid van de vingers absorbeert. Verder is het ES8 klavier met een drukpuntsimulatie uitgerust, die voor een perfecte controle bij het pianissimo spelen zorgt.

Schitterende klanken van verschillende Kawai vleugels

De ES8 reproduceert de schitterende klank van de Kawai concertvleugels SK-EX, SK-5 en EX. Alle 88 toetsen van deze buitengewoon fraaie vleugelmodellen werden in een gecompliceerde procedure opgenomen en geanalyseerd. De unieke karakteristiek van iedere afzonderlijke toon en de grote dynamische omvang van de klanken geven de pianist de mogelijkheid om zijn emotionele spel uit te drukken; van het zachte pianissimo tot het krachtige fortissimo. Met de geïntegreerde Virtual Technician functie kun je het klankkarakter van de akoestische pianoklank zeer eenvoudig aanpassen. Zo kun je bijvoorbeeld de intensiteit van de snaren- en demperresonantie of ook het geluid van de terugvallende hamers instellen. Ook kun je de piano nog met galmeffect voorzien, zodat de klank extra ruimtelijke diepte krijgt.

Grote keuze aan extra klanken

Naast de realistische klanken van akoestische piano´s beschikt de ES8 over een omvangrijke keuze aan klanken, zoals bijv. E-piano, hammond- of kerkorgel, strijkers, koor, die voor de musicus een zeer afwisselend spel in de meest uiteenlopende genres mogelijk maken. De Dual modus maakt het gelijktijdig spelen van twee verschillende klanken, bijvoorbeeld een vleugel en strijkers op het klavier mogelijk, terwijl de splitmodus een verdeling van het klavier in een linker en rechter gedeelte mogelijk maakt. De volumebalans tussen deze twee klanken is snel en eenvoudig aan te passen.

Automatische begeleiding Styles

De Rhythm Section van de ES8 bevat automatische begeleidingsarrangementen, passend bij talrijke muziekstijlen. De 100 arrangementen bestaan uit slagwerk, bas, gitaar, orgel enz. en geven de musicus de mogelijkheid - dankzij de geïntegreerde instrumentale band - tot een nog levendiger spel.

USB to Device functionaliteit met MP3/WAV opname en weergave

Het model ES8 is uitgerust met een USB to Device aansluiting. Gegevens kunnen direct op een USB geheugenstick worden opgeslagen of direct in het instrument worden geladen. Deze USB to Device functionaliteit maakt het mogelijk om registraties en songs op een stick op te slaan. Deze MIDI-files (SMF) kunnen direct worden afgespeelt op de piano zonder extra hardware nodig te hebben. Ook het direct afspelen van songs in MP3- of WAV-formaat is mogelijk. U kunt ook uw eigen spel in het MP3- of WAV-formaat opnemen en bijvoorbeeld aan uw vrienden per e-mail sturen, de songs op een smartphone of een computer beluisteren of op uw computer op cd branden.

Omvangrijke aansluitmogelijkheden

De ES8 beschikt over een aantal aansluitmogelijkheden zoals audio-uitgangen (LINE OUT) voor het aansluiten naar een mengtafel of versterker. Met de aansluitingen MIDI IN/OUT en USB to Host is een flexibele verbinding met computers of andere MIDI-apparaten mogelijk. Dankzij de stereo-ingang (LINE IN) kun je een laptop of een ander device direct aan de piano aansluiten en via de ingebouwde luidsprekers van de piano afspelen.

Accessoires

De bijgeleverde accessoires zijn de netvoeding, lessenaar, handleiding en een F10H sustainpedaal. 
Optioneel verkrijgbaar is het HM-4 Design pakket, dat een op het design van de ES8 passend afgestemde standaard en een lessenaar van acryl-glas bevat. 
Bovendien kan de ES8 door de extra montage van de 3-voudige pedaaleenheid F-301 uitgebreid worden tot een volwaardige digitale piano.

 
Klavier 88 toetsen met Ivory Touch-oppervlak, Responsive Hammer III (RHIII) mechaniek met drukpunt simulatie en drievoudige sensor
Pianoklanken Shigeru Kawai EX, Kawai EX, Shigeru Kawai SK-5, Jazz Clean, Warm Grand, Pop Grand, Upright Piano, Pop Grand 2, Modern Piano, Rock Piano
Andere klanken E-Piano x 4, orgel x 4, clavecimbel/Mallets x 4, strijkers/koor x 8, Bass x 4
Klankopwekking Harmonic Imaging™ XL (HI-XL) met 88 toetsen Sampling
Polyfonie Max. 256 noten
Virtual Technician Intonatie, snarenresonantie, demperresonantie, dempergeluid, geluid van terugvallende hamer, Key-Off effect, vertraging van de hamer, vleugelklep, Half-Pedal Adjust, soft pedaal intensiteit, DecayTime, MinimumTouch, stemming, volume en tuning enkele toetsen veranderen.
Galm Room, Lounge, Small Hall, Concert Hall, Live Hall, Cathedral - steeds met Depth en Time
Effecten Stereo Delay, Ping Delay, Triple Delay, Chorus, Classic Chorus, Tremolo, Classic Tremolo, Auto Pan, Classic Auto Pan, Phaser, Rotary en 4 combinatie-effecten - steeds met Dry/Wet, Time, Speed, Feedback, High Damp, Depth (de parameters zijn afhankelijk van het effect.)
Amp simulator S.Case I, S.Case II, L.Cabinet - steeds met Drive, Level, EQ Low, EQ High
Dual modus Ja, met balans
Split modus Ja, met balans en vrij splitpunt
Begeleiding 100 ritmen met Variation (Drums, Bass, Backing), Auto Fill-In, One Finger Ad-Lib frase, Auto Chord Progression, Full Keyboard und Ein-Finger-Modus
Aanslagdynamiek Licht 1/2, normaal, zwaar 1/2, USER 1/2, uit
Andere functies 28 geheugens voor soundcombinaties, klavier/song Transpose, Equalizer (incl. User EQ), Wall EQ, luidsprekervolume, koptelefoonvolume, Line Out volume, audio opnameniveau, stemming, demperpedaal, vierhandig modus, opslaan eigen instellingen, fabrieksinstelling, octavering van de linkerhand, pedaal voor linkerhand, Split Balance, octavering onderlegde klank, dynamiek onderlegde klank, Dual Balance, MIDI kanaal, programmawisselnummer zenden, Local Control modus, overdragen van programmawisselnummers, Multi Timbral modus, kanaal muting, automatische uitschakeling, luidsprekers aan/uit
Recorder USB Speicher: MP3/WAV opname en weergave, A-B Loop; Intern: MIDI 10 songs, 2 sporen – max. 90.000 noten
USB functies Weergave: MP3, WAV, SMF ; opname: MP3, WAV ; functies: Audio Overdub, convertering song naar audio, interne songs laden, interne songs opslaan, SMF song opslaan, registraties laden, registraties opslaan, file wissen, USB formatteren
Metronoom Maatsoorten: 1/4, 2/4, 3/4, 4/4, 5/4, 3/8, 6/8, 7/8, 9/8, 12/8 tempo: 10-400 BPM
Demo´s 27
Pedalen F10H sustainpedaal met half pedaal functie bij de levering inbegrepen, optioneel kan het dubbelpedaal F-20 of de pedaaleenheid F301 (uitsluitend in verbinding met de HM-4 standaard) worden aangesloten.
Display 16 x 2 tekens (LCD)
Anschlüsse USB to Host, USB to Device, MIDI (IN/OUT), LINE IN STEREO, LINE OUT (L/MONO, R), DAMPER (voor F-10H), DAMPER/SOFT (voor F-20), PEDAL (voor F-301), koptelefoon x 2, netvoeding PS-154
Luidsprekers 2 x (8x12)cm met bas-reflex-systeem, uitschakelbaar
Vermogen 2 x 15 Watt
Afmetingen in cm 136,2 x 36,1 x 14,9
Kleur oppervlak Glossy Black of Snow White
Gewicht in kg 22,5
Accessoires incl. Metal/lessenaar, netvoeding PS-154
Opties Designkit: standaard HM-4 met acryl/lessenaar; 3-voudige pedaaleenheid: F-301 voor montage aan de standaard HM-4

pdf

Kawai ES8

Grootte: 2.49 Mb

Toetsenspeciaalzaak met groot assortiment

Speelklaar opgesteld in de winkel.
Bekijk, bespeel en vergelijk.

Eigen technische dienst

Onze eigen TD berekent geen onderzoekskosten.

Lees meer  

Inruil mogelijk

Je huidige instrument kan worden ingeruild.

Demodagen & workshops

We organiseren regelmatig demo’s, workshops en uitlegmiddagen.

Waarom Keyboardcentrum?

  1. 25 Jaar specialist in digitale piano's, keyboards & synthesizers
  2. Marktconforme prijzen met de service van de speciaalzaak
  3. Uitmuntende service & bekroond met Dealer Awards
  4. Gratis hulp bij gebruikersvragen
  5. Snelle levering
  6. Gratis bezorging, montage en installatie
  7. Persoonlijk, vakbekwaam en klantgericht

Waarom Keyboardcentrum  

0
Shares