Agenda - Keyboardcentrum

CVP-800 experience dagen

Misschien wilt u het een workshop noemen.... wij noemen het bewust de experience tour - Een unieke, persoonlijke rondleiding samen met Yamaha demonstrateur Peter Baartmans.

Ontdek en ervaar zelf waarom de CVP-800 serie werkelijk een absoluut uniek muziekinstrument mag worden genoemd. De nieuwe functies, mogelijkheden en technologieën, en zeker ook de ongekende klankkwaliteit in deze digitale piano van de toekomst, zullen U vast en zeker versteld doen staan! De experience dag bij Keyboardcentrum is op zondag 27 september. Stuur een mail met je naam en telefoonnummer en de tekst: CVP-800 experience naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We nemen z.s.m. contact met je op en sturen je een gratis toegangsbewijs voor deze unieke CVP-800 experience. Keyboardcentrum Heezerweg 93 eindhoven.

Roland Demo zaterdag 21 december door Peter Schreurs van 11:00 tot 16:00

Graag bedanken we al onze klanten voor het jarenlange vertrouwen, de positieve reacties en de gezelligheid. Hierdoor staan we nog elke dag met veel enthousiasme in onze winkel. Jullie komst naar het keyboardcentrum, zorgt ervoor dat we vol trots onze visie "een muziekinstrument moet je kunnen horen, voelen en beleven", kunnen blijven voortzetten.

Groet en graag tot ziens,

Sander & John

Reviews van onze klanten

0
Shares