fbpx
Roland Every Day Software & Apps: Roland Piano Every Day

Roland Piano Every Day

Roland Piano Every Day - Deze Roland App is geschikt voor de LX700 en de HP700 piano's.

Artikelbeschrijving

Roland's Piano Every Day

Deze app is ontworpen voor iedereen die vroeger piano speelde, en nu graag zijn/haar favoriete muziek wil spelen. Deze unieke app ondersteunt en stimuleert dagelijkse piano-oefeningen, voor een bevredigende en rijke speelervaring.

Begin direct met oefenen en kies bij de LX700-pianoserie uit meer dan 300 ingebouwde nummers
In combinatie met de LX700-serie geeft de app de muzieknotatie van de ingebouwde pianostukken weer, zodat je direct kunt beginnen te spelen.

Wanneer je via Bluetooth verbonden bent met een piano uit de LX700-serie, neemt de app je performance of oefensessie op. Je kunt je performance dan terug afspelen en evalueren, zelfs als je uit de buurt van de piano bent.

Het One Week Master-programma helpt je om in één week tijd een muziekstuk te leren spelen.
Een verscheidenheid aan dagelijkse oefeningen helpt je om beter te worden.

Door onder meer het ontwikkelen van de speelvaardigheid van elke hand (en beide handen samen), het leren spelen in bepaalde tempo's, of zelfs het opnemen van je beste sessie tijdens je laatste oefendag.
Een verscheidenheid aan folk, jazz en klassieke muziek is beschikbaar.

Je kunt je oefenroutine bekijken door middel van een maandelijkse samenvatting die toont hoe lang je al speelt, welke nummers je hebt gespeeld en welke app-gebaseerde activiteiten je gebruikt hebt.

De Timeline toont niet alleen je oefenactiviteit. De app suggereert manieren om je oefeningen te verbeteren, en moedigt je aan om door te zetten.
Je krijgt ook waardevolle tips en suggesties over hoe je het meeste uit je oefensessies kunt halen - en als je een tijdje niet gespeeld hebt, zal de app je eraan herinneren dat je wat oefentijd in de app stopt.

0
Shares