Stage & portable piano's: Casio PX-5S - Keyboardcentrum
Casio PX-5S

Casio PX-5S

De Casio PX-5S herdefinieert de podium piano categorie met ongekende geluidskwaliteit en prestatie functies in een lichtgewicht ontwerp dat zeer draagbaar is. Met de toonbewerking, de effecten van de insert, de MIDI-controllerfuncties, een 88 Key, Tri-Sensor Scaled Hammer Action II toetsenbord en een gewicht van slechts 24 pond. Is de Privia PX-5S klaar om podium te nemen.
€ 899,00

Artikelbeschrijving

Casio PX-5S: Aangedreven door AiR

Multi-Dimensionele Morphing AiR (Akoestische en Intelligente Resonator) Geluidsbron In het hart van de PX-5S Stage Piano is Casio's eigen AiR-geluidsbron die ongelooflijk realisme, detail en expressie voor grand piano geluiden biedt. In de PX-5S is de kracht van AiR uitgebreid om prachtige trouw en controle te bieden over andere instrumenttonen en effecten met 256 noten polyphony.

Oude School, Nieuwe Klasse

Naast Privia's bekroonde grand piano geluiden, heeft de PX-5S een arsenaal van nieuw ontwikkelde geluiden, waaronder klassieke elektrische piano, klavecimbel en clav-geluiden. Sommige van deze tonen zijn compleet met release monsters, versterkers en luidsprekersimulaties voor een ongelooflijk authentieke ervaring.

Ernstige controle

De PX-5S is een krachtige vier zone controller, compleet met 4 knoppen en 6 schuifregelaars die allemaal volledig configureren zijn om interne geluiden te beheren, effectparameters of continue Controllers naar andere versnellingen te sturen. Elke zone op de PX-5S kan een intern geluid, een extern MIDI-apparaat of beide tegelijkertijd bedienen.

Nieuw Sonic Territory

De PX-5S herdefinieert wat een podiumpiano moet zijn, met een arsenaal van andere geluiden en creatieve tools. De PX-5S bevat krachtige Hex Layer-tinten compleet met real-time filters en bevat ook vier programmeerbare arpeggiators en multitrack phrase sequencing.

Stage instellingen

Om snel toegang te krijgen tot de geluiden die u nodig heeft voor uw uitvoering, zijn Stage Settings. Elke fase instelling configureert maximaal 4 toetsenbordzones, knoppen / schuiftoewijzingen, zinnen, arpeggio's en effectinstellingen. Elk van de 4 zones in een fase instelling kan een interne PX-5S toon, een extern MIDI apparaat of beide tegelijkertijd bedienen.

De PX-5S heeft 100 volledig configurable Stage-instellingen die in 10 banken van 10 elk zijn ingericht. Als u binnen een bank zit, is elke fase instelling slechts één druk op de knop, zodat u na een live show naadloos kunt configureren. Stage-instellingen kunnen gemakkelijk worden bewerkt, verplaatst of vervangen met behulp van de PX-5S Data Manager-software.

Expressieve controle

De PX-5S beschikt over een reeks fysieke controllers, waaronder Pitch and Modulation wielen, 4 knoppen, 6 sliders en 2 footswitch ingangen. De opdrachten van deze controllers zijn afzonderlijk geconfigureerd in elke fase instelling. Als voorbeeld kunnen de knoppen en schuifregelaars voor een elektrische piano trapinstelling worden geconfigureerd om parameters zoals versterkersterkte, luidsprekerselectie, toetsgeluid, effecten en EQ te regelen. In een andere fase instelling met meerdere geluiden gelaagd, kunnen de schuifregelaars worden geconfigureerd om volume over elke zone of component te regelen.

Elke knop, schuif of pedaal kan tegelijkertijd twee parameters tegelijkertijd bedienen, met superieure controle over interne tonen of externe MIDI-apparaten. Bovendien kunnen minimale en maximumwaarden voor deze controllers worden ingesteld, waardoor uw aanpassingen precies en muzikaal kunnen zijn. U kunt opgeven of een Zone op de PX-5S reageert op een fysieke controller of niet

Pedaalinvoer op de PX-5S zijn ook zeer configureerbaar en omvatten Envelop Response. Dit zorgt ervoor dat een gewone footswitch een parameter over de tijd kan regelen, zodat u volume swells, filter sweeps en controle effecten zoals een wah-wah effect op een ongelooflijk muzikale manier kunt doen. De pedaalingangen op de PX-5S detecteren ook de polariteit van de voetschakelaar, zodat vrijwel elk type voetschakelaar gebruikt kan worden.

Hex Lagen

Hex Lagen werden oorspronkelijk geïntroduceerd in de bekroonde XW-P1 synthesizer. Vanwege de kracht van de AiR-geluidsbron, neemt de PX-5S ze een aantal stappen verder. Een hexlaag is een enkele complexe toon die uit zes voorbeeldlagen bestaat. Deze kunnen worden gestapeld (gelaagd), split of snelheid geschakeld. Elk van die zes lagen krijgt zijn eigen filter (LP, HP, BP) en filter envelop, zijn eigen AMP enveloppe en toonhoogte enveloppe (alle 7 etui-enveloppen). U kunt zelfs lagen die worden geactiveerd op key release. Een Hex Layer-toon krijgt zijn eigen invoegtoepassing, maar u kunt kiezen of een laag die invoegtoepassing gebruikt of het bedrag dat bij de systeemeffecten gaat (chorus, delay, reverb). Het beste van alles, de PX-5S kan tegelijkertijd twee Hex Layer-tonen gebruiken.

Zinnen en Arpeggiators

De PX-5S bevat twee unieke en uiterst configureerbare prestatie tools, een Phrase Sequencer en een Arpeggiator. Elke zone binnen een fase instelling op de PX-5S kan kiezen om een ​​Arpeggiator te gebruiken of een Phrase te activeren.

De Arpeggiator in de PX-5S is volledig programmeerbaar. Er zijn 100 voorinstellingen en ruimte voor 100 van jezelf. Er zijn maximaal 16 stappen in de Arpeggiator en het kan worden geconfigureerd om te spelen op verschillende notenwaarden zoals achtste noten of 16e noot-drietallen. particul

Keyboard
88-key, Tri-sensor Scaled Hammer Action II
Maximum Polyphony
256 Notes
Number of Tones
370 Preset / 350 User Keyboard Instrument (including Electric Piano) - 60 Preset,50 User Hex Layer - 50 Preset,150 User
Stage Settings
100 User Stage Settings / 4 zone configurations
Controllers
4 knobs, 6 sliders, Pitch & Modwheel, 2 Pedal Inputs
Arpeggiator
4 simultaneous programmable 16 step Arpeggiators
Phrase Sequencer
8 Tracks, up to 1,000 phrases
Storage
USB / File & Audio Recording
System Effects
Reverb, Chorus, Delay, String & Damper Resonance
Insert Effects
4 simultaneous / Equalizer, Compressor, Limiter, Enhancer, Early Reflection, Phaser, Chorus, Flanger, Tremolo, Auto Pan, Rotary, Drive Rotary, LFO Wah, Auto Wah, Distortion (w/ Amp Simulator), Pitch Shifter, Multi Chorus, Ring Mod, Delay, Piano effect
Master Effects
4 Band EQ & Compressor
MIDI
Independent USB & MIDI I/O
Audio Terminals
1/4" L&R Input & Output, 1/8" Audio Input
Dimension
52.05 x 11.26 x 5.31 (inch)
Weight
24.47 lbs (W/O Battery)
 
 

Toetsenspeciaalzaak met groot assortiment

Speelklaar opgesteld in de winkel.
Bekijk, bespeel en vergelijk.

Eigen technische dienst

Onze eigen TD berekent geen onderzoekskosten.

Lees meer  

Inruil mogelijk

Je huidige instrument kan worden ingeruild.

Demodagen & workshops

We organiseren regelmatig demo’s, workshops en uitlegmiddagen.

Waarom Keyboardcentrum?

  1. 25 Jaar specialist in digitale piano's, keyboards & synthesizers
  2. Marktconforme prijzen met de service van de speciaalzaak
  3. Uitmuntende service & bekroond met Dealer Awards
  4. Gratis hulp bij gebruikersvragen
  5. Snelle levering
  6. Gratis bezorging, montage en installatie
  7. Persoonlijk, vakbekwaam en klantgericht

Waarom Keyboardcentrum  

0
Shares