Home & meubel piano's: Korg Havian 30 - Keyboardcentrum

Korg Havian 30

Korg Havian 30 compacte digitale piano: Luister en geloof.
€ 1399,00

Artikelbeschrijving

Creativiteit en onderzoeksdrang gaan samen - het complete muziekensemble voor thuis.

De HAVIAN 30 levert klassieke geluiden van vleugels, staande piano's en elektrische piano's plus een collectie extra geluiden van andere muziekinstrumenten in een compacte en stijlvolle behuizing. Hij is ontworpen met gebruiksgemak en speelplezier in het achterhoofd, zonder af te doen aan de geluidskwaliteit en de faciliteiten die professionele musici eisen. De hoogwaardige, Europese hammer action-toetsen bieden de bespeler de natuurgetrouwe respons en het precieze gevoel van het bespelen van een vleugel. De secuur afgestemde, authentieke akoestische-pianosound komt de meest veeleisende speler tegemoet en de begeleidingssounds en -partijen zijn overgenomen uit KORG's wereldbekende Pa-serie Arranger Keyboards. Dankzij het optionele, smaakvolle onderstel met geïntegreerd demperpedaal en de handige beugel voor een hoofdtelefoon past de HAVIAN 30 perfect in elke huiskamer.

 • Vleugels en staande piano's met demperresonantie inclusief versies voor klassiek, pop, jazz en rock, klavecimbel, elektrische piano's (tine en reed), clavinet en orgel: een complete sound library van klavieren.
 • Geweldige Europese hammer action-feel, glasheldere versterking, professionele begeleidings- en bespelers-sectie, metronoom, bladmuziekweergave, tekstweergave en markers: de alles-in-één-piano-oplossing voor beginners tot en met de meest veeleisende spelers.
 • Compact en licht. Stijlvol in huis met een bijpassend, optioneel, smaakvol onderstel inclusief integratie van het demperpedaal en een beugel voor een hoofdtelefoon.
 • Aanraakgevoelig 5" TFT-kleurendisplay (TouchView) en rechttoe rechtaan bedieningspaneel voor intuïtief en gemakkelijk gebruik.
 • Automatische begeleidingssectie met complete library met Styles die alle genres beslaat, met Chord-sequencer en volledige bewerkingsfeatures.
 • Opname en weergave van MIDI en mp3.
 • Limiter en 4-bands parametrische-EQ.
 • Uitgebreid, krachtig 25W stereo luidsprekersysteem

De échte pianobeleving

Alles in deze digital ensemble piano is onder de loep genomen om jou een geweldige pianobeleving te geven. Het hoogwaardige, gewogen, op een piano lijkende klavier levert het meest natuurgetrouwe gevoel. De vleugel, opgenomen in meerdere dynamische niveaus, klinkt authentiek en natuurlijk. In een aantal sounds zorgt de half-pedaalfunctie voor nog meer subtiele details. Je voelt je alsof je op een echte piano speelt - of je nu zwoele ballads of krachtige, akkoordrijke muziek speelt.

Meer dan alleen een vleugel

Als aanvulling op de pianocollectie hebben we een intieme, staande piano, een uitdagende honkytonkpiano en een omvangrijke selectie aan elektrische piano's toegevoegd. Er is ook een natuurgetrouwe klavecimbel voor historisch ingegeven uitvoeringen, die kan worden aangepast door een van de nauwkeurig samengestelde, klassieke stemmingen te kiezen. Alles is voorhanden voor het spelen van fantastische muziek uit verschillende eeuwen: van ragtime tot r&b, klassieke rock tot modern jazz, vroege klaviermuziek tot de laatste pianohits.

Luister op een natuurlijke manier

Effectprocessors van studiokwaliteit brengen het geluid op het level van een professionele studio-opname. Of je nu via de rijk klinkende, geïntegreerde speakers luistert of via een hoofdtelefoon, je bent verzekerd van een heerlijke luisterervaring!

Een band die altijd klaarstaat

De natuurgetrouwe sounds zijn gemakkelijk te vinden en te bespelen, en het grote aantal voorgeprogrammeerde Styles, dat alle muziekgenre omvat, biedt een brede muzikale variëteit om mee mee te spelen.

En er zijn vijf begeleidingspartijen die de gespeelde akkoorden volgen en ze reiken van héél simpel tot de rijke harmonisering van een competente jazzmusicus. Deze begeleiding is buitengewoon natuurlijk en expressief, en geeft je de beleving van het spelen met een echte band.

Speel en componeer songs

Songs in de formaten .mid en .mp3 kunnen worden afgespeeld. Teksten en akkoorden kunnen worden weergegeven in de display en een MIDI-songpartij kan worden omgezet in een leesbare partituur. Markers zorgen ervoor dat specifieke passages kunnen worden herhaald om te worden bestudeerd of te worden geoefend.

MIDI-songs kunnen worden opgenomen in de volwaardige sequencer of door de Styles te gebruiken in een live-uitvoering. Alles wat er wordt gespeeld kan heel simpel worden opgenomen en opgeslagen als mp3-bestand om waar dan ook weer te worden afgespeeld.

Compact en licht, stijlvol in huis

De HAVIAN 30 is een compacte, lichtgewicht, digitale piano en door het toevoegen van het stijlvolle, optionele onderstel met integratie van het meegeleverde demperpedaal en een beugel voor een (optionele) hoofdtelefoon, ziet de HAVIAN 30 er in elk huis goed uit.
De HAVIAN 30 kan worden gebruikt voor studeren op elk niveau en de meegeleverde, programmeerbare metronoom of de bijbehorende Piano Styles maken van elke oefening een plezier.

Gemakkelijk in gebruik, net als een echte piano

In de HAVIAN 30 vind je gemakkelijk je weg dankzij de TouchView-display en de intuïtieve bediening. Deze gemakkelijke, handige technologie, die je terugvindt in elk aspect van het instrument, maakt bewerken en programmeren net zo simpel als het aanraken van dingen in de "echte" wereld.

Een muziekboek

Om te kunnen profiteren van de immense verzameling Styles en Songs is de HAVIAN 30 voorzien van een intuïtieve organisatie van de song-database: het SongBook. Het SongBook is een muziekdatabase die het mogelijk maakt om songs en uitvoeringsinstellingen snel te zoeken of op te roepen gebaseerd op de naam, de artiest, het genre of het tempo. Het SongBook kan worden bewerkt op een pc met bewerkingssoftware die gratis te downloaden is op www.korg.com. Hij kan ook worden gesynchroniseerd met een iPad of met het merendeel van moderne Android-tablets, zodat hij een handig externe bladmuziek-reader wordt door software van derde partijen te gebruiken. *Voor gebruik met een iPad is een optionele "Camera Connection Kit" vereist.

Open de wereld, klaar voor de toekomst

De USB-poort maakt verbinding mogelijk met alle opslagmedia of met een personal computer, smartphone of tablet zonder noodzaak van een bijpassende MIDI-interface. Het gebruik van de .mid- en .mp3-bestandsformaten opent een wereld van mogelijkheden bij het uitwisselen van bestanden.

Keyboard
88 Weighted Hammer keys, Velocity Sensitive
Sounds
Factory: More than 950 sounds including Stereo Grand Piano and Stereo Upright (both with Damper Resonance) and GM 2 Sounds, 64 Drum Kits
User
256 Sounds, 128 Drum Kits
Full editing of Sounds and Drum Kits
Tone Generator
128 voices - Filters with Resonance – RX (Real Experience) technology
Effects & EQ
4 Stereo Master Effects blocks
125 Effects types
Three band EQ for each track
Final Effects: Limiter and 4 band Parametric Equalizer
Controllers
Mini-Joystick
Auto Accompaniment
Factory: 420 preloaded Styles, freely reconfigurable
Styles
User: Up to 1,040 available Style locations including the Favorite/User banks
Style Structure
Eight Style tracks, 4 Single Touch Settings, one Style Setting per Style
Style controls
3 Intros, 4 Variations, 4 Fills, Break, 3 Endings, Autofill, Synchro Start/Stop, Tap Tempo, Manual Bass, Bass Inversion, Memory, Accompaniment Mute, Kick & Snare Designation
Chord Sequencer
Others
Guitar Mode 2, Parallel and Fixed NTT, Style Record with Step Record, Track and Event Edit functions
Performance/STS
240 Realtime Performance locations, Grand Piano special Performance
STS: Sound sets recalled by Styles
Up to 4 STS x Style, up to 4 STS x SongBook entry
Keyboard Tracks
Four Keyboard tracks (Upper 1, 2, 3, Lower)
Song Play
Player with Select, Start/Stop, Home, Rewind and Fast Forward controls
Jukebox function - Compatible with SMF (formats 0 and 1) and MP3 -
Lyrics (compatible with CDG), Score – Markers - MP3 Transpose (+6/-5 semitones) – MP3 Tempo Change (+/-30%)
MP3 Recorder
Record MP3 files including Style, SMF, Keyboard Tracks and Effects
Sequencer
Quick Record (Backing Sequence), Multitrack and Step Record functions
Full featured sequencer - 16 tracks - Up to 100.000 events - SMF format
Song Book
Fully programmable music database, based on Styles, SMF, Karaoke, MP3 with automatic selection of Style Play and Song Play modes - User-definable custom lists - Filtering options
Search
Style, Song, Performance, SongBook, Sound and Lyrics TXT
Compatibility
“i-Series”: Style
“Pa series”: Style, Performance, Sound, Song, SongBook
General Controls
Master Volume, Keyboard-Acc/Seq Balance Volume, Ensemble, Octave Transpose, Master Transpose, Tempo Lock, Quarter Tone Arabic Scale, User Scale memorized inside Performance/STS, Search, Lyrics, Score, Marker, Dial, Tempo, Metronome, Split
Display
5" TFT Color Graphical TouchView™
Connections
Control Input
Assignable Pedal/Footswitch (Damper: support half-pedaling with included DS-2H pedal)
Headphones/Audio Out: Unbalanced Stereo Jack
MIDI
USB to Midi using the USB Device port - 8 user definable MIDI Preset
USB
USB-MIDI Interface - 2.0 Hi Speed connections
To Device: 1 (Rear) - To Host: 1 (Rear)
Mass Storage/Disk
USB
Amp/Speaker System
Amplification: 25W x 2
Speakers: 100 mm x 2 Double Cone Speakers in Bass Reflex Box
Power
Power Supply: AC 100-240 V
Power Consumption: 26 Watt
Dimensions (W x D x H)
1,312 mm x 389 mm x 146 mm/51.65” x 15.31” x 5.75”  (excluding ST-H30-BK optional stand and music rest)
1312.5 x 400.5 x 772.5 mm / 51.67" x 15.77" x 30.41" (including ST-H30-BK optional stand, excluding music rest)
Weight
15.1 kg / 33.29 lbs (excluding ST-H30-BK optional stand)
26.85kg / 59.19lbs (including ST-H30-BK optional stand)
Included Items
Music Stand, Accessory DVD (including Video Manual), External Power Supply Adapter and Power Cable, DS-2H Damper Pedal (support half-pedaling)
Accessories
ST-H30-BK Keyboard stand with damper pedal support
DS-1H Damper Pedal (support half-pedaling)
EXP-2, XVP10 Volume/Expression Pedal
PS-1, PS-3 Pedal Switch

Toetsenspeciaalzaak met groot assortiment

Speelklaar opgesteld in de winkel.
Bekijk, bespeel en vergelijk.

Eigen technische dienst

Onze eigen TD berekent geen onderzoekskosten.

Lees meer  

Inruil mogelijk

Je huidige instrument kan worden ingeruild.

Demodagen & workshops

We organiseren regelmatig demo’s, workshops en uitlegmiddagen.

Waarom Keyboardcentrum?

 1. 25 Jaar specialist in digitale piano's, keyboards & synthesizers
 2. Marktconforme prijzen met de service van de speciaalzaak
 3. Uitmuntende service & bekroond met Dealer Awards
 4. Gratis hulp bij gebruikersvragen
 5. Snelle levering
 6. Gratis bezorging, montage en installatie
 7. Persoonlijk, vakbekwaam en klantgericht

Waarom Keyboardcentrum  

0
Shares