fbpx

Dit is de pagina met overzicht van alle Awards en certificaten die het keyboard-centrum verworven heeft.

  • Yamaha Best Dealer Award
  • Yamaha premium dealer
  • Clavinova Life Style Center
  • Roland Foresta Center
  • Roland Platinum Dealer
  • Best Tyros-2 sales center
  • Roland G70 seminar
  • Technics dealercertificaat
  • Clavinova Portable Keyboards

Roland Platinum Dealer

Bij een Roland Platinum Dealer vindt u zo goed als de volledige line-up van home piano's, portable en stage piano's. Zoekt u bv. een piano, dan vindt u bij de Platinum pianodealers een indrukwekkend gamma, van de basismodellen tot de meest geavanceerde en luxueuze instrumenten. Het uitstekend opgeleide winkelpersoneel van Keyboardcentrum adviseert u bij het vinden van het instrument dat aan uw wensen voldoet.

Gecertificeerd Yamaha Premium Dealer

Premium-dealers voor Yamaha digitale piano's hebben de exclusieve verkooprechten voor de CLP585, CVP709, CVP709GP en de Yamaha Hybride piano's zoals de NU1

Yamaha Best Dealer Award

Best Dealer Award

kranteartikel Award uitreiking

Yamaha Clavinove LifeStyle Center

Keyboard-centrum: Yamaha Clavinova LifeStyle Center

Met nog slechts drie andere zaken zijn we door Yamaha benoemd tot Yamaha Clavinova LifeStyle Center.

foresta

Met enige trots delen wij u mede dat Keyboard-centrum is erkend tot Roland Foresta Center, het selectie center van de regio, met de grootste collectie Roland keyboards, digitale piano’s & vleugels.
In onze showroom staan instapmodellen tot en met de topmodellen  demoklaar opgesteld.
Onder het genot van een kopje koffie kunt u deze in alle rust zelf uitproberen.
Dankzij de intensieve Roland opleidingen geven wij u de beste service en voorlichting.

Best Tyros-2 Sales center

Keyboardcentrum: Best Tyros-2 sales center

In November 2005 werd bij het Keyboard-centrum aan de Heezerweg 93 in Eindhoven een bijzondere lading afgeleverd. De absolute top op keyboard gebied, de Yamaha Tyros 2 kwam in de schappen klaar om over de toetsen te worden gestreeld. Na de in Maart 2005 ontvangen ,,Yamaha best dealer award” mocht John Hanraths van het keyboard-centrum wederom felicitaties in ontvangst nemen van salespromotor Yamaha Koen Vergoossen, ditmaal vanwege het ongekend hoge aantal verkopen, sinds de introductiedemo 30 oktober 2005 van de 100 bestelde exemplaren werden er al bijna 50 uitgeleverd.

Keyboard-centrum, gespecialiseerd in keyboards & digitale piano’s is dealer van alle bekende merken: Yamaha, Roland, Technics, GEM, Ketron, Korg, Casio. Het hoge aantal verkopen van bijv. de Tyros 2 heb ik te danken aan een vaste klantenkring die steeds groter wordt. Ik besteed zeer veel tijd aan service, zo worden er regelmatig informatiedagen en workshops gehouden, een demonstrateur van het merk laat dan alle ins en outs van het instrument zien. Ook kunnen klanten een afspraak maken, zodat ik samen met de klant, achter het instrument ga zitten om alle gebruikersvragen te beantwoorden. Daarna is het een kleine moeite om de behandelde stof op papier te zetten en het als naslagwerkje mee naar huis te geven. Bovendien beschikt het keyboard-centrum over een eigen technische dienst, kortom service houdt niet op na de drempel en garantie eindigt niet na een jaar.
 

<h2">Roland G2 Seminar

Roland G2 seminar

Technics Dealer Certificaat 2004

Technics Dealer certificaat

Clavinova 2004 Certificaat

Yamaha clavinova seminar

Yamaha Portable Keyboards Certificaat 2004

Yamaha Dealer 2004

Reviews van onze klanten

0
Shares