fbpx
Casio PX-360M

Casio PX-360M

De Casio Privia PX360M Digitale Piano maakt uw pianoprestatie op nieuwe hoogten. Het is een ander soort instrument, een die de vreugde voelt die je voelt wanneer je je favoriete muziek afspeelt. Veel meer dan alleen een piano, de PX-360 helpt u om uw inspiratie te realiseren met honderden Tones and Rhythms, samen met krachtige prestatie- en productietechnieken.
€ 899,00

Artikelbeschrijving

De Casio Privia PX-360M: Gewoon een aanraking

In het midden van de PX-360M is de Color Touch Interface. Het is een helder, duidelijk 5.3 inch scherm dat een full color palet heeft en reageert direct op uw aanraking. Met dit intuïtieve paneel kunt u de PX-360M gemakkelijk op de hoogte brengen, met alle juiste informatie binnen handbereik. De elegante, eenvoudige interface maakt gebruik van universeel herkenbare pictogrammen die u helpen om optimaal gebruik te maken van de diverse geluiden en functies van de PX-360M.

Voelen is kopen

De PX-360M beschikt over Casio's beroemde Tri-Sensor Scaled Hammer Action II toetsenbord, waarmee de aanraking en het antwoord van een concertvlieger nauwkeurig wordt gerepareerd met 127 keer de resolutie van traditionele toetsenborden. Zelfs de meest veeleisende pianisten zullen onder de indruk zijn van zijn authentieke touch. Net als op een echte concertvlieg, voelen de sleutels zwaarder in het onderste register en lichter bovenop. De realistische ebbenhout- en ivoortexturen geven je handen een positieve grip en voltooien de piano-ervaring.

Pure Piano

Bijpassend de hoge kwaliteit van de sleutels is een indrukwekkend en authentiek 9-voet concert grand piano geluid aangedreven door Casio's krachtige AiR (Akoestische en Intelligente Resonator) Sound Source. Het maakt gebruik van Lineaire Morphing-technologie om vloeiende, dynamische overgangen van de zachtste tot luidste geluiden te creëren, evenals de demperresonantie om de ervaring van de snaren resoneren tegen het geluid van de piano, wanneer het demperpedaal wordt ingedrukt. String Resonance modelert nauwkeurig de harmonische relaties tussen de trillingssnaren, waardoor de notities met elkaar kunnen communiceren. Hammer Response maakt het mogelijk om de tijd tussen de toets te drukken en de snaren te horen en met de toets Uit de simulatie kunt u de volgorde van de vernietiging van een notitie laten zien met hoe snel de sleutel vrijkomt. Sluit het optionele SP-33-pedalsysteem aan om zachte, sostenuto- en demperpedalen te gebruiken.

Complete Ensembles

De PX-360M bevat 550 Tones, die een grote verscheidenheid aan muziekinstrumenten bestrijken. U vindt er expressieve gitaren, bassen, snaren, drums, en nog veel meer, gepolijst met een krachtig effect systeem. Begeleid je spel met meer dan 200 ritmes, die meerdere instrumenten bevatten die je afspelen volgen en een breed spectrum aan muzikale stijlen omvatten. Naast het verkennen van de ingebouwde Tones and Rhythms, kunt u de ingebouwde ritme-editor gebruiken om 10 aangepaste gebruikersritmes te monteren met behulp van diverse bassines, drum grooves en andere begeleidingsonderdelen. U kunt ook 50 van uw eigen Music Presets maken, die een ritme, tonen, effecten en akkoordprogressies omvatten.

Pro Performance Eigenschappen

De PX-360M is altijd klaar om het podium te nemen. Het is zeer verplaatsbaar, met een gewicht van slechts 26 pond. Het past op bijna elke toetsenbordstandaard voor live optreden. De 1/4 "-uitgangen kunnen aangesloten worden op elke versterkingsbron, en doordachte toevoegingen zoals MIDI I / O en 1/4" -invoer geven u ongelooflijk gemak voor multi-keyboard-riggen.

Geluid en stijl

Plaats de PX-360M bovenop de optionele CS-67P-stand, en het wordt een mooie aanvulling op elk huis. Door het optionele SP-33 3-pedaal te installeren, zorgen voor realistische zachte, sostenuto- en demperpedalen die op zijn plaats zijn voor een nauwkeurige piano-ervaring. Het ingebouwde luidsprekersysteem vult uw huis gemakkelijk met mooi geluid. U kunt zelfs uw favoriete muziekspeler aansluiten op de audio-ingang, het creëren van het ultieme muziekstation!

Jouw muziek, jouw manier

Wanneer inspiratie raakt, is het cruciaal om snel te kunnen opnemen. Met de PX-360M kun je dat gewoon doen, direct audio opnemen op een USB stick. Als u een volledige muzikale productie wilt maken, kunt u ook de ingebouwde 16-track MIDI-recorder gebruiken. U ziet bekende opnamecontroles op de Color Touch Interface, waardoor het opnameproces soepel en eenvoudig wordt.

Levenslessen

De PX-360M heeft ongelooflijk muziekonderwijspotentieel, met functies ontworpen voor lessen en muzieklabs. Duet-modus splitst het toetsenbord in twee gelijke reeksen, waardoor een docent en een student (of twee studenten) naast elkaar op een enkel instrument kunnen spelen. Classroom mode voegt het vermogen toe om elke kant naar een afzonderlijke audio-uitgang te sturen, waardoor het compatibel is met de meest populaire third-party piano lab systemen. Twee hoofdtelefoonaansluitingen op de voorpaneel maken de PX-360M perfect voor rustige oefening of lessen.

Apparaat-Friendly

De USB-poort van de PX-360M is aangesloten op een pc, Mac of iOS-apparaat zonder driver installatie. Beheer uw favoriete muzieksoftware eenvoudig zonder extra setup.

Keyboard
3 Sensors Tri-sensor Scaled Hammer Action Keyboard II 3 sensitivity levels, offSimulated ebony and ivory keys
Sound Source
Multi-dimensional Morphing AiR Sound Source
Linear Morphing
yes
Polyphony (maximum)
128
Tones
550 Built-in tones Layer: yes Split: yes Octave Shift: yes
Simulator for acoustic piano tones
Hammer Response: yes 4 levels Damper Noise: yes- on/off Damper Resonance: yes Key off Simulator: yes
Digital Effects
Reverb - 17 Types Chorus - 16 Types Delay- 6 Types Mester EQ -Brilliance - -3 ~ 0 ~ +3DPS - Yes (Preset for some tones)
Auto Harmonize
yes
MIDI Recorder
16 Multi Track + 1 System Track 100 Songs Approximately 50,000 Notes Real- Time Recording, Punch-in/out Song and Track Edit: Delete, Copy, Rename
Audio Recorder
100 Songs Recording/Playback Format: .wav (16bit, 44.1kHz, Stereo) Length of recording per song: approx. 74mins
Preset Temperaments
17 Types
Rhythm Editor
yes
Rhythms
200 Built-in Rhythms 10 User Rhythms One Touch Preset
Songs
100 User Songs (Song Expansion) 32MB Capacity for user songs 6 Demo songs
Tempo Setting
20 ~ 255BPM Tapping Function
Metronome
0, 2, 3, 4, 5, 6 beats; tempo range: 20 to 255
Pedals
Included : SP-3 Optional : SP-33 Half-Damper pedal Operation - Yes (with optional SP-33 pedal unit)
Key Transpose
25 Steps (-12 semitones ~ 0 ~ +12 semitones)
Tuning Control
A4 = 415.5Hz ~ 440.0Hz ~ 465.9Hz
Lesson Function
Part ON / OFF (16ch Mixer)
Metronome
Yes
Music Preset
305 Built-in Presets Chord Progressions 50 User Presets Editing Parameters
Registration Memory
Yes: 96 Setups (4 areas x 24 banks)
Pedals
Included : SP-3 Optional : SP-33 Half-Damper pedal Operation Yes (with optional SP-33)
Display
5.3" Color Touch Panel
Pitch Bend Wheel
Yes
Power Source
DC 12V
Power Supply
AC Adapter: AD-A12150LW
Power Consumption
10 W
Auto Power Off
yes
USB
USB port (to Host) : Yes USB Fllash Drive Port: Yes Pedal: 2 (Damper Assignable) Midi in/out: Yes Phones: 2 (3.5mm Stereo Mini, Front) Line In: Yes (L/MONO, R : 6.3mm Mono Standard) Line Out: Yes (L/MONO, R : 6.3mm Mono Standard) Audio In: Yes (3.5mm Stereo Mini)
 
 
Speakers
12cm x 2 , 5cm x 2
Amplifiers
8 W + 8 W
Weight with stand
26.2 lbs (48.3 lbs optional)
Size with stand
52.0" x 11.5" x 5.5" / 52.0" x 11.5" x 30.1" [optional]
Included Accessories
Score Stand, SP-3 Pedal, AD-A12150 AC Adapter
Optional Accessories
3 Pedal System (SP-33), Keyboard Stand (CS-67)
   

0
Shares