fbpx
Casio_PX770BK Casio: Casio PX-770BK - Keyboardcentrum

Casio PX-770BK

Casio PX-770BK
€ 799,00

Artikelbeschrijving

Casio PX-770BK

Realistische klanken

De bekroonde AiR-geluidsbron van de PX-770 bevat een prachtige nieuwe stereopiano die tot leven komt met realistische pedaalresonantie, waarbij de hele kast van het instrument wordt gesimuleerd, niet alleen de snaren. Naast de nieuwe piano beschikt de PX-770 over een variëteit van 19 klanken, met de mogelijkheid om ze op te stapelen en te splitsen als dat nodig is.

Fijn touché

De veelgeprezen Tri-Sensor II Scaled Hammer Action pianotoetsen geven je de expressie die je uitvoering verdient. De gesimuleerde ebbenhouten en ivoren structuren geven je een authentieke en comfortabele touch, gecombineerd met een innovatieve hameractie die nauwkeurig over het hele klavier wordt geschaald. Aanpasbare aanraakgevoeligheid maakt aanpassing aan elke speelstijl mogelijk, en de aanpasbare hamerrespons reproduceert nauwkeurig de vertraging tussen het moment waarop de toets wordt geraakt.

Krachtige speakers

De PX-770 heeft een krachtig stereoversterkersysteem. De luidsprekers zijn geplaatst voor een optimale luisterervaring en zijn kristalhelder over het hele audiospectrum.

Ideaal voor studeren

De handige functies van de PX-770 zijn handig thuis, in een lesstudio of waar dan ook. U kunt twee koptelefoons aansluiten via de ¼ "-aansluitingen op het voorpaneel, waardoor de PX-770 ideaal is voor stille beoefening.
De Duet-modus verdeelt de piano in twee gelijke toonhoogtebereiken, zodat een student en een leraar op hetzelfde instrument kunnen zitten.

Opname functie

60 songs zijn opgenomen in de ingebouwde muziekbibliotheek, met ruimte voor tien extra nummers naar keuze. U kunt uw uitvoeringen ook opnemen met behulp van de tweesporen MIDI-recorder van de PX-770.
Met Concertplay kunt u meespelen met tien opnamen van bekende orkeststukken, met de mogelijkheid om naar het pianospel te luisteren of het uit te zetten, zodat u het zelf kunt spelen. Om oefenen te vergemakkelijken, kunt u deze opnamen zelfs vertragen zonder hun toonhoogte te beïnvloeden.

Elegant design

De PX-770 is ontworpen als aanvulling op elk interieur en is verkrijgbaar in een zwarte, eiken of witte afwerking. De compacte, elegante kast met schuifklepje draagt ​​bij aan de schoonheid van elke kamer.

USB-stick aansluiting

De PX-770 verbindt via klasse-compatibele USB met elk pc-, Mac-, iOS- of Android-apparaat, zonder dat er stuurprogramma's of installaties nodig zijn.

pdf

Casio_PX770

Grootte: 2.50 Mb

0
Shares