fbpx
Kawai CN176 Kawai: Kawai KDP-120 B

Kawai KDP-120 B

nieuw
Kawai KDP-120 B - Opvolger van de CN17.
Een uitstekend instapmodel voor de beginnende pianist.
€ 1095,00

Artikelbeschrijving

Kawai KDP-120 B

Responsive Hammer Compact II (RHC II) klavier met hamermechaniek

Dankzij het nieuwe RHII klavier, wordt de speelbeleving naar een nieuw niveau getild. In de piano zijn drie sensoren geplaatst. Hierdoor wordt een erg nauwkeurig en realistisch speelgevoel gerealiseerd. Ook is het klavier onderverdeeld in zones waarbij zwaardere en lichtere gewichten worden gebruikt. De linkse toetsen, de lagere tonen, spelen wat zwaarder. De toetsen aan de rechterkant spelen wat lichter. Dankzij deze lineaire verdeling is een nog realistischer speelbeleving voelbaar. Bovendien zijn in alle toetsen gewichten aangebracht. De gewichten zorgen voor een nog betere balans bij het dynamisch pianospel tussen zachter en harder spelen.
Daarbij beschikt de digitale piano over Ivory Feel toetsen. Deze ondersteunen grip op je pianospel, doordat het de vochtigheid van de vingers absorbeert. Verder is het klavier met een drukpuntsimulatie uitgerust, die voor een perfecte controle bij het pianissimo spelen zorgt.

Harmonic Imaging™ (HI) klanktechnologie met 88 toetsen piano sampling

De KDP120 reproduceert de bijzondere klank van de met de hand vervaardigde en wereldberoemde KAWAI concertvleugel. Alle 88 toetsen van dit buitengewone instrument werden opgenomen en geanalyseerd. Bij het spelen op het nieuwe CDP model worden de opnamen - door de Harmonic Imaging™ technologie - op natuurlijke wijze gereproduceerd. Dit unieke proces maakt het realiseren van de grote dynamiek van het akoestische originele instrument mogelijk en dient tevens als bron voor een keuze aan verdere hoogwaardige klanken.

Galm effecten

Extra galm effecten zijn in het instrument geïntegreerd. Zo kan er naar keuze een galm effect toegevoegd worden dat de omgeving van een kleine ruimte, een podium of een concertzaal simuleert.

Bluetooth MIDI

Naast de MIDI IN/OUT aansluitingen is de KDP-120 ook met Bluetooth MIDI techniek uitgerust, waardoor een draadloze communicatie met Smart Devices (bijv. smartphone of tablet) mogelijk wordt. Daardoor is er de mogelijkheid om een groot aantal muziekgerelateerde apps te verbinden met de piano.
De nieuwste Kawai apps PianoRemote en PiaBookPlayer zijn beschikbaar voor de Kawai KDP-120.

Low Balance Volume

Dit is een nieuwe feature voor de KDP120 piano. Hiermee wordt het geluid bij lage volumes automatisch aangepast, zodat er een mooi uitgebalanceerd geluidsbeeld gevormd wordt.

Interne song recorder, geïntegreerde Lesson functie

Met de geïntegreerde song recorder kun je max. 3 songs in het interne geheugen opnemen en altijd weer afspelen.
De Lesson functie ondersteunt de pianist bij het leren pianospelen door een geïntegreerde collectie van Czerny en Burgmüller. Ieder stuk kan met variabel tempo, individuele weergave van de linker- of rechterhand worden afgespeeld, voordat het samen met uw spel voor zelfcontrole kan worden opgenomen.

Klavier Responsive Hammer Compact II mechaniek (RH-C II), 88 toetsen met gewicht
Klankoorsprong Harmonic Imaging™ (HI), 88-toetsen-sampling
Pianoklanken Concert Grand, Studio Grand, Mellow Grand, Modern Piano
Verdere klanken Classic E.Piano, Modern E.Piano, Jazz Organ, Church Organ, Harpsichord, Vibraphone, String Ensemble, Slow Strings, Choir, New Age Pad, Atmosphere
Polyfonie max. 192 noten
Galm 6 types (Room, Lounge, Small Hall, Concert Hall, Live Hall, Cathedral)
Virtual Technician Smart-Modus: 10 voorinstellingen
Uitgebreide modus: 17 parameters (via PianoRemote App in te stellen)
Interne recorder 3 songs – max. 10.000 noten
Dual modus ja, volumebalans instelbaar
Vierhandig modus ja
Lesson functie Oefenstukken van Alfred, Burgmüller, Czerny en Beyer
Metronoom 1/4, 2/4, 3/4, 4/4, 5/4, 3/8, 6/8 (volume/tempo instelbaar), Tempo: 10-300 BPM
Demo songs 15
Verdere functies Sound Preview, Vocal Assist, Brilliance, Tuning, Transpose, Touch, Transmit Program Change Number, MIDI Channel, Local Control, Multi-timbral mode, Spatial Headphone Sound, Phones Type, Startup Settings, Auto Power Off, Bluetooth MIDI
Bluetooth Bluetooth (Ver. 4.0; GATT compatibel), Conform met de Bluetooth Low Energy MIDI specificatie
Aansluitingen MIDI (IN/OUT), koptelefoon x 2, USB to HOST
Luidsprekers 12 cm x 2
Vermogen versterker 20 W x 2
Opnamevermogen 15 W
Toetsenklep ja, afsluitbaar
Afmetingen in cm 136 (b) x 40,5 (d) x 85,5 (h)
Kleur oppervlakken zwart, wit en rosewood
Gewicht in kg 37

0
Shares