fbpx
Casio_CT-X700 Casio: Casio CT-X700 - Keyboardcentrum

Casio CT-X700

Casio CT-X700
€ 249,00

Artikelbeschrijving

De Casio CT-X700 - Geluid op z'n best

Bespeel een vleugelklank en luister naar een zorgvuldig opgenomen vleugel in een virtueel concertgebouw. Speel een elektrische piano en hoor vintage phasers en versterkermodellen die je terug in de tijd brengen. Speel een fluit, trompet of saxofoon en hoor natuurlijke ademhaling en vibrato. Speel een bas en hoor de speler van techniek wisselen op basis van hoe hard je op de toetsen drukt. Speel een synth en voeg een arpeggiator en drumpart toe en maak de volgende EDM-hit.

Gebruik de knop Categorie om de 600 tonen te verkennen. In elke categorie vindt u een ongelooflijke verscheidenheid aan levensechte instrumenten die veel verder gaan dan uw verwachtingen.

Breng de band binnen

Met honderden ingebouwde ritmes heb je altijd een band klaar om mee te jammen. De variaties aan ritmes omvat de geschiedenis van tijdloze gouden nummers, als hedendaagse top 100 muziek. Je zult oude favorieten en hitlijsten vinden, allemaal gespeeld met ongelooflijk realistische instrumenten die beter klinken dan ooit. De drumkits komen tot leven met authentieke akoestische drums, vintage drummachinegeluiden en een enorme verzameling percussie-instrumenten en geluidseffecten.

Ingebouwde liedjes en les systeem

Leg je inspiratie snel vast met de zessporige recorder of geniet van de lijst met 100 ingebouwde songs. Gebruik het Step-Up Lesson-systeem om de songs gemakkelijk te leren, waarbij het display de juiste vingerzetting en notatie laat zien.

Maak verbinding

De USB-MIDI-poort van de CT-X700 kan worden aangesloten op elk Mac-, pc-, Android- of iOS-apparaat zonder stuurprogramma's of installatie. De meegeleverde muziekstandaard is ontworpen om tablets te ondersteunen, en er is zelfs een ingebouwd smartphone houder om je apparaat op te bergen terwijl je de CT-X700 gebruikt met je favoriete muziek-apps.

Altijd goed, altijd en overal

De CT-X700 is compact en licht van gewicht, met een stevige gegoten plastic behuizing. Het optionele batterijvermogen maakt hem perfect als muzikale partner waar je maar wilt.

CT-X700  
KEYBOARD
61 keys, TOUCH RESPONSE : 3 types, off, TOUCH ON/OFF BUTTON : Yes, 3 sensitivity levels,
TONE GENERATOR
TECHNOLOGY : AiX, POLYPHONY : 48,
LCD
SIZE : 4.3" x 1.5", BACK LIGHT : Yes
NUMERIC KEYPAD
Yes
TONES
600, WORLD TONES : 42, CATEGORY BUTTON : Yes, PIANO BUTTON : Yes
LAYER
LOWER, UPPER1, UPPER2
EFFECTS
SYSTEM REVERB TYPE : 20 types, SYSTEM CHORUS TYPE : 10 types, SYSTEM DELAY TYPE : Yes (Preset to tones), DSP TYPE : Yes (Preset to tones), VIRTUAL HALL / ULTRA WIDE : Included in reverb, MASTER EQ : 10 types
RHYTHMS
195, WORLD RHYTHMS : 41, RHYTHM VARIATION : 2, TAP BUTTON with AUTO START : Yes, SYNCHRO STOP : Yes, ONE TOUCH PRESET : Yes, AUTO HARMONIZE : Yes, USER RHYTHMS : 10
METRONOME
Yes, SIMULTANEOUSLY WITH RHYTHM : Yes
ARPEGGIATOR
100 types
MUSIC PRESET
310 types
SONGS
160, LESSON FUNCTON : Yes
REGISTRATION
SET : 4 set X 8 banks, FREEZE FUNCTION : Yes
CHORD BOOK
Yes
TRANSPOSE
Yes
TUNING
Yes
OCTAVE SHIFT
Yes
SCALE SETTING
PRESET : 17
MIDI RECORDER
TRACKS : 6, SONGS : 5, MEMORY CAPACITY : 40,000 notes (for each song)
TERMINALS
PHONES / OUTPUT : Yes, PEDAL : 1, AUDIO-IN : Yes, USB TO HOST : Yes
SMARTPHONE SHED
Yes
MELODY CANCEL BY AUDIO-IN
Yes
EXPANSION
RHYTHM / SONG
SPEAKERS
4.7" x 2
AMPLIFIER
5W
POWER SUPPLY
9.5V DC
BATTERY OPERATION
6 x AA
MUSIC STAND
Yes (Tablet Supported)
DIMENSIONS
37.3" x 13.8" x 4.3"
WEIGHT
9.5 lbs
 
 

pdf

CT-X700

Grootte: 3.69 Mb

0
Shares