fbpx
Korg B2-BK43 Korg: Korg B2-BK

Korg B2-BK

Korg B2-BK is de perfecte piano die alle verwachtingen overtreft
€ 419,00

Artikelbeschrijving

Beleef de Korg B2

Nieuwe piano- sound engine met 12 zorgvuldig geselecteerde sounds

De B2 biedt in het totaal 12 sounds die diverse genres omvatten, beginnend met vijf volmaakte pianosounds uit de nieuwe piano- engine en daarnaast rijke, karakteristieke elektrische piano’s, orgels, klavecimbel en strings.
Naast het vastleggen van het enorme tonale bereik van een grand piano, produceren de minutieus gesampelde geluiden die gecreëerd zijn voor de B2 Digital Piano ook meeklinkende snaarvibraties en demperresonantie die de piano zijn karakter geven.

Duitse vleugel

Deze wereldberoemde, in Duitsland geproduceerde vleugel wordt op handen gedragen door talloze pianisten vanwege zijn veelzijdige, expressieve power. Met zijn dynamische en heldere geluid, reikt zijn kleurenpalet van stalend hoog tot ijzingwekkend gedetailleerd laag. De geleverde sounds omvatten deze majestueuze Duitse concertvleugel en een ‘klassieke’ piano met een opmerkelijk geraffineerde en complexe klankkleur.

Italiaanse vleugel

Een in Italië gebouwde piano met prachtig heldere expressiviteit en een geweldige sustain. Pianisten van over de hele wereld zijn verrukt van zijn rijke resonantie en verfijnde respons. Deze geluiden omvatten de Italiaanse concertvleugel, een helder klinkende jazzpiano en een prachtig resonerende ballad-piano.

Elektrische piano

Een elektrische piano die de verschillende klanken reproduceert die voortkomen uit de dynamiek van je spel en die zelfs het geluid van het loslaten van een toets nabootsen. Tovert elektrische-pianosounds tevoorschijn die verwijzen naar decennia van geweldige muziek.

Orgel

Biedt sounds die geschikt zijn voor rock en jazz, plus het sublieme geluid van een écht opgenomen pijporgel.

Klavier dat de aanslag van een akoestische piano nabootst.

Het instrument maakt gebruik van een klavier met Natural Weighted Hammer Action dat hetzelfde gevoel reproduceert als bij de hamertjes van een echte akoestische piano, waarbij het lage register zwaarder speelt en het hoge register lichter. Het klavier is aanslaggevoelig en reageert op de alle nuances die je met je vingertoppen speelt.

Voorzien van flexibele in- en uitgangen

De B2 wordt geleverd met software waarmee je jouw muziek op een hoger plan brengen, waaronder Skoove dat je helpt je keyboardskills te verbeteren, KORG Module LE, een soundmodule-app, en KORG Gadget 2 LE, wat een DWA-app is voor muziekproductie.

USB MIDI/AUDIO

Met een USB-kabel* kun je het instrument aansluiten op de USB-aansluiting van je smartphone, tablet of computer en de B2 gebruiken als MIDI-klavier om een externe soundmodule te bespelen. Je kunt je performance als muziekdata op je smartphone opnemen en geluid vanuit je smartphone kan via de speakers van de B2 worden weergegeven.
*USB-kabels voor aansluiting op je pc worden los verkocht en voor aansluiting op je iPhone of iPad heb je een een USB-kabel + een Lighting-USB-camera-adapeter (beide los verkrijgbaar) nodig.

AUDIO-IN

Als je je de hoofdtelefoonuitgang van je smartphone of muziekspeler aansluit kun je je favoriete muziek door de speakers van de B2 beluisteren en ermee meespelen. Zelfs wanneer je de piano niet bespeelt, kun je de B2 gebruiken als weergavesysteem in de huiskamer om van muziek te genieten.

 

Specificaties

Color Variations
Black (B2-BK), White (B2-WH)
Keyboard
88 key (A0–C8), NH (Natural Weighted Hammer Action) Keyboard
Touch Control
Three types
Pitch
Transpose, Fine tuning
Temperament
Equal temperament
Sound Generation
Stereo PCM
Maximum Polyphony
120 voices (max)
Sounds
12
Effects
Reverb, Chorus
Demo Songs
12
Metronome
Tempo, Time signature and Volume controls
Pedal
Damper* 
* Half-pedaling supported with Optional Pedal unit PU-2 (Sold separately)
Connections
PHONES (Headphone/ LINE OUT combined use), USB TYPE B), AUDIO IN, PEDAL
Controls
Power, VOLUME, PIANO PLAY, SOUND, METRONOME
Power Supply
DC 15 V, AC adapter (included)
Power Consumption
8W
Amplification
15 W x 2
Dimensions (W x D x H)
1,312 x 336 x 117 mm / 51.65" x 13.23" x 4.61" 
(including projections, excluding music stand) 
1,312 x 336 x 750 mm / 51.65" x 13.23" x 29.53" 
(including STB1 optional stand and projections, excluding music stand)
Weight
11.4 kg / 25.13 lbs.
Included Items
AC adapter, Music stand, Damper Pedal
Accessories
Stand (STB1-BK/WH), 3 pedal unit (PU-2)*, PC 550-BK/WH, PC 770-BK/WH, PC 300-BK/WH, JS-SB100-BK/WH adjustable height benches 
* The PU-2 can be connected to the same pedal jack as used by the included damper pedal.

0
Shares