Home & meubel piano's: Yamaha DGX-660 B - Keyboardcentrum

Yamaha DGX-660 B

Deze zwarte Yamaha DGX-660 is een ensemble digitale piano die een verscheidenheid aan interactieve functies te bieden heeft. Denk aan leren, spelen en delen van muziekplezier met andere. Met de nieuwe Piano Room-functie van deze Portable Grand kunt u kiezen uit verschillende pianos en akoestische instellingen om uw eigen persoonlijke pianoomgeving te creëren.
€ 829,00

Artikelbeschrijving

De Yamaha DGX-660. Veelzijdig!

Yamaha-toetsinstrumenten staan bekend om hun veelzijdigheid. U kunt nu een microfoon aansluiten zodat u met uw spel mee kunt zingen en uw stem met digitale effecten via de luidsprekers van het instrument kunt horen. Daarbij kunt u zelfs uw spel op een USB-apparaat opnemen om het met uw vrienden en familie te delen!

Alleen u en uw muziek

De eigentijdse digitale piano DGX-660 geeft aspirant-pianisten een leuke manier om hun leerbeleving te verbeteren. Spelers van alle niveaus kunnen ervaren hoe het is om met een band te spelen en als een professional te klinken. De ingebouwde USB-Audio Recorder legt uw muzikale inspiraties vast als u klaar bent om uw resultaten te delen.

Kies uw piano en kies waar u deze gaat bespelen!

Welkom bij uw persoonlijke 'Pianoruimte'! De DGX-660 biedt een speciale virtuele ruimte waar u uit een verscheidenheid van piano's en akoestische instellingen kunt kiezen, en zo uw gepersonaliseerde oefen- of optreedomgeving kunt creëren. Selecteer gewoon uw gewenste piano en vervolgens een akoestische ruimte, van een gewone kamer tot een clubpodium tot een concertzaal. U kunt zelfs de positie van de virtuele vleugelklep aanpassen!

Zing mee terwijl u speelt!

Sluit eenvoudig een microfoon op de DGX-660 aan om met uw spel mee te zingen of met vooraf opgenomen karaokemuziekbestanden van Yamaha Musicsoft. Hoor hoe u klinkt als alles perfect samen gemixt is, via de ingebouwde luidsprekers. Bekijk de songteksten in de inbegrepen notatiedisplay. Drie handige voorinstellingen beschikbaar voor verschillende zangsituaties. U kunt zelfs uw eigen originele microfooninstellingen maken en opslaan en er professionele nagalm- en choruseffecten in opnemen.

Ga draadloos met uw iOS-apparaat

Optionele draadloze adapters van Yamaha streamen audio en MIDI van en naar uw iOS-apparaat met compatibele muziekapps. De app Chord Tracker benut deze technologie volledig, waardoor u songs in de songbibliotheek van uw iOS-apparaat draadloos via het DGX-660-luidsprekersysteem kunt weergeven. Chord Tracker analyseert de audiosongs die in uw iOS-apparaat zijn opgeslagen en geeft vervolgens de akkoordsymbolen voor u weer. Het kan zelfs een XF-songbestand maken dat de hele song weergeeft met de begeleidingsstijlen van de DGX-660.

Concertvleugelgeluid van wereldklasse - Pure CF-sampling

De Pure CF-klankopwekking is het resultaat van jarenlange pianovervaardigingsgeschiedenis gecombineerd met uiterst moderne samplingtechnologie en pianodeskundigheid. Yamaha is marktleider op het gebied van digitale pianotechnologie en u kunt dit horen in de voices die gebruikmaken van de Pure CF-pianosample. Het geluid van de vermaarde Yamaha CFIIIS 274cm concertvleugel wordt natuurgetrouw gereproduceerd, waardoor ongelooflijke dynamiek en expressiviteit mogelijk zijn, wat de DGX-660 de naam Yamaha waardig maakt.

Authentieke pianoaanslag, 88-noten gewogen GHS-toetsenbord

Het Yamaha Graded Hammer Standard-toetsenbord (GHS) beschikt over een gewogen mechaniek met een zwaardere aanslag in het laag en een lichtere aanslag in het hoog, net als bij de hamers in een akoestische piano. Uitstekend voor de aspirant-pianist, want oefenen met het GHS-mechaniek zorgt voor de juiste vingertechniek en -kracht voor als de tijd komt dat u op een akoestische piano gaat spelen.

Demperresonantie

Demperresonantie reproduceert digitaal de harmonische trillingen die tussen de snaren bij akoestische piano's plaatsvindt. Net als bij een akoestische piano, wanneer het demperpedaal tijdens het spelen wordt gebruikt, voegen andere snaren klankkleur toe aan de noten die u speelt, totdat het pedaal wordt losgelaten.

Gemakkelijk te lezen weergave van muzieknotatie en songteksten

De kristalheldere lcd kan worden geschakeld tussen de muzieknotatie en songteksten, waarbij de notatie wordt weergegeven van elke MIDI-song die de DGX-660 speelt. Lees de muzieknotatie van uw favoriete ingebouwde songs of volg deze van songs die naar een USB-apparaat zijn gedownload van Yamaha MusicSoft. U kunt zelfs de muzieknotatie bekijken van songs die u zelf op de DGX-660 hebt gemaakt!

Live! Cool!, en Sweet! Voices

Authentieke gitaren, weelderige strijkers, pulserende koperblazers... de veelgeprezen Live!, Cool! en Sweet! Voices beschikken over een unieke mix van lange, stereo- en meervoudige samples die de essentie van elk instrument vastleggen, helemaal tot aan de unieke oorspronkelijke resonantie, expressie en vibrato.

USB-audio-opname/-weergave

Neem uw spel of MIDI-songs op in ongecomprimeerde audio van cd-kwaliteit (WAV) op een USB-geheugenstick via de Audio Recorder. Daarvandaan kunt u songs kopiëren naar uw computer om cd's te branden, ze via internet te delen of om ze over te zetten naar uw draagbare muziekspeler. U kunt ook ongecomprimeerde WAV-bestanden weergeven, die op een USB-geheugenstick zijn opgeslagen.

Akkoorden eenvoudig gespeeld. Klink als een pro!

Smart Chord zorgt dat u als een professional klinkt, zelfs als u net pas leert spelen. Met het spelen van slechts één vinger met uw linkerhand, zal Smart Chord hele akkoorden maken van eenvoudige pop-drieklanken tot complexe jazz-septime- en -noneakkoorden. Begeleidingsstijlen creëren de rest van uw virtuele band zodat u gelijk met muziekspelen kunt beginnen.

Style Recommender - Kies stijlen op de makkelijke manier!

Style Recommender helpt u stijlen snel en makkelijk te vinden als u weet hoe de muziek over moet komen, maar u niet precies weet welke stijl juist is voor de partij. Speel gewoon een paar noten met het ritme van de song die u wilt spelen en Style Recommender biedt u een lijst van overeenkomende stijlen om uit te kiezen.

Laat uw mobiele muziekapparaat horen!

Gebruik de Aux-lijnuitgang om verbinding te maken met uw draagbare muziekspeler of zelfs een ander instrument en luister naar de weergave via de luidsprekers van uw DGX-660. Het luidsprekersysteem van de DGX-660 is krachtig, helder en perfect ingesteld voor het afspelen van alle soorten muziek. 

Size/Weight
Dimensions Width 1,397mm (55”) /with keyboard stand 1,399mm (55-1/16”)
Height 146mm (5-3/4”) /with keyboard stand  761mm (29-15/16”)
Depth 445mm (17-1/2”) /with keyboard stand  445mm (17-1/2”)
Weight Weight 21kg (46 lbs. 5 oz.)/with keyboard stand:28kg (61 lbs. 12 oz.)
Control Interface
Keyboard Number of Keys 88
Type Graded Hammer Standard(GHS) keyboard
Touch Response Soft, Medium, Hard, Fixed
Other Controllers Pitch Bend Yes
Display Type Full Dot LCD
Size 320×240 dots
Color Monochrome
Contrast Yes
Score Display Function Yes
Lyrics Display Function Yes
Language English
Panel Language English
Voices
Tone Generation Piano Sound Pure CF Sound Engine
Damper Resonance Yes
Polyphony Number of Polyphony (Max.) 192
Preset Number of Voices 151 + 15 Drum/SFX Kits + 388 XGlite
Featured Voices 1 Natural! Voice, 10 Live! Voices, 11 Sweet! Voices, 7 Cool! Voices
Compatibility GM Yes
XGlite Yes
Effects
Types Reverb 41 types
Chorus 44 types
DSP 237 types
Master EQ 5 types
Intelligent Acoustic Control (IAC) Yes
Functions Dual Yes
Split Yes
Panel Sustain Yes (Function Menu)
Accompaniment Styles
Preset Number of Preset Styles 205
Fingering Multi Finger, Full Keybord, AI Fingered
Style Control INTRO, MAIN x 2, FILL-IN x 2, ENDING
Other Features Music Database 320
One Touch Setting (OTS) Yes
Style Recommender Yes
Smart Chord Yes
Compatibility Style File Format (SFF),Style File Format GE (SFF GE)
Songs
Preset Number of Preset Songs 100
Recording Number of Songs 5
Number of Tracks 6
Data Capacity Approx. 30,000 notes for 1 user song
Compatible Data Format Playback SMF (Format 0, Format 1), XF
Recording SMF (Format 0)
Functions
Registration Number of Buttons 4 ( x 8 banks )
Lesson/Guide Yamaha Education Suite (Y.E.S.) Waiting, Your tempo, Minus one, Repeat & Learn, Chord Dictionary
Demo/Help Demonstration Yes
Overall Controls Metronome Yes
Tempo Range 5 - 280
Transpose -12 – 0 – +12
Tuning 415.3 - 440.0 - 466.2 Hz
Miscellaneous Piano Room Yes
Audio Recorder/Player Recording Time (max.) 80 minutes/Song
Recording WAV (44.1kHz, 16bit, stereo)
Playback WAV (44.1kHz, 16bit, stereo)
Storage and Connectivity
Storage Internal Memory Approx. 1.7 MB
External Drives USB Flash Memory
Connectivity DC IN 12V
Headphones x 1 (Standard stereo phone jack)
Sustain Pedal Yes
Pedal Unit Yes
Microphone Yes (Standard phone jack)
AUX IN Yes (Stereo mini jack)
USB TO DEVICE Yes
USB TO HOST Yes
Amplifiers and Speakers
Amplifiers 6W x 2
Speakers 12cm x 2 + 5cm x 2
Power Supply
Power Supply Adaptor (PA-150 or an equivalent recommended by Yamaha)
Power Consumption 13 W
Auto Power Off Yes
Accessories
Accessories • Owner's Manual • Data List • Keyboard Stand • Footswitch • Music Rest • AC Power Adaptor (PA-150 or an equivalent recommended by Yamaha) *1 • Warranty *1 • Online Member Product Registration *2 *1: May not be included depending on your area. Check with your Yamaha dealer. *2: The PRODUCT ID on the sheet will be needed when you fill out the User Registration form.

Toetsenspeciaalzaak met groot assortiment

Speelklaar opgesteld in de winkel.
Bekijk, bespeel en vergelijk.

Eigen technische dienst

Onze eigen TD berekent geen onderzoekskosten.

Lees meer  

Inruil mogelijk

Je huidige instrument kan worden ingeruild.

Demodagen & workshops

We organiseren regelmatig demo’s, workshops en uitlegmiddagen.

Waarom Keyboardcentrum?

  1. 25 Jaar specialist in digitale piano's, keyboards & synthesizers
  2. Marktconforme prijzen met de service van de speciaalzaak
  3. Uitmuntende service & bekroond met Dealer Awards
  4. Gratis hulp bij gebruikersvragen
  5. Snelle levering
  6. Gratis bezorging, montage en installatie
  7. Persoonlijk, vakbekwaam en klantgericht

Waarom Keyboardcentrum  

0
Shares