Software & Apps: Flowkey
Flowkey7 Software & Apps: Flowkey

Flowkey

Flowkey - Koop tussen 1 april 2019 en 31 maart 2020 een nieuwe digitale piano of een nieuw digitaal keyboard van Yamaha en ontvang Flowkey gratis voor drie maanden.

Artikelbeschrijving

Flowkey

Flowkey is een geweldige app waarmee u op een intuïtieve manier piano leert spelen en die al door meer dan een miljoen pianisten wordt gebruikt. De app biedt voor een enorm aantal nummers interactieve tutorials en lessen die u onmiddellijk feedback geven en uw vooruitgang bijhouden. Gebruik flowkey samen met uw digitale piano of keyboard van Yamaha en u zult er versteld van staan hoe snel u uw favoriete muziek leert spelen. flowkey is beschikbaar in het Engels, Duits, Frans, Italiaans en Spaans.

Leer samen met Yamaha en flowkey piano of keyboard spelen

Hebt u er altijd al van gedroomd om piano of keyboard te spelen? Nu kunt u thuis en in uw eigen tempo allerlei muziekgenres leren spelen dankzij Yamaha en flowkey – een van de populairste apps ter wereld om piano te leren spelen. Wanneer u gedurende de actieperiode een digitale piano of een digitaal keyboard van Yamaha koopt, ontvangt u drie maanden gratis toegang tot de hele collectie Premium-nummers. Voor lidmaatschap zijn geen betalingsgegevens vereist.

 

0
Shares