fbpx
Roland RP701-LA6 Home & meubel piano's: Roland RP701-LA

Roland RP701-LA

nieuw
Roland RP701-LA - Het perfecte en smaakvolle instapmodel
€ 1299,00

Artikelbeschrijving

Roland RP701-LA

Als je op zoek bent naar een piano voor het hele gezin, dan is de Roland RP701 de perfecte keuze. Geluidskwaliteit en de feel van het klavier zijn de twee belangrijkste factoren bij het leren spelen. En dit betaalbare digitale instrument biedt een heldere, rijke klank dankzij de SuperNATURAL Pianotechnologie van Roland. En om het authentieke speelgevoel van een akoestische piano te reproduceren is de zeer realistische PHA-4 klavier in de piano gemonteerd.

De RP701 is ook zodanig ontworpen dat iedereen het zeer eenvoudig kan bedienen. Het gemakkelijk leesbare display zorgt ervoor dat de focus op spelen en plezier ligt, en niet op het lezen van de gebruikershandleiding. En dankzij de ingebouwde Bluetooth-connectiviteit, voor het streamen van muziek van je smartphone en het openen van een wereld vol apps, is er altijd iets nieuws om te proberen en om gemotiveerd te blijven. Vul de kamer met muziek via de krachtige ingebouwde luidsprekers, scherp je vaardigheden in stilte aan met meeslepende Headphones 3D Ambience, of geniet van de traditionele look van een hoogwaardige piano die verfijning toevoegt aan je interieur.

Geweldig speelgevoel

Dankzij het PHA-4 klavier met escapement en witte ivory-feel toetsen voelt de F701 volkomen authentiek.
Het kunstivoor zorgt voor grip tijdens het piano spelen, zoals bij een akoestische piano. Ook de escapement zorgt voor een realistisch speelgevoel dankzij de kenmerkende "klik" bij het spelen van elke noot.

Gemakkelijk te bedienen

De eenvoudige bediening en de gebruiksvriendelijke display van de RP701 maken het voor iedereen gemakkelijk om toegang te krijgen tot alle basics. Van meer dan 300 ingebouwde songs en de oefenvriendelijke metronoom tot opnamefuncties en app-connectiviteit: àlles zit meteen binnen handbereik. Ga zitten en geniet van het rijke, krachtige geluid uit de dubbele luidsprekers. Of wanneer je wilt spelen zonder afleiding, verschuif je gewoon de klep van het klavier om het bedieningspaneel te verbergen.

Een elegant design dat bij je interieur aansluit

Als jij je aangetrokken voelt tot de klassieke contouren van een akoestische piano, dan zal de RP701 je gegarandeerd aanspreken. Het design is afgeleid van de bekroonde LX en HP serie van Roland. Het combineert de verfijnde kast rondingen en rechte lijnen, met slanke poten aan de voorzijde die het visueel compleet maken. De RP701 is verkrijgbaar in vier verschillende afwerkingen en past in tal van verschillende interieurstijlen.

Productiever oefenen met apps en Bluetooth

Met de focus op leren en met zijn Bluetooth-verbinding maakt de F701 je oefensessies leuk en bijzonder productief. Via Bluetooth-audio kun je jouw smartphone aansluiten en muziek streamen naar de pianoluidsprekers om mee te spelen. Bluetooth MIDI maakt het dan weer makkelijk om toegang te krijgen tot online leerplatformen zoals Skoove, en meer. Of probeer de Roland Piano Every Day-app, met het One Week Master-programma, dat je helpt om een nieuw muziekstuk te leren in één week; inclusief automatische opnames van je performances om je vooruitgang te checken.

Toetsenspeciaalzaak met groot assortiment

Speelklaar opgesteld in de winkel.
Bekijk, bespeel en vergelijk.

Eigen technische dienst

Onze eigen TD berekent geen onderzoekskosten.

Lees meer  

Inruil mogelijk

Je huidige instrument kan worden ingeruild.

Demodagen & workshops

We organiseren regelmatig demo’s, workshops en uitlegmiddagen.

Waarom Keyboardcentrum?

  1. 25 Jaar specialist in digitale piano's, keyboards & synthesizers
  2. Marktconforme prijzen met de service van de speciaalzaak
  3. Uitmuntende service & bekroond met Dealer Awards
  4. Gratis hulp bij gebruikersvragen
  5. Snelle levering
  6. Gratis bezorging, montage en installatie
  7. Persoonlijk, vakbekwaam en klantgericht

Waarom Keyboardcentrum  

0
Shares