fbpx

Contact

John & Sander van Het Keyboardcentrum in Eindhoven
Wij staan bekend om ons persoonlijk contact. Daarom nodigen we je graag uit in onze toetsenspeciaalzaak waar de grootste collectie digitale piano’s & vleugels, keyboards & synthesizers bespeelbaar voor je in de winkel staan opgesteld. We vinden dat je een instrument moet je kunnen uitproberen, voelen en beleven.
Vul een geldig e-mailadres in.
Wat is je voornaam?
Wat is je achternaam?
Ongeldige invoer
Meld je aan en ontvang de laatste product ontwikkelingen, demo's en aanbiedingen. Onderin onze e-mails kun je jezelf altijd afmelden.
Voer een geldig telefoonnummer in
Wat is het onderwerp van je bericht?
Voer een bericht in aub
Ongeldige invoer

Reviews van onze klanten

Keyboardcentrum, gelegen naast het stadscentrum van Eindhoven, is erg goed bereikbaar. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto.

Per bus kun je ons het gemakkelijkst bereiken via buslijn 12 richting Gijzenrooi. Je rijdt ons dan aan de linkerzijde voorbij en stapt uit bij de eerstvolgende bushalte St. Servaasweg. Keyboardcentrum ligt vanaf deze halte op een loopafstand van 100 meter.
Ook wanneer je met de trein komt is bereikbaarheid geen probleem. Als je ons van tevoren laat weten op welke datum en tijd je denkt te arriveren op station Eindhoven, zorgen wij dat je wordt afgehaald. Verder is er gratis parkeergelegenheid bij Keyboardcentrum.
Ben je mindervalide en kom je met de auto? Laat het ons dan weten, dan kunnen we een parkeerplek voor je reserveren. We zien je graag in onze winkel, de koffie staat klaar!

John Hanraths en Sander Bekkers
0
Shares