fbpx
Kawai MP 11 SE4 Kawai: Kawai MP 11 SE

Kawai MP 11 SE

Kawai MP 11 SE - De stagepiano voor pianisten
€ 2299,00

Artikelbeschrijving

Kawai MP 11 SE

Deze stagepiano is uitgerust met het 'Grand Feel' klavier, een houten klavier dat voor een buitengewoon realistisch speelgevoel zorgt. Alle achtentachtig zwarte en witte toetsen zijn compleet van lange houtdelen vervaardigd en van een op ivoor lijkend oppervlak voorzien dat vocht absorbeert. Dit zorgt voor extra controle op je toetsenspel. Iedere toets beweegt zacht op een balansbalk - dezelfde techniek als bij een vleugel. De toetsenlengte van het Grand Feel klavier is langer dan bij ieder ander klavier van digitale piano's. Bij de aanslag van een toets wordt net als bij een echte piano een hamer met gewicht omhoog bewogen, terwijl extra gewichten bij de basnoten in het voorste deel van de toetsen het pianissimo spel vereenvoudigen. Bovendien is het Grand Feel klavier met een drukpunt simulatie uitgerust die voor een perfecte controle bij het pianissimo spel zorgt.

PIANO sectie: de ultimatieve Grand piano´s voor Classic, Pop en Jazz

Alle piano sounds van de MP 11 SE stammen van de met de hand geproduceerde Kawai concertvleugels met al hun dynamiek en expressieve kracht. De Harmonic Imaging™ XL technologie zet deze klanken perfect om en biedt zo een perfecte klankbelevenis in alle dynamische bereiken van pianissimo tot fortissimo. Door speciaal voorbereide vleugels voor de separate categorieën Concert, Pop en Jazz biedt de MP11 SE een mooie keuze aan piano sounds voor iedere muziekstijl. Bovendien zijn de sounds op veelvoudige wijze te veranderen en aan te passen. Van het geluid van de terugvallende hamers tot aan diversen resonantiesounds is het mogelijk de piano sound naar eigen smaak in te stellen. Deze wijzigingen zijn erg makkelijk aan te passen met de geïntegreerde Virtual Technician functie.

Gloednieuwe Vintage EPs, dubbele effecten en Amp simulator

De MP 11 SE biedt een keuze aan gloednieuwe Vintage Electric piano sounds die allemaal hun eigen karakteristiek hebben. Beleef hun natuurlijke sounds of verfijn deze met mooie effecten. Na het kiezen van deze effecten kun je de sound toewijzen aan één van de vijf klassieke versterkers, die de MP 11 SE simuleert.


SUB sectie: hoogwaardige strings, pads, bassen en meer
De SUB sectie van de MP11 biedt hoogwaardige strings, pads, bassen en andere nuttige sounds die ideaal zijn voor splits en zones, als layer voor piano´s of E.Piano´s of voor het individuele spelen. Bovendien kunt u deze sounds met Bell, Air en Voice layers uitrusten alsmede door flexibele ADSR parameters en Resonance/Cut-off bewerken.

MIDI OUT sectie: vier zones master keyboard controller

Natuurlijk mogen bij de MP11 Masterkeyboard functies niet ontbreken. Met de MIDI sectie controleert u externe apparaten of benut u de MP11 als Master in de studio. Benut de vrij belegbare regelaars voor het zenden van MIDI controllers of de transportknoppen van de recorder als MMC Remote voor uw DAW systeem. Kinderlijk eenvoudige bediening maakt het dagelijks leven in de studio gemakkelijker. Bovendien biedt de MP11 een regelbare LINE-IN aan voor het aansluiten van een tweede keyboard, expanders, audioplayers of computer Line-Outs, zodat een extra mixer overbodig wordt.

Intuïtieve bediening, grote LCD, real time regelaar

Het bedieningspaneel van de MP11 is duidelijk gestructureerd en overzichtelijk ingedeeld. Alle functies zijn gegroepeerd en daar te vinden waar u ze ook vermoedt. Met een grote LCD display en vier vrij belegbare regelaars kunt u diverse parameters direct in real time veranderen, zonder in een of ander menu te moeten gaan - u kunt zich op het spel concentreren en hoeft zich niet over omslachtige bediening te ergeren.

Groot geheugen

Alle instellingen, sound aanpassingen, regelaarposities enz. kunnen als een SETUP worden opgeslagen en staan dan steeds ter beschikking. 26 banken met 8 SETUPs vergemakkelijken het overzicht en zijn gedeeltelijk reeds met de meest voorkomende toepassingsvoorbeelden geprogrammeerd.

USB to Device functionaliteit met MP3/WAV/SMF opname en weergave

De USB aansluitingen van de MP7SE maken niet alleen het aansluiten aan computer mogelijk, maar dienen ook voor het directe laden of het maken van een back-up op een USB geheugen. Hiermee kunt u eigen sounds of SETUP instellingen voor altijd beveiligen en het geeft u bescherming bij vele live situaties. Tevens kunnen USB sticks worden gebruikt om MP3, WAV of SMF files direct af te spelen op de stagepiano.

Met de A-B Loop functie is ook het oefenen van bepaalde passages uit een song zeer eenvoudig. Het USB geheugen kan echter ook voor directe opname in het MP3 of WAV formaat worden gebruikt, waarbij de LINE-IN ook kan worden gebruikt om op te nemen. Zo kunt u eenvoudig en snel audio files sturen, op uw MP3-player beluisteren of voor verdere bewerking op uw computer kopiëren en bijvoorbeeld direct branden op een audio-cd.

GFP-3 pedaal: optische sensoren voor exacte functie

De MP11SE wordt met het drievoudige pedaal GFP-3 geleverd. Dit pedaal overtuigt door exacte functie dankzij optische sensoren bij alle drie pedalen. Traploze functie en nog meer Controller toewijzingen zijn mogelijk.

 
Klavier 88 houten toetsen met Ivory Touch toetsenbeleg, Grand Feel (GF) mechaniek met drukpunt simulatie
Keyboard modi Full Keyboard, Upper Split, Lower Split, Zone (vrij instelbaar bereik)
Polyfonie max. 256-stemmig
Klankopwekking Harmonic Imaging® XL
PIANO sectie Concert Grand, Studio Grand, Mellow Grand, Pop Piano, Bright Pop Piano, Mellow Pop Piano, Jazz Grand 1, Jazz Grand 2, Standard Grand, Upright Piano, Mono Pop Piano, Mono Concert
E.PIANO sectie Tine EP 1, Tine EP 2, Tine EP 3, Reed EP 1, Reed EP 2, Reed EP 3, Modern EP 1, Modern EP 2, Modern EP 3, Clavi 1, Clavi 2, Electric Grand
SUB sectie String Ensemble, Beautiful Strings, String Pad, Warm Strings, Pad 1, Pad 2, Pad 3, Pad 4, Harpsichord, Vibraphone, Celesta, Marimba, Wood Bass, Finger Bass, Fretless Bass, Fretless+Ride
MIDI Sektion 4 Zonen MIDI Out, Channel, Local On/Off, Volume, MMC Transport, Split, 2x4 Controller, PRG, Bank, etc...
Setup geheugen 208 (A-Z x 8)
Virtual Technician PIANO: Voicing, Stereo Width, String Resonance, Damper Resonance, Key-off Effect, Damper Noise, Hammer Delay, Fall-back Noise, Topboard, Brilliance, Tune per key, Level per key E.PIANO/SUB: Key-off Noise, Key-off Delay
AMP simulator 5 versterkertypes (S.Case, M.Stack, J.Combo, F.Bass, L.Cabi) met elk Drive, Level, 3-Band EQ, Mic Type, Mic Position, Ambience (alleen voor E.Piano sectie)
Effecten 129 types met elk maximaal 10 parameters
Galm 6 types met elk Time, PreDelay en Depth
EQ 4-Band (Lo, Mid1, Mid1-Freq, Mid2, Mid2-Freq, Hi) plus Master EQ
Recorder MIDI intern 10 songs, 90.000 noten, MIDI-to-Audio convertering
Recorder AUDIO direct op USB geheugen; opname: MP3/WAV met Overdub, Line IN wordt mede opgenomen; weergave: MP3/WAV met A-B Loop
Metronoom 10 maatsoorten, 100 Drum Pattern, Tempo, Level
Display 128 x 64 pixels LCD met achtergrondbelichting
Aansluitingen XLR Outs met Ground Lift, Line Out 6,3mm (L/mono,R of 2x mono), Line In 6,3mm (L/mono,R), koptelefoonbus, GFP-3 pedaal, Foot Switch, Expression (type schakelaar), MIDI In / Out / Thru, USB-to-host, USB-to-device, netaansluiting
Gewicht in kg 34
Afmetingen in mm 1380 x 452 x 190
Accessoires GFP-3 drievoudig pedaal met half-demper functie, lessenaar en netkabel meegeleverd

0
Shares