fbpx
Geen afbeelding ingesteld

Dexibell VIVO Stage S1

Dexibell VIVO Stage S1

Artikelbeschrijving

Dexibell VIVO Stage S1

VIVO S1 is een professioneel toetsenbord van hoge kwaliteit met de toegevoegde bonus dat het letterlijk overal kan worden gebruikt, zelfs wanneer er geen stroom is, dankzij zijn vermogen om op batterijen te werken.
In een prachtig vormgegeven aluminium behuizing, slechts 8,5 kg in gewicht, beschikt de VIVO S1 over de legendarische akoestische en elektrische piano's van hoge kwaliteit die ook te vinden zijn in de hele DEXIBELL VIVO digitale piano-reeks.
De "Virtual Damper" -functie is beschikbaar voor onmiddellijk gebruik zonder dat er een echt "Damper" -pedaal nodig is, zodat de uitvoerder snel kan instellen en spelen zonder zich zorgen te hoeven maken over extra pluggen en pedalen: letterlijk muziek onderweg!
De exclusieve geavanceerde DEXIBELL-technologie, genaamd "True 2 Life" (of kortweg 'T2L'), gebruikt door DEXIBELL VIVO digitale piano's, maakt deel uit van een nieuwe revolutie in specificaties van muziekinstrumenten dankzij:
- Onbeperkte Notes-polyfonie.
- 24 bit en 48 Khz.
- Meer dan 15 seconden aan opgenomen golven in 3D-surround.
- Combinatie van "Sampling and Modeling" -technologie met unieke algoritmen.
Met zijn 68 lichtgewicht toetsen met dezelfde 1ste noot beginnend op "A" zoals op de 88 toetsinstrumenten, bespaart VIVO S1 het gewicht en de grootte, maar houdt hij de 'echte' pianospeler in gedachten.
De geluiden en effecten zijn ontworpen voor "naadloze overgang" tijdens het wisselen van de patch of het terugroepen van het geheugen om ongewenste stroomonderbrekingen en -effecten te voorkomen.
De meeste lichtgewicht draagbare piano's worden aangetast door de geluidskwaliteit om de kosten laag te houden.
De VIVO S1 heeft geen compromis met de geluidskwaliteit: eindelijk een oplossing voor de veeleisende muzikant. De complete set geluiden op de VIVO S1, met meer dan 80 geluiden van de hoogst mogelijke kwaliteit, bereikt een ongelooflijk niveau van tonale zuiverheid.
VIVO S1 heeft een Wave Memory bank van 1,5 GB met de mogelijkheid om het instrument volledig te herconfigureren met behulp van nieuwe geluiden uit de DEXIBELL-bibliotheek maar ook uit standaard "Sound Font" -formaatbestanden die ook online beschikbaar zijn.
VIVO S1 is een buitengewoon muziekinstrument voor de veeleisende muzikant die de allerbeste geluiden nodig heeft, maar in een ultra-draagbare kast, in tegenstelling tot traditionele zwaardere stagepiano's.

0
Shares