fbpx

Yamaha i-MX1

Yamaha iMX1 is een MIDI-interface kabel die het mogelijk maakt iPad / iPhone te worden aangesloten op een Yamaha MIDI-instrument.

Artikelbeschrijving

i-MX1 

i-MX1 is een MIDI-interface kabel die het mogelijk maakt iPad / iPhone te worden aangesloten op een MIDI-instrument. Er is geen moeilijke installatie, sluit u simpelweg de i-MX1 tussen de iPad / iPhone en een MIDI-instrument zoals synthesizer, elektronisch drumstel, digitale piano voor de lancering van de Apps vanaf uw iPad / iPhone. Je kunt spelen en de Apps geluid te regelen met behulp van de echte interface instrument.

Er zijn ook speciale toepassingen voor Yamaha synthesizers die de functies van uw instrument zal uitbreiden. De Faders & XY Pad MIDI control applicatie controleert geluiden van de synthesizer door het versturen van MIDI control change boodschappen van de iPad. Toetsenbord Arp & Drum Pad is een toepassing die notities doorgeeft aan de synthesizer. Alle applicaties van Yamaha zal de vreugde van het spelen instrumenten te vergroten door het combineren van de unieke interface van je iPad / iPhone.

0
Shares