fbpx
No image set

Kawai CS 11-WHP

Kawai CS 11-PE
€ 3990,00

Artikelbeschrijving

Kawai CS 11

Met de CS 11 haalt u de klanken van de gerenommeerde concertvleugel "Shigeru Kawai EX" en de legendarische Kawai "EX" alsmede het 2 meter lange model "Shigeru Kawai SK-5" in huis. Bespeel deze vleugels op het eersteklas Grand Feel II klavier met houten toetsen en beleef de natuurlijke sound via het nieuw ontwikkelde luidsprekersysteem of via de nieuwe SHS koptelefoon technologie.

Houten klavier

De Kawai CS 11 is uitgerust met het 'Grand Feel II' klavier, een houten klavier dat voor een buitengewoon realistisch speelgevoel zorgt. De toetsenlengte van het Grand Feel II klavier is langer dan bij ieder ander klavier van digitale piano's. Alle achtentachtig zwarte en witte toetsen zijn compleet van lange houtdelen vervaardigd en van een op ivoor lijkend oppervlak voorzien dat vocht absorbeert. Dit zorgt voor extra controle op je toetsenspel. Iedere toets beweegt zacht op een balansbalk - dezelfde techniek als bij een vleugel. De toetsenlengte van het Grand Feel klavier is langer dan bij ieder ander klavier van digitale piano's. Bij de aanslag van een toets wordt net als bij een echte piano een hamer met gewicht omhoog bewogen, terwijl extra gewichten bij de basnoten in het voorste deel van de toetsen het pianissimo spel vereenvoudigen. Bovendien is het Grand Feel klavier met een drukpunt simulatie uitgerust die voor een perfecte controle bij het pianissimo spel zorgt.

Schitterende concertvleugels

De voortreffelijke klanken van de Shigeru Kawai vleugels SK-EX en SK-5 worden in de CS8 gereproduceerd. De wereldwijd in hoog aanzien staande Shigeru Kawai modellen zijn steeds weer te vinden op de podia van grote concertzalen en conservatoria. Bovendien bevat de CS8 ook de bijzondere klank van de Kawai EX concertvleugel, die vaak internationaal door professionele pianisten wordt uitgekozen voor pianoconcoursen zoals het Chopin-, Tsjaikovsky- of het Rubinsteinconcours. Alle 88 toetsen van deze drie buitengewoon fraaie vleugelmodellen werden in een langdurige procedure opgenomen en geanalyseerd. De unieke karakteristiek van iedere afzonderlijke noot en de omvangrijke dynamiek van de klanken geven de pianist de mogelijkheid zijn emotionele spel tot uitdrukking te brengen van het zachte pianissimo tot het krachtige fortissimo.

Grote keuze aan extra klanken

Naast de realistische klanken van akoestische piano´s beschikt de ES8 over een omvangrijke keuze aan klanken, zoals bijv. E-piano, hammond- of kerkorgel, strijkers, koor, die voor de musicus een zeer afwisselend spel in de meest uiteenlopende genres mogelijk maken. De Dual modus maakt het gelijktijdig spelen van twee verschillende klanken, bijvoorbeeld een vleugel en strijkers op het klavier mogelijk, terwijl de splitmodus een verdeling van het klavier in een linker en rechter gedeelte mogelijk maakt. De volumebalans tussen deze twee klanken is snel en eenvoudig aan te passen.

Virtual Technician instellingen

Met de geïntegreerde Virtual Technician functie kun je het klankkarakter van de akoestische pianoklank zeer eenvoudig aanpassen. Zo kun je bijvoorbeeld de intensiteit van de snaren- en demperresonantie of ook het geluid van de terugvallende hamers instellen. Ook kun je de piano nog met galmeffect voorzien, zodat de klank extra ruimtelijke diepte krijgt.

Zangbodem luidsprekersysteem en SHS koptelefoon sound

De CS11 heeft net als een echte piano een zangbodem, die de geïntegreerde speakers ondersteunt.
De 6 speakers zijn op verschillende plekken van de piano verdeelt. Door de combinatie van de zangbodem en het krachtig speakersysteem, wordt het geluid enorm realistisch weergegeven.
Voor het spelen met koptelefoon biedt de CS11 verschillende aanpassingsmogelijkheden. De nieuwe "Spartial-Headphone-Sound" (SHS) technologie maakt een meer ruimtelijk luisteren via koptelefoon mogelijk, de hoogwaardige koptelefoonversterker biedt de hoogste klankkwaliteit en men kan zelfs het gebruikte koptelefoontype instellen om de klank aan open, half open, gesloten resp. In-Ear-koptelefoons aan te passen. Hierdoor kunt u zelfs langere tijd luisteren zonder moe te worden.

USB to Device functionaliteit met MP3/WAV opname en weergave

De CS11 is met USB aansluitingen uitgerust, die u niet alleen de mogelijkheid bieden om MIDI gegevens met een aangesloten computer uit te wisselen. Zo kunt u bijvoorbeeld ook gegevens direct op een USB geheugenmedium opslaan of van een USB geheugenmedium direct in het instrument laden. Deze USB to Device functionaliteit maakt het mogelijk om songs (die in het interne geheugen van de CS11 werden opgeslagen) op een extern geheugenmedium af te spelen of daarop opgeslagen MIDI-files (SMF) direct met het instrument af te spelen zonder extra hardware nodig te hebben.
Ook het directe afspelen van songs van uw lievelingsartiest in het MP3- of WAV-formaat is mogelijk. U kunt ook uw eigen spel in het MP3- of WAV-formaat opnemen en bijvoorbeeld aan uw vrienden per e-mail sturen, de songs op een smartphone of een computer beluisteren of op uw computer op een cd branden.

Omvangrijke aansluitmogelijkheden

De CS11 beschikt over een aantal aansluitmogelijkheden zoals audio-uitgangen (LINE OUT) voor het aansluiten naar een mengtafel of versterker. Met de aansluitingen MIDI IN/OUT en USB to Host is een flexibele verbinding met computers of andere MIDI-apparaten mogelijk. Dankzij de stereo-ingang (LINE IN) kun je een laptop of een ander device direct aan de piano aansluiten en via de ingebouwde luidsprekers van de piano afspelen.

Klavier 88 houten toetsen met Ivory/Ebony Touch toetsenbeleg, Grand Feel II mechaniek met drukpunt simulatie
Klanken 80
Klankopwekking Harmonic Imaging™ XL (HI-XL), 88 toetsen sampling, Vleugels: Shigeru Kawai EX, Kawai EX, SK-5
Virtual Technician Intonatie, demperresonantie, dempergeluid, snarenresonantie, ongedempte snarenresonantie, resonantie van de klankkast, Key-Off effect (incl. Key-Off release), geluid van terugvallende hamer, vertraging van de hamer, vleugelklep, Decay Time, soft pedaal intensiteit, aanslagdynamiekcurven (incl. 2 eigen aanslagdynamiekcurven), temperatuur (incl. eigen temperament), grondtoon van het temperament, Stretch Tuning, eigen Tuning instelling maken, volume enkele toetsen veranderen, half pedaal instelling, minimale aanslagsterkte
Polyfonie max. 256-stemmig
Galm Room, Lounge, Small Hall, Concert Hall, Live Hall, Cathedral
Galm parameters Reverb Depth, Reverb Time
Effecten Stereo Delay, Ping Delay, Triple Delay, Chorus, Classic Chorus, Tremolo, Classic Tremolo, Auto Pan, Classic Auto Pan, Phaser, Rotary, Combination Effects x 4, Amplified Effects x 3
Effect parameters Dry/Wet, Time, Speed, Mono/Stereo, Accel./Rotary Speed – De parameters zijn afhankelijk van het effect.
Keyboard modi Dual modus, Split modus, Vierhandig modus (incl. volume/balans regeling)
Aanslagdynamiekcurven Light+, Light, Normal, Heavy, Heavy+, Off (Constant), User
Stemmingen Equal Temperament (Equal Piano Only), Pure Temperament (Major), Pure Temperament (Minor), Pythagorean, Meantone, Werckmeister III, Kirnberger III, Equal Temperament (Flat), Equal Temperament (Equal Stretch), USER Temperament
Interne recorder 10 songs, 2 sporen, max. 90.000 noten
Metronoom/ maatsoorten 10 maatsoorten, tempo, volume, excl. 100 slagwerkritmes
Registraties ja, 16 geheugenplaatsen
Verdere features Key Transpose, Song Transpose, Tone Control (incl. User EQ), luidspreker volumeregelaar, koptelefoon volume, Line In niveauregelaar, Line Out volume, Audio Recorder Gain, Tuning, Damper Hold, LCD contrast, User geheugen, fabrieksinstelling, Lower Octave Shift, Lower Pedal On/Off , Split Balance, Layer Octave Shift, Layer Dynamics, Dual Balance, MIDI kanaal, Send PGM#, Local Control, Transmit PGM#, Multi Timbral modus, Channel Mute, Auto Power Off
Lesson functie 542 titels in totaal. Titels van Czerny, Burgmüller, Beyer, Bach, Chopin en Hanon (incl. muziek); titels van Alfred zonder muziek. Extra vingertraining met 4 toonladders (majeur, nat. mineur, harm. mineur, mel. mineur), 2 drieklank-, 2 cadens- en 2 akkoordoefeningen in steeds alle toonsoorten met beoordelingsfunctie
Piano Music 29 songs
Concert Magic songs 176
Display 128 x 64 pixels LC-display met achtergrondbelichting
Pedalen Grand Feel pedaal systeem: sustain (half pedaal mogelijk), soft, sostenuto
Kleur oppervlak zwart hoogglans met zilver hardware
Toetsenklep ja, verzinkbaar
Lessenaar extra breed met leer bedekt
Aansluitingen LINE IN (Mini-stereo-jackplug), LINE IN niveau instelbaar, LINE OUT (L/MONO, R), LINE OUT regelaar, koptelefoon x 2 (Mini-stereo-jackplug en 6,3mm stereo-jackplug), MIDI (IN/OUT), USB to Host, USB to Device
Soundsysteem 4 x 7 cm, 2 x 1,4 cm luidspreker en Soundboard Transducer systeem
Vermogen 2 x 45W + 45W transducer
Opnamevermogen 55W
Afmetingen in cm (b x d x h) lessenaar niet opengeklapt 151 x 54,2 x 104,9
Gewicht in kg 99

pdf

Kawai CS 11

Grootte: 2.83 Mb

Toetsenspeciaalzaak met groot assortiment

Speelklaar opgesteld in de winkel.
Bekijk, bespeel en vergelijk.

Eigen technische dienst

Onze eigen TD berekent geen onderzoekskosten.

Lees meer  

Inruil mogelijk

Je huidige instrument kan worden ingeruild.

Demodagen & workshops

We organiseren regelmatig demo’s, workshops en uitlegmiddagen.

Waarom Keyboardcentrum?

  1. 25 Jaar specialist in digitale piano's, keyboards & synthesizers
  2. Marktconforme prijzen met de service van de speciaalzaak
  3. Uitmuntende service & bekroond met Dealer Awards
  4. Gratis hulp bij gebruikersvragen
  5. Snelle levering
  6. Gratis bezorging, montage en installatie
  7. Persoonlijk, vakbekwaam en klantgericht

Waarom Keyboardcentrum  

0
Shares