fbpx
Nord Piano 5-88 Nord: Nord Piano 5 88

Nord Piano 5 88

nieuw
Nord Piano 5 88
€ 2899,00

Artikelbeschrijving

Nord Piano 5

Hoofdkenmerken

Algemeen

 • Nord Virtual Hammer Action-technologie
 • Triple Sensor klavier met 88 gewogen toetsen
 • Meer layers (2 piano + 2 sample synths)
 • Uitgebreide KB split functies, crossfade functie
 • Zonder geluidsonderbreking van registraties wisselen
 • OLED-display voor duidelijk beeld
 • Nord Triple Pedal erbij geleverd

Piano Sectie

 • 2 Piano Layers
 • 2 GB Memory voor Nord Piano Library
 • Creative Piano Timbre optie inclusief Dyno filter
 • Geavanceerde String Resonance
 • Uitgebreide polyphony (120 klanken)
 • 3 Dynamische Curves
 • Dynamic Pedal Noise met Nord Triple Pedal
 • Soft release

Sample Synth

 • 2 Sample Layers
 • 1 GB geheugen voor de Nord Sample Library
 • Soft en Bright filters
 • Unison voor rijke ensemble klanken
 • Tru-Vibrato voor authentieke vibrato
 • Round robin voor natuurlijk repeterend geluid
 • Legato functie voor monofone samples
 • Dedicated Sample Synth sectie met Attack, Decay / Release and dynamische controles
 • Uitgebreide polyphony

Effecten

 • Delay met Ping Pong mode
 • Reverb met Chorale en Bright Mode / Delay effecten
 • Hoge kwaliteit stereo effecten gemodelleerd gebasseerd op verschillende klassieke stompboxen

Virtuele Hammer Action Technology

De Nord exclusieve Virtual Hammer Action Technology simuleert de hamer bewegingen in een Grand Piano leveren van uitstekende authenticiteit en dynamische respons. Het Triple Sensor toetsbed laat toetsbewegingen vast stellen met een prachtig precisie. Het resultaat is een toetsenbord actie die dynamisch spelen met verbazingwekkende controle op elk niveau snelheid afhandelt.

Herhalingen

De Nord Virtual Hammer Action-technologie stelt u in staat om een nieuwe notitie te produceren zonder dat het volledig opheffen van de sleutel. Dit zorgt voor soepeler herhalingen de toon niet volledig gedempt tussen de slagen, vergelijkbaar met de vloeiende overgangen mogelijk een vleugel.

Extended Range Triggering

Het nieuwe toetsenbord technologie maakt zowel de boven- en onderkant triggering mogelijk, wat resulteert in een prachtige controle bij percussively evenals pianissimo spelen met de toetsen half ingedrukt.

Grand Gewogen Action

De toetsbed heeft extra gewicht voor een betere dynamische controle verstrekken van authentieke piano touch en feel. 
De individuele Fatar keybeds zijn zorgvuldig gekalibreerd op de Nord fabriek om een gelijkmatige respons over het hele bereik te garanderen.

Piano Sectie

De Nord Piano 5 kenmerken 2 GB geheugen gewijd aan de exclusieve geluiden van de Piano Library Nord zorgvuldig geselecteerd op hun specifieke en eigen karakter. De steeds groeiende Nord Piano Library is gevuld met unieke bemonsterde akoestische en elektrische instrumenten, met een uitstekende reeks van de snelheid niveaus waardoor uitzonderlijke dynamische controle.

The Factory Bank beschikt over 6 vleugel, 5 piano's, 11 Electric Pianos, Clavinet en Klavecimbels. Het vervangen van de geluiden in uw Nord Piano 5 is gewoon een kwestie van slepen en neerzetten van bestanden in de Nord Sound Manager voor Mac en Windows.

Unieke piano features

Geavanceerde String Resonance
Reproduceert het ingewikkelde samenspel van piano snaren resoneren bij hun fundamentele of harmonische frequenties wanneer andere noten op onze Upright en Grand piano geluiden worden gespeeld.

Soft release
Verzacht de release fase van de toon, die geschikt kan zijn als een zachtere of meer legato karakter gewenst is.

De Nord Triple Pedal
Inclusief Soft en Sostenuto pedalen naast een unieke Dynamic Sustainpedaal die het gebruik van half-trappen en "release en vangen" technieken.

Pedal Noise
Herschept de mechanische geluiden van het opheffen van en het vrijgeven van de demper mechanisme, het produceren van de karakteristieke thomp en sissen klinkt. De Pedal Noise functie reageert dynamisch aan de kracht / momentum gebruikt bij het indrukken of loslaten van het sustain pedaal op de Nord Triple Pedal.

Sample Synth Sectie

De Sample Synth sectie in de Nord Piano 5 heeft 1 GB geheugen dat zich toelegt op de Nord Sample Library - onze essentiële selectie van hoge kwaliteit gesamplede geluiden uit een breed scala aan genres, waaronder de exclusieve licentie geluiden van de Mellotron en Chamberlin.

De Nord Sample Library wordt voortdurend bijgewerkt en de nieuwe toevoegingen kan gratis worden gedownload! Bekijk de Nord Sample Library voor meer informatie en om de beschikbare geluiden te luisteren.

The Sample Synth sectie heeft speciale knoppen voor het aanpassen van Attack, Decay / release, Dynamic controles en het volume van het geselecteerde geluid. Het volume kan ook worden bediend met een optionele Volume Pedal en de Sostenuto pedaal op de Nord Triple pedaal kan gebruikt worden als een aparte Sustain / Klink pedaal voor de steekproef Synth sectie voor geavanceerde gelaagdheid mogelijkheden.

Met de meegeleverde software Nord Sample Editor kunt u zelfs uw eigen sample-instrumenten. Laad je WAV-bestanden, deze toewijzen aan toetsen op het toetsenbord en overbrengen naar de Nord Piano 5 om ze meteen te spelen. De Nord Sample Editor kunt u ook helpen bij looping en in kaart brengen van uw geluiden.

Effect Afdeling

De Nord Piano 5 Effect sectie beschikt over grote, tweakable gevolgen voor het onmiddellijk toevoegen van vuil, glimmer of sfeer aan uw geluid. Alle effecten zijn in Stereo.

Effect 1 - Pan, Tremolo, Wah-wah en Ring Modulator. Alle effecten kunnen worden met Control Pedal.
Effect 2 - Phaser, flanger, chorus, een nieuwe Vibe effect en twee selecteerbare dieptes voor elk effect.
Delay - Stereo delay effect met Tap Tempo knop
Drie bands EQ, met sweepable mid
Compressor / Amp - Twin, JC, Kleine, compressor en een nieuwe Tube Overdrive effect.

Elk van de effecten secties kunnen ofwel de Piano of Sample Synth sectie worden toegewezen.

Master Effects
Reverb met vijf modussen - Booth, Room, Stage, Hall en Cathedral voor ambience op je klanken. Alle ambiences kun je kiezen met Dark of met Bright mode.
De nieuwe Chorale optie is ook te kiezen voor de reverb.

Performance
De Nord Piano 5 heeft speciale knoppen en toetsen voor alle vitale functies nodig zijn in een live performance situatie. Omzetting, het opzetten van een splitpunt of het maken van een gelaagde geluid kan worden bereikt in een paar seconden.

OLED-display
Het kristalheldere OLED-display geeft een uitstekend overzicht bij het selecteren of bewerken geluiden, effecten en Programma's op het podium. Een nieuwe Organiseer functie kunt u moeiteloos de volgorde van de programma's, Piano's en voorbeelden.

Er zijn 200 locaties, georganiseerd in 4 banken met 50 programma's per stuk. De Nord Piano 4 heeft ook 5 Live-locaties die automatisch de huidige instellingen op te slaan - ideaal als schetsen pad aan de repetities bij het uitproberen van nieuwe sound combinaties in de zoektocht naar de perfecte sound.

Split en lagen
De Nord Piano 4 heeft twee sound secties die kunnen worden gecombineerd in een laag of verdeeld over het toetsenbord. Elk van de geluid afdelingen kunnen specifieke effecten, Volume Pedal en / of Sustainpedaal aan hen toegewezen - bijvoorbeeld koor en Sustainpedaal op de piano en van enige vertraging en een control pedaal op de Sample Synth. De splitsing functie omvat 6 split punten, aangeduid met LED-verlichting.

Monitor Input
Sluit uw MP3-of cd-speler op het achterpaneel Nord Piano 4 monitoringang om mee te spelen, repeteren of jam met eerder opgenomen muziek zonder de noodzaak van een externe mixer of geluidssysteem. Het signaal zal worden gecontroleerd via de hoofdtelefoonuitgang.

0
Shares